Premiile Digital Citizen: Cel mai bun antivirus gratuit al anului 2018

Premiile Digital Citizen: Cel mai bun antivirus gratuit al anului 2018

Multe persoane caută și folosesc produse antivirus gratuite. Din păcate, această nișă este dominată de produse care fac și lucruri care nu sunt în interesul utilizatorilor. De exemplu, unele încearcă să schimbe pagina de pornire a navigatorului web într-o pagină monetizată de producătorul antivirusului. Altele includ produse nedorite care compromit confidențialitatea utilizatorilor. Din fericire, există și câteva produse antivirus care fac o excepție de la această tendință negativă. Iată care este cel mai bun produs antivirus gratuit pentru Windows:

Reclamă

Digital Citizen România 2018: Premiul pentru cel mai bun antivirus gratuit este acordat Kaspersky

Spre deosebire de produsele antivirus comerciale, cele gratuite nu concurează la fel de mult în a oferi cea mai bună protecție pentru utilizatorii lor. Ele se luptă de obicei în marketing și în a se asigura că sunt instalate de un număr cât mai mare de persoane. Cu cât au mai mulți utilizatori, cu atât pot genera mai mulți bani, prin diferite metode, inclusiv unele care nu respectă confidențialitatea și securitatea utilizatorilor. Din fericire, există și câteva companii care stau deoparte de astfel de practici nefericite și dezvoltă produse antivirus de foarte bună calitate.

În testele noastre de anul acesta, un singur antivirus gratuit a primit nota noastră maximă de 5. Drept urmare premiul nostru "Cel mai bun antivirus gratuit 2018" este acordat Kaspersky Free Antivirus.

Kaspersky Free Antivirus
Kaspersky Free Antivirus

De ce este Kaspersky Free Antivirus cel mai bun antivirus gratuit al anului 2018?

Până în 2017, Kaspersky nu oferea un antivirus gratuit. Lansarea Kaspersky Free Antivirus a fost făcută "cu stil". Produsul lor gratuit nu include niciuna din practicile nefericite la care recurg alți producători. Nu instalează software adițional nedorit, nu-ți schimbă pagina de pornire pentru navigatorul web, setările sale, etc. De asemenea, are caracteristici care sunt greu de găsit în lumea produselor antivirus gratuite:

Kaspersky Free Antivirus
Kaspersky Free Antivirus
  • Kaspersky are un motor antivirus foarte bun care te protejează eficient împotriva malware-ului
  • Face o treabă foarte bună în a te proteja de saiturile malițioase, inclusiv de tentativele de phishing
  • Are un impact neglijabil asupra performanței sistemului și a timpului de pornire
  • Interfața de utilizare este curată, plăcută și ușor de înțeles și folosit
  • Include un serviciu VPN care te protejează atunci când te conectezi la rețele WiFi publice în care nu ai încredere

Dacă nu-ți poți permite un produs de securitate comercial, Kaspersky Free Antivirus este cea mai bună alegere pe care o poți face pentru calculatoarele și dispozitivele tale cu Windows.

Ce părere ai despre Kaspersky Free Antivirus?

Felicităm compania Kaspersky pentru faptul că oferă un produs excelent și pentru acest premiu. Înainte de a închide acest articol, vrem să aflăm părerea ta despre produsele Kaspersky. Le-ai folosit? Ce experiență ai avut cu ele? Crezi că produsul Kaspersky Free Antivirus merită premiul nostru?

Descoperă: Securitate Blog Programe Recomandate Sistem și Securitate Știri Windows