Premiile Digital Citizen: Cel mai popular antivirus al anului 2018

Premiile Digital Citizen: Cel mai popular antivirus al anului 2018

Și anul acesta le-am cerut cititorilor noștri să voteze pentru antivirusul lor favorit. Produsele nominalizate între finaliști sunt cele mai bune pe care le-am testat în ultimele luni. În ordine alfabetică, acestea sunt: Bitdefender Total Security, BullGuard Premium Protection, ESET Smart Security Premium, F-Secure Total, G Data Total Security și Kaspersky Total Security. Votarea s-a încheiat și este timpul să dăm premiul pentru "Alegerea Cititorilor 2018":

Reclamă

Digital Citizen România 2018: Premiul Alegerea Cititorilor este acordat companiei ESET

Produsul antivirus care a câștigat anul acesta "Alegerea Cititorilor" este ESET Smart Security Premium.

ESET Smart Security Premium
ESET Smart Security Premium

În campania noastră de votare, 30% dintre voturi au fost pentru ESET Smart Security Premium, acest produs de securitate primind astfel premiul "Alegerea Cititorilor 2018". Voturile au fost strânse, iar Bitdefender, F-Secure și Kaspersky au fost la mică distanță în spatele câștigătorului. G Data a avut o performanță onorabilă ținând cont de faptul că este pentru prima dată când sunt pe lista noastră de finaliști.

ESET Smart Security Premium
ESET Smart Security Premium

Toate produsele nominalizate pentru acest premiu sunt foarte eficiente în protecția pe care o oferă. Anul trecut, ESET a fost pe locul doi la votul publicului și a primit premiul echipei noastre editoriale pentru cel mai bun antivirus din 2017. Se pare că recenziile noastre pozitive și implicarea crescândă a ESET pe piața românească au dat roade, iar în 2018, ESET a câștigat votul publicului. Felicitări!

De ce ai votat pentru ESET?

Sunt multe motive pentru care ESET Smart Security Premium este un produs antivirus excelent. Dacă ai votat pentru ESET și nu ai lăsat deja un comentariu despre experiența pe care ai avut-o cu produsele acestei companii, nu ezita să comentezi acum. De ce ai ales ESET Smart Security Premium drept produsul tău antivirus favorit?

Descoperă: Securitate Blog Programe Recomandate Sistem și Securitate Știri Windows