Review Garmin Forerunner 165 Music: Smartwatch de buget pentru atleți!

Review Garmin Forerunner 165 Music: Smartwatch de buget pentru atleți!
Rating

Garmin este un brand bine-cunoscut pentru smartwatch-urile sale performante, destinate sportivilor. Însă nu este renumit pentru că ar vinde smartwatch-uri la prețuri foarte accesibile. Cu Garmin Forerunner 165 și Garmin Forerunner 165 Music, compania încearcă să schimbe acest lucru. Astfel, noile modele aduc multe caracteristici specializate din gama Forerunner la prețuri mai mici, pe care și le pot permite mai mulți oameni. Ți se pare interesant un astfel de smartwatch? Am primit în teste Garmin Forerunner 165 Music și iată cum s-a comportat:

Reclamă

Garmin Forerunner 165 Music: Pentru cine este o alegere potrivită?

Garmin Forerunner 165 Music este o alegere excelentă pentru:

 • Atleți, triatloniști și maratoniști
 • Persoanele care dețin alte dispozitive de sănătate și fitness, care pot fi interconectate cu ajutorul protocolului ANT+
 • Cei care își doresc un smartwatch bun pentru alergat la un preț rezonabil

Pro și contra

Iată lucrurile care-mi plac la Garmin Forerunner 165 Music:

Vezi prețul:
 • Ecran AMOLED frumos și luminos
 • Ușor și confortabil de purtat pentru perioade lungi de timp
 • Conectivitate GPS rapidă și precisă
 • Spațiu pentru stocarea muzicii
 • Preț bun pentru un ceas specializat în alergări

Există, de asemenea, câteva dezavantaje:

 • Autonomie decentă a bateriei, dar nu la fel de bună precum cea promovată
 • Îi lipsesc monitorizarea pentru unele sporturi și profilurile multi-sport
 • Materialele folosite nu par la fel de durabile ca cele de pe ceasurile mai scumpe
Notă produs 4/5

Verdict

Garmin Forerunner 165 Music este un dispozitiv de nișă pentru un public specializat: atleți, persoane care participă la competiții de triatlon și cei care iau alergatul în serios. Deși îi lipsește un profil de activitate pentru triatlon, acesta răspunde nevoilor triatloniștilor, așa că nu-l respinge pentru această scăpare. Ecranul modelului Garmin Forerunner 165 Music este luminos și ușor de văzut, inclusiv atunci când alergi în aer liber, în lumina directă a soarelui. Deși designul său ar putea fi mai elegant, materialele folosite pentru fabricarea acestui ceas îl fac ușor și comod de purtat. Și, mai presus de toate, prețul său este prietenos. Dacă îți place acest smartwatch, dar nu ai nevoie de funcțiile de muzică încorporate, poți economisi și mai mulți bani dacă achiziționezi Garmin Forerunner 165 în loc de Garmin Forerunner 165 Music. Sună bine, nu-i așa? 🙂

Despachetarea lui Garmin Forerunner 165 Music

Garmin Forerunner 165 Music este ambalat într-o cutie de carton gri. Numele companiei este imprimat pe partea de sus, alături de o imagine a dispozitivului și de numele produsului. De asemenea, compania promovează ecranul AMOLED al ceasului și funcțiile de monitorizare GPS pentru activitățile de atletism.

Garmin Forerunner 165 Music sosește într-o cutie de carton gri

Garmin Forerunner 165 Music sosește într-o cutie de carton gri

Când deschizi cutia, găsești ceasul Forerunner 165 Music în interiorul unui ambalaj de protecție suplimentar, alături de cablul de încărcare USB-C proprietar, de ghidul de configurare rapidă și de pliantul cu informații despre siguranță și despre produs.

Tot ce găsești în cutie

Tot ce găsești în cutie

Despachetarea smartwatch-ului Garmin Forerunner 165 Music nu durează mult. Înainte de a configura ceasul, încarcă-l, instalează aplicația Garmin Connect pe smartphone-ul tău, iar apoi creează și conectează-te cu un cont Garmin. Vei avea nevoie de acesta pentru a începe să folosești Garmin Forerunner 165 Music. Este, de asemenea, o idee bună să citești ghidul de configurare rapidă și să vezi ce fac butoanele de pe ceas. Sunt cinci, iar cineva obișnuit cu ceasurile inteligente de la alte mărci va trebui să învețe cum să le folosească.

Reclamă

Design și specificații hardware

După cum am menționat în introducere, există două versiuni de Forerunner 165 disponibile: Garmin Forerunner 165 Music, cu 4 GB de spațiu de stocare disponibil pentru a asculta muzică, și Forerunner 165, care are aceleași caracteristici, mai puțin capacitatea de ascultare a muzicii și conectivitatea Wi-Fi. Primul este mai scump, cu un preț recomandat de 299 de dolari, iar cel de-al doilea costă 249 de dolari.

După cum poți vedea în imagini, am primit în teste versiunea mai scumpă: Garmin Forerunner 165 Music. Are un aspect sportiv, așa cum te-ai aștepta de la un smartwatch pentru urmărirea alergărilor și a altor activități fizice. Ceasul în sine are dimensiunile de 43 x 43 x 11,6 mm și se potrivește la încheieturi cu o circumferință de 126 - 203 mm.

Garmin Forerunner 165 Music se potrivește încheieturilor cu o circumferință de 126 - 203 mm

Garmin Forerunner 165 Music se potrivește încheieturilor cu o circumferință de 126 - 203 mm

Cureaua este fabricată din silicon, iar cadranul ceasului este realizat din polimer ranforsat cu fibre. Deși cadranul ar fi putut fi confecționat din materiale mai rezistente, are avantajul de a fi foarte ușor. Garmin Forerunner 165 Music cântărește doar 39 de grame cu tot cu curea, ceea ce-l face foarte confortabil de purtat, chiar și pentru perioade mai lungi. Un avantaj important este compatibilitatea ceasului cu brățările standard, de 20 mm lățime, cu desfacere rapidă, ceea ce facilitează înlocuirea curelelor atunci când este necesar. Nu trebuie să le cumperi exclusiv de la Garmin. 🙂

Acest ceas folosește curele cu desfacere rapidă de 20 mm

Acest ceas folosește curele cu desfacere rapidă de 20 mm

Pe partea inferioară a ceasului se află senzorul optic de ritm cardiac Elevate V4 de la Gamin, căruia îi lipsește funcționalitatea ECG de la noul senzor V5, poziționat alături de portul de încărcare. De asemenea, smartwatch-ul are un altimetru barometric (folosit pentru a determina schimbările de altitudine și condiții meteorologice), un dispozitiv de monitorizare a saturației oxigenului în sânge, o busolă, un accelerometru, un termometru și un senzor de lumină ambientală, precum și compatibilitate cu toate sistemele cunoscute de poziționare prin satelit: GPS, Glonass și Galileo. Reține că Garmin Forerunner 165 Music nu poate folosi conexiuni multi-band la aceste sisteme GPS. Se conectează la acestea pe o singură frecvență, ceea ce ar putea scădea precizia de monitorizare GPS în comparație cu smartwatch-urile Garmin Forerunner mai scumpe, care oferă conectivitate GPS multi-band.

Senzorii de pe Garmin Forerunner 165 Music

Senzorii de pe Garmin Forerunner 165 Music

Ecranul are un diametru de 30,4 mm și dispune de un frumos panou AMOLED cu o rezoluție de 390 x 390 pixeli și o luminozitate maximă de 800 de niți. Din păcate, lipsește protecția Gorilla Glass. O primești doar dacă optezi pentru un model mai scump, precum Garmin Forerunner 265.

Îți place ecranul AMOLED?

Îți place ecranul AMOLED?

Garmin Forerunner 165 Music oferă conectivitate Bluetooth, Wi-Fi și ANT+, ceea ce-l face un partener bun pentru alte dispozitive de sănătate și fitness, precum Garmin HRM-Fit, pe care l-am analizat recent. Bateria acestui smartwatch este făcută din litiu-ion, iar compania se laudă cu faptul că durează până la 11 zile. Garmin nu menționează însă capacitatea bateriei.

Power Manager pe Garmin Forerunner 165 Music

Power Manager pe Garmin Forerunner 165 Music

Garmin Forerunner 165 Music are o rezistență la apă de 5 ATM dacă înoți la o adâncime de până la 50 de metri. Prin urmare, ar trebui să reziste la stropire, ploaie sau zăpadă, duș, înot, scufundări în apă și snorkeling la o adâncime de până la 50 de metri.

Garmin Forerunner 165 Music este disponibil în patru culori: Mist Grey/Whitestone, Turcoaz/Aqua, Grena/Lila și Negru/Slate Grey. Acestea sunt prezentate în imaginea de mai jos. Din păcate, versiunea mai accesibilă „fără muzică”, Garmin Forerunner 165, este disponibilă doar pe negru și gri.

Culorile disponibile pentru Garmin Forerunner 165 Music

Culorile disponibile pentru Garmin Forerunner 165 Music

După cum vezi, eu testez versiunea de culoare Mist Grey/Whitestone. Nu îmi place foarte mult această culoare și aș fi preferat orice altă culoare dintre cele disponibile. De asemenea, ceasul are prea mult plastic pentru gustul meu, iar cele cinci butoane fizice sunt o sursă de confuzie pentru cineva care nu este familiarizat cu Garmin și cu seria Forerunner.

Reclamă

Garmin Forerunner 165 Music arată ca și cum ar fi fost proiectat pentru a fi purtat în timpul activităților sportive, dar nu pentru utilizarea zilnică. Nu este potrivit pentru birou sau atunci când participi la evenimente sofisticate. În aceste situații, este posibil să-ți dorești ceva mai elegant.

Garmin Forerunner 165 Music este destinat activităților sportive

Garmin Forerunner 165 Music este destinat activităților sportive

NOTĂ: Pentru mai multe specificații tehnice și o listă detaliată a tuturor caracteristicilor sale, accesează această pagină: Garmin Forerunner 165 Music.

Configurarea și utilizarea lui Garmin Forerunner 165 Music

Configurarea dispozitivului Garmin Forerunner 165 Music începe cu instalarea aplicației Garmin Connect pentru Android și iOS. În aplicație, te conectezi la contul tău Garmin și asociezi ceasul cu telefonul tău.

Asocierea ceasului cu telefonul

Asocierea ceasului cu telefonul

După ce smartwatch-ul este asociat cu smartphone-ul tău și cu Garmin Connect, este recomandat să parcurgi mai multe etape de personalizare: setează-ți programul de somn, adaugă muzică la ceas, configurează Wi-Fi, activează și configurează funcțiile de siguranță și alege persoanele de contact pentru situații de urgență, cu care ceasul intră în contact în caz de accident. O altă funcție pe care poți și ar trebui să o configurezi este Garmin Pay, pentru a efectua plăți cu smartwatch-ul tău.

Adăugarea ceasului la Garmin Connect

Adăugarea ceasului la Garmin Connect

Dacă nu ești obișnuit cu ecosistemul Garmin, aplicația Connect ți se va părea destul de complicată, cu multe opțiuni și meniuri. Îți sugerez să te familiarizezi cu toate meniurile, rapoartele și opțiunile de configurare ale acesteia. Nu ezita să verifici dacă există actualizări de software și să le instalezi atunci când sunt disponibile. Acestea rezolvă erori și îmbunătățesc performanța și experiența generală de utilizare. Ar trebui să alegi, de asemenea, cum vrei să fie monitorizați diferiții parametri de sănătate și cât de des.

Utilizarea aplicației Garming Connect necesită niște timp

Utilizarea aplicației Garming Connect necesită niște timp

Spre deosebire de multe smartwatch-uri de pe piață, Garmin Forerunner 165 Music are în total cinci butoane fizice. Este mult, iar dacă nu cunoști seria Forerunner a companiei, folosirea lor poate fi o experiență dificilă, mai ales atunci când vrei să salvezi un antrenament și nu ai citit manualul de utilizare. Chiar dacă aceste butoane au niște denumiri imprimate lângă ele, este o idee bună să citești manualul de utilizare, să înveți ce fac și să le încerci înainte de a ieși la alergat. 🙂

Folosirea butoanelor fizice nu este întotdeauna intuitivă

Folosirea butoanelor fizice nu este întotdeauna intuitivă

Deși mi-a plăcut să port Garmin Forerunner 165 Music pentru că este ușor, nu mi-a plăcut cum arată. În primul rând, acest dispozitiv are prea mult plastic pentru gustul meu și chiar și fețele ceasului arată ca și cum ar fi fost făcute pentru persoanele pasionate de alergat. Da, ai mai multe fețe de ceas la dispoziție, iar unele sunt relativ elegante. Poți, de asemenea, să instalezi mai multe din aplicația Connect IQ Store, dar chiar și așa, simt că acest ceas este lipsit de eleganță. Din punct de vedere al designului, Garmin Forerunner 165 Music este atrăgător doar pentru sportivi și nu este cea mai bună alegere pentru munca la birou sau atunci când participi la evenimente sociale unde stilul vestimentar este important.

Sunt disponibile multe fețe de ceas sportive

Sunt disponibile multe fețe de ceas sportive

Funcțiile sale de smartwatch sunt tipice dispozitivelor Garmin: primești notificări ale aplicațiilor care pot fi activate și dezactivate și poți respinge apelurile de pe ceas sau le poți respinge și trimite mesaje text predefinite ca răspuns. Însă, atunci când accepți apeluri de pe ceas, trebuie să ai telefonul la îndemână pentru a vorbi, deoarece Garmin Forerunner 165 Music nu are microfon sau difuzor.

Poți accepta sau respinge apeluri de pe ceas

Poți accepta sau respinge apeluri de pe ceas

După cum sugerează și numele său, Garmin Forerunner 165 Music îți permite să redai muzică fără smartphone-ul tău. Ceasul este compatibil cu Spotify, Deezer și Amazon Music. Însă, pentru a asculta muzică, trebuie mai întâi să descarci aplicația corespunzătoare pe ceas, s-o configurezi și apoi să descarci lista de redare pe care o dorești. Înainte de a alerga fără telefon, asociază căștile Bluetooth cu Garmin Forerunner 165 Music. Acest proces durează puțin și, uneori, apar erori. A trebuit să încerc de două ori înainte ca totul să fie configurat corect. Am folosit aplicația Spotify pe Garmin Forerunner 165 Music și, deși a funcționat destul de bine, mi s-a părut lipsită de opțiuni și cu un design spartan. Atunci când asculți o listă de redare, poți să treci la următoarea piesă sau la cea precedentă, să setezi volumul, să activezi Shuffle (Amestecare) și Repeat (Repetare). Nu este mult, dar funcționează.

Ascultă muzică de pe ceasul tău

Ascultă muzică de pe ceasul tău

Totuși, dacă nu te deranjează să-ți iei smartphone-ul cu tine în timp ce alergi, nu este nevoie să cumperi Garmin Forerunner 165 Music. În schimb, ar trebui să optezi pentru Garmin Forerunner 165, care este mai ieftin, și să economisești cincizeci de dolari (aproximativ 250 lei).

În ceea ce privește autonomia bateriei, compania promite până la unsprezece zile de utilizare în ceea ce ei numesc modul „smartwatch”. În acest mod, monitorizarea saturației de oxigen este complet dezactivată. Atunci când l-am setat pentru a măsura nivelurile SpO2 în timpul somnului, autonomia mea a fost de aproximativ 5 zile și jumătate. În acest timp, am monitorizat și câteva activități fizice: o sesiune de yoga, o alergare de 3 km, o drumeție de două ore și mai multe sesiuni de mers pe jos. Potrivit Garmin, dacă activezi monitorizarea doar prin GPS (GPS-Only) pe Garmin Forerunner 165 Music, bateria va dura până la 19 ore. Dacă asculți muzică în timpul monitorizării GPS, autonomia scade la 7 ore.

Când bateria ajunge la 10%, ceasul îți cere să activezi funcția de economisire a bateriei, ceea ce ar trebui să-l ajute să reziste încă 24 de ore, cu majoritatea senzorilor și funcțiilor dezactivate și cu ecranul ceasului setat la consum redus de energie. Totuși, aceste 24 de ore sunt o estimare optimistă. Bateria ceasului va rezista probabil încă 10-12 ore.

Activarea Battery Saver prelungește autonomia bateriei

Activarea Battery Saver prelungește autonomia bateriei

Funcția de economisire a bateriei reduce luminozitatea ecranului și dezactivează senzorii Pulse OX (Pulsoximetrie) și Wrist Heart Rate (Puls la încheietura mâinii), dar și funcții precum Wi-Fi, Phone (Telefon) și Music (Muzică).

Garmin Forerunner 165 Music se încarcă cu ajutorul cablului din cutie. Conectezi un capăt la portul de încărcare al ceasului și pe celălalt la un încărcător USB. Compania spune că o baterie goală se încarcă în până la două ore. Însă, în cadrul testului meu, când am folosit un încărcător Samsung de 45 W, bateria Garmin Forerunner 165 Music s-a încărcat de la 2% la 100% în 62 de minute. În 30 de minute, a ajuns de la 2% la 50%.

Încărcarea lui Garmin Forerunner 165 Music

Încărcarea lui Garmin Forerunner 165 Music

Garmin Forerunner 165 Music este un partener plăcut dacă ești pasionat de alergare. Este confortabil de purtat, funcțiile sale sunt utile, iar autonomia bateriei este decentă, chiar dacă nu atât de mare precum cea promovată. În continuare, hai să vedem cât de bine funcționează pentru a monitoriza sănătatea.

Monitorizarea sănătății cu Garmin Forerunner 165 Music

Garmin Forerunner 165 Music are caracteristicile de monitorizare a sănătății la care te aștepți, cu excepția capacității de a înregistra o electrocardiogramă (ECG). Însă acest model nu se concentrează pe urmărirea completă a stării de sănătate, iar funcția ECG este disponibilă pe ceasuri Garmin mai scumpe. Iată ce primești totuși:

Sleep tracking (Monitorizarea somnului) detectează cu precizie momentul în care adormi și cel în care te trezești. Totuși, Garmin pare mai puțin precis în ceea ce privește urmărirea etapelor reale prin care treci. Partea bună este că îți oferă un scor de somn și o evaluare a cât de odihnitor a fost somnul tău. Îmi place, de asemenea, că Garmin Forerunner 165 Music detectează reprizele de somn din timpul zilei și afișează informații despre durata, momentul și impactul acestora asupra sănătății. 🙂

Acest ceas detectează când tragi un pui de somn

Acest ceas detectează când tragi un pui de somn

Monitorizarea ritmului cardiac este disponibilă și se măsoară automat pe parcursul zilei. Aceste date par destul de precise și sunt utile mai ales atunci când faci exerciții fizice. Ritmul cardiac este apoi completat cu măsurători ale variabilității ritmului cardiac (HRV - Heart Rate Variability), folosite pentru a-ți calcula scorul de stres, „bateria” corpului și frecvența respirației. Datele HRV fac, de asemenea, mai precisă monitorizarea somnului.

Datele privind ritmul cardiac sunt destul de utile

Datele privind ritmul cardiac sunt destul de utile

Garmin Forerunner 165 Music poate monitoriza și nivelul de oxigen din sânge. Însă măsurătorile automate Pulse Ox (Pulsoximetrie) sunt dezactivate. Poți să faci manual Health Snapshots (Sumar stare fizică) oricând vrei sau să activezi această monitorizare în timpul somnului sau pe parcursul întregii zile. Reține că această monitorizare consumă multă baterie. Chiar și așa, vremea rămâne destul de rece în România, iar eu am răcit în timp ce testam ceasul. Prin urmare, am dorit ca monitorizarea Pulse Ox să fie realizată în timpul somnului. După cum poți vedea în imaginea de mai jos, smartwatch-ul a detectat că nivelul de oxigen din sângele meu a scăzut în timpul somnului, ceea ce nu a fost deloc grozav.

Pulse Ox măsurat în timpul somnului

Pulse Ox măsurat în timpul somnului

Un alt parametru monitorizat de Garmin Forerunner 165 Music este ritmul de respirație, care îți spune de câte ori respiri pe minut. Aceste date sunt utile pentru a evalua calitatea somnului și nivelul tău general de stres. Dacă valorile parametrilor de calitate a somnului sunt scăzute și ritmul respirației tale este neregulat, ar trebui să consulți un medic și să discuți aceste probleme.

Ritmul de respirație

Ritmul de respirație

Garmin Forerunner 165 Music calculează și nivelul tău de stres și îți oferă un scor în timp real, precum și o medie și statistici zilnice. Am găsit aceste evaluări destul de precise, iar recomandările Garmin au fost utile pentru a-mi reduce stresul și pentru a îmbunătăți calitatea fiecărei zile.

Garmin Forerunner 165 Music îți măsoară și nivelul de stres

Garmin Forerunner 165 Music îți măsoară și nivelul de stres

Morning Report (Raportul de dimineață) rămâne una dintre funcțiile mele preferate de pe smartwatch-urile Garmin. Îl vezi pe Garmin Forerunner 165 Music atunci când te trezești. Acesta îți oferă o imagine de ansamblu utilă despre cât de mult ai dormit, scorul de somn, modul cum s-a reîncărcat “bateria” corpului tău, cât de pregătit este corpul pentru un nou antrenament, nivelul de oxigen din sânge în timpul somnului, variabilitatea ritmului cardiac și alte detalii utile, inclusiv o prognoză meteo zilnică.

Iată Morning Report

Iată Morning Report

O caracteristică care lipsește de pe Garmin Forerunner 165 Music este înregistrarea aportului zilnic de apă. Alte smartwatch-uri au funcția de hidratare (Hydration), dar acesta nu are, iar asta este puțin frustrant. Din fericire, poți folosi în continuare aplicația Garmin Connect pentru asta. Însă trebuie să deschizi întotdeauna aplicația de pe smartphone și să adaugi câtă apă ai băut. Nu poți face acest lucru direct de pe ceas, așa cum este posibil pe alte smartwatch-uri Garmin.

Ceasul nu oferă înregistrarea consumului de apă

Ceasul nu oferă înregistrarea consumului de apă

Este disponibilă și funcția de monitorizare a sănătății femeilor, care funcționează la fel ca pe celelalte smartwatch-uri Garmin. Aceasta oferă informații și recomandări utile pentru fiecare fază menstruală și un jurnal bine pus la punct pentru a înregistra cum te simți și ce se întâmplă cu corpul tău. Este inclusă și funcția de monitorizare a sarcinii.

Deși Forerunner 165 Music nu are cel mai nou senzor de monitorizare a ritmului cardiac și nici atât de multe funcții de monitorizare a sănătății precum smartwatch-urile mai scumpe de la Garmin, acesta este un partener util pentru cei care vor să-și monitorizeze elementele de bază ale sănătății și bunăstării lor.

Reclamă

Monitorizarea activităților sportive cu Garmin Forerunner 165 Music

După cum sugerează și numele său, Garmin Forerunner 165 Music este un smartwatch destinat atleților, așa că l-am luat și eu la o alergare. M-am bucurat să văd cât de repede fixează acest ceas conexiunea GPS și cât de precisă a fost monitorizarea, chiar dacă nu oferă conectivitate GPS pe două frecvențe, ca smartwatch-urile Garmin mai scumpe.

Garmin Forerunner 165 Music se conectează foarte repede la GPS

Garmin Forerunner 165 Music se conectează foarte repede la GPS

După fiecare antrenament, poți vedea efectul pregătirii și timpul de recuperare necesar înainte de a trece la următorul antrenament intens.🙂 Pentru alergători, Garmin oferă, de asemenea, date privind dinamica alergării, inclusiv cadența și puterea ta. Aceste date sunt utile pentru persoanele care doresc să devină atleți profesioniști sau pentru pasionații de sport care se pregătesc pentru un maraton. Totuși, Garmin Forerunner 165 Music nu are asistență pentru triatlon sau alte competiții multi-sport. Trebuie să optezi pentru modelul mai scump Garmin Forerunner 265 dacă îți dorești asta.

Vezi efectul antrenamentului pe ceasul tău

Vezi efectul antrenamentului pe ceasul tău

Din motive cunoscute doar de producătorul său, Garmin Forerunner 165 Music nu are nici profiluri de monitorizare pentru sporturi cunoscute, precum schi și snowboarding. De asemenea, nu există niciun profil pentru activități care țin de stilul de viață, precum dansul. Dacă ești curios, iată toate profilurile disponibile pe acest ceas: Bicicletă, Ciclism în interior, Exerciții de respirație, Cardio, Eliptic, Urcare etaje, HIIT, Drumeție, Monitorizare în interior, Înot în aer liber, Padel, Pickleball, Pilates, Înot în bazin, Alergare, Aparat de urcat scări, Forță, Tenis, Alergare pe pistă, Alergare pe teren accidentat, Alergare pe bandă, Alergare Ultra, Alergare virtuală, Mers pe jos, Mers pe jos în interior și Yoga.

O parte din activitățile care pot fi monitorizate cu Garmin Forerunner 165 Music

O parte din activitățile care pot fi monitorizate cu Garmin Forerunner 165 Music

Ca întotdeauna, instrumentele de antrenament disponibile pe platforma Garmin sunt foarte utile. Garmin Forerunner 165 Music oferă zilnic antrenamente sugerate, generate automat pe baza obiectivelor tale de antrenament. Ai acces, de asemenea, la antrenamente structurate, create de antrenorii care colaborează cu Garmin.🙂 Indiferent de obiectivele tale, platforma Garmin este utilă și nu implică costuri suplimentare, așa cum se întâmplă în cazul smartwatch-urilor de la alți producători.

Platforma de antrenament este grozavă

Platforma de antrenament este grozavă

Am folosit Garmin Forerunner 165 Music pentru a monitoriza următoarele activități: mers pe jos, alergare, drumeție, yoga și pilates. În primul rând, am fost foarte mulțumit de viteza și precizia GPS-ului și de multitudinea de rapoarte pe care le-am primit după fiecare activitate. Garmin Forerunner 165 Music va fi un partener bun dacă ești o persoană care se bazează pe date.

Urmărirea unei drumeții

Urmărirea unei drumeții

Deși Garmin are un mod derutant de a adăuga și de a elimina profilurile de monitorizare a sporturilor de pe smartwatch-urile sale, Garmin Forerunner 165 Music este un ceas multifuncțional excelent pentru cei care sunt pasionați de alergare și de alte activități fizice intense. Ceasul oferă o monitorizare GPS rapidă și precisă, o mulțime de date de antrenament și planuri de antrenament pentru a te ajuta să te perfecționezi și să-ți atingi obiectivele.

Îți place Garmin Forerunner 165 Music?

Sper că ți s-a părut utilă această recenzie și că știi acum dacă Garmin Forerunner 165 Music este potrivit pentru nevoile tale specifice. Înainte de a închide această filă de browser, sunt curios să aflu ce părere ai: Îți place Garmin Forerunner 165 Music sau preferi modelul standard, care este mai ieftin, dar care nu are funcția de ascultare a muzicii offline? Comentează mai jos și spune-mi.

Descoperă: Sănătate Android Hardware și sunete iOS Recenzii Recomandate