Review HUAWEI Watch 4 Pro: Monitorizarea sănătății la superlativ!

Review HUAWEI Watch 4 Pro: Monitorizarea sănătății la superlativ!
Rating

HUAWEI tocmai a lansat două noi smartwatch-uri, care aduc câteva inovații interesante în domeniul monitorizării sănătății: HUAWEI Watch 4 și HUAWEI Watch 4 Pro. Am fost curios să le testez, iar compania mi-a trimis cel mai bun model al lor: HUAWEI Watch 4 Pro. Este un ceas elegant, fabricat din materiale rezistente, cu un design atractiv pentru publicul masculin. Dacă vrei să afli cum arată, cum funcționează și ce are de oferit, citește această recenzie:

Reclamă

HUAWEI Watch 4 Pro: Pentru cine este o alegere potrivită?

HUAWEI Watch 4 Pro este o alegere excelentă pentru:

 • Bărbații care-și doresc un ceas elegant, confecționat din materiale premium
 • Pasionații de fitness, care vor să-și urmărească activitățile
 • Cei interesați să-și monitorizeze sănătatea
 • Cei ce-și doresc un ceas de fitness cu o autonomie mare a bateriei

Pro și contra

Iată ce îmi place la HUAWEI Watch 4 Pro:

 • Design frumos
 • Calitate excelentă a construcției, cu materiale rezistente
 • Ecran frumos, cu o vizibilitate excelentă în exterior
 • Autonomie bună a bateriei
 • Include inovații interesante pentru monitorizarea sănătății
 • Fețe de ceas Planet Quest cu aspect deosebit

Există și câteva dezavantaje de luat în considerare:

 • Încărcarea rapidă este disponibilă doar cu un adaptor HUAWEI
 • Este mai greu decât majoritatea smartwatch-urilor
 • Există un număr limitat de aplicații pentru smartwatch disponibile pentru acesta
Notă produs 4.5/5
Verdict

Verdict

HUAWEI Watch 4 Pro este un ceas de sănătate și fitness elegant, cu anumite funcții utile de smartwatch încorporate. Este fabricat din materiale rezistente, dar mai grele, iar designul său se adresează mai ales bărbaților. Mi-a plăcut foarte mult să folosesc noile funcții de monitorizare a sănătății care ajută acest ceas să iasă în evidență. Mai mult, cea mai recentă versiune a aplicației HUAWEI Health (care însoțește acest dispozitiv) introduce o abordare nouă pe o piață destul de saturată. HUAWEI Watch 4 Pro este rapid și ușor de navigat și de utilizat, chiar și în aer liber. Îmi place foarte mult și îl recomand bărbaților pasionați de monitorizarea și îmbunătățirea sănătății și a condiției fizice.

Despachetarea lui HUAWEI Watch 4 Pro

HUAWEI Watch 4 Pro este disponibil în două versiuni diferite: una cu o curea din piele maro închis și alta cu o curea din titan, care este puțin mai grea, mai rezistentă și mai scumpă. Am primit în teste varianta Titanium.

HUAWEI Watch 4 Pro este disponibil în două versiuni

HUAWEI Watch 4 Pro este disponibil în două versiuni

Ambalajul lui HUAWEI Watch 4 Pro arată elegant. Acest smartwatch sosește într-o cutie de carton negru, cu o imagine a dispozitivului, numele produsului și logoul companiei pe capac.

Ambalajul lui HUAWEI Watch 4 Pro este elegant

Ambalajul lui HUAWEI Watch 4 Pro este elegant

Pe laturile cutiei, sunt imprimate puține informații. Găsești doar un abțibild cu numărul de serie și câteva detalii despre modelul pe care l-ai cumpărat. Pe partea inferioară a cutiei, există un cod QR, care te duce la cea mai recentă versiune a aplicației HUAWEI Health. Această aplicație este necesară pentru a instala, configura și folosi HUAWEI Watch 4 Pro. La deschiderea cutiei, descoperi imediat smartwatch-ul, ambalat frumos într-un compartiment care-l păstrează în siguranță în timpul transportului.

Despachetarea lui HUAWEI Watch 4 Pro

Despachetarea lui HUAWEI Watch 4 Pro

Când despachetezi totul, găsești următoarele elemente: HUAWEI Watch 4 Pro, suportul său de încărcare wireless, ghidul de pornire rapidă, informațiile de siguranță și cardul de garanție. Dacă achiziționezi versiunea cu curea Titanium, primești, de asemenea, câteva elemente de rezervă, ce-ți permit să mărești lungimea brățării.

Tot ce găsești în cutie

Tot ce găsești în cutie

Despachetarea lui HUAWEI Watch 4 Pro este o experiență plăcută, care te face să simți că tocmai ai cumpărat un dispozitiv premium. Iar înainte de a începe să instalezi ceasul și să-i configurezi toate funcțiile, este o idee bună să-l încarci cu ajutorul suportului de încărcare inclus în pachet.

Reclamă

Design și specificații hardware

Mi-a plăcut imediat HUAWEI Watch 4 Pro pentru că arată ca un ceas clasic conceput pentru un public masculin. În primul rând, corpul său este realizat din titan, un material durabil care arată bine și nu irită pielea. Dacă te uiți cu atenție la acest ceas, accentul pus de HUAWEI pe calitatea excelentă a construcției și pe materialele durabile este evident. Pentru a completa imaginea, dimensiunile sale sunt destul de generoase: HUAWEI Watch 4 Pro are o dimensiune de 48,8 mm x 47,6 mm x 12,9 mm și o greutate de 65 de grame fără curea. Versiunea Titanium, pe care o testez, cântărește 115 grame cu cureaua atașată, ceea ce-l face mai greu decât modelul HUAWEI WATCH GT 3 Pro, pe care l-am testat anul trecut. Mă aștept ca versiunea Dark Brown a ceasului să cântărească mult mai puțin datorită curelei din piele mai ușoară.

HUAWEI Watch 4 Pro arată ca un ceas clasic pentru bărbați

HUAWEI Watch 4 Pro arată ca un ceas clasic pentru bărbați

HUAWEI Watch 4 Pro se potrivește la încheieturi cu dimensiuni cuprinse între 140 și 210 mm. Versiunea Titanium are elemente suplimentare, care pot fi adăugate pentru a mări lungimea brățării, astfel încât persoanele cu brațe mai groase să-l poată folosi. Mecanismul de adăugare sau de îndepărtare a acestora este destul de simplu și ușor de utilizat.

Poți ajusta lungimea curelei

Poți ajusta lungimea curelei

Ceasul are un ecran de 1,5 inch cu un panou LTPO AMOLED, o rezoluție de 466 × 466 pixeli și o densitate a pixelilor de 310 ppi (pixeli pe inch). Ce este LTPO? Ei bine, este un acronim care vine de la oxid policristalin de temperatură joasă și înseamnă că afișajul își poate schimba dinamic rata de refresh în funcție de modul în care-l folosești, pentru a oferi o experiență de utilizare rapidă și fluidă. HUAWEI Watch 4 Pro are un buton fizic și o coroană de ceas tactilă, pe care le poți folosi pentru a naviga în ceas și în numeroasele sale funcții.

Ecranul folosește un panou LTPO AMOLED

Ecranul folosește un panou LTPO AMOLED

Un aspect important al ceasului HUAWEI Watch 4 Pro este că deține o certificare IP68 pentru protecție împotriva prafului, murdăriei și nisipului și o rezistență la apă de 5 ATM și 30 de metri. Prin urmare, acest smartwatch poate fi purtat în timp ce înoți și chiar în timp ce te scufunzi în ape puțin adânci, precum o piscină sau de-a lungul coastei.

Acest dispozitiv wearable are mai mulți senzori: un accelerometru, un giroscop, o busolă, un senzor optic de ritm cardiac, un senzor de lumină ambientală, un barometru, un senzor de temperatură, un senzor ECG și un senzor de adâncime. De asemenea, dispune de GPS, NFC și conectivitate Bluetooth 5.2. Pentru a completa imaginea, HUAWEI Watch 4 Pro include atât un microfon și un difuzor, cât și compatibilitate eSIM, facilitând efectuarea de apeluri telefonice sau trimiterea și primirea de mesaje text direct de pe ceas.

Spatele lui HUAWEI Watch 4 Pro

Spatele lui HUAWEI Watch 4 Pro

Bateria lui HUAWEI Watch 4 Pro are o capacitate de 790 mAh, iar compania spune că aceasta ar trebui să reziste până la 4 zile și jumătate în modul standard și între 12 și 21 de zile atunci când activezi modul Ultra-long Battery Life. Așa cum era de așteptat, modul Ultra-long Battery Life dezactivează unele funcții (precum Health Glance sau Respiratory Check) și mărește intervalul dintre anumite măsurători automate. Dacă folosești un adaptor HUAWEI, precum cel care vine cu HUAWEI P60 Pro, te poți bucura, de asemenea, de timpi de încărcare mai rapizi decât la modelele anterioare. De exemplu, HUAWEI Watch 4 Pro se încarcă de la 0% la 100% în 90 de minute. Compania se laudă, de asemenea, cu faptul că obține o zi de utilizare cu o încărcare de 15 minute.

Sistemul de operare instalat este HarmonyOS 3.1 de la HUAWEI, care funcționează cu dispozitive Android și iOS. Tot ce ai nevoie pentru a instala și configura acest ceas este cea mai recentă versiune a aplicației HUAWEI Health.

HUAWEI Watch 4 Pro sosește cu HarmonyOS 3.1

HUAWEI Watch 4 Pro sosește cu HarmonyOS 3.1

HUAWEI Watch 4 Pro are un design elegant, inspirat de ceasurile clasice pentru bărbați. Calitatea construcției, specificațiile hardware și ecranul sunt premium. Iar după doar câteva zile de utilizare, este evident că acest ceas este creat pentru bărbații care au un stil de viață activ și vor un ceas de fitness elegant, realizat din materiale durabile și de înaltă calitate.

Reclamă

NOTĂ: Dacă vrei să verifici specificațiile oficiale ale acestui ceas, accesează această pagină: HUAWEI WATCH 4 Series.

Configurarea și utilizarea lui HUAWEI Watch 4 Pro

Dacă vrei să folosești HUAWEI Watch 4 Pro, instalează ultima versiune a aplicației HUAWEI Health pe smartphone-ul tău. Cea mai nouă versiune pentru iPhone se găsește în App Store. Însă, dacă folosești un dispozitiv cu Android care nu este fabricat de HUAWEI, trebuie să accesezi pagina web a aplicației pentru a o lua. Utilizatorii de smartphone-uri HUAWEI pot găsi aplicația în AppGallery. Mai departe, creează un cont HUAWEI, conectează-te, selectează-ți ceasul și urmează procesul de configurare. Există mai mulți pași, inclusiv acordarea multor permisiuni aplicației HUAWEI Health, configurarea notificărilor și verificarea actualizărilor de software pentru ceasul tău.

Configurarea ceasului HUAWEI Watch 4 Pro necesită un pic de timp

Configurarea ceasului HUAWEI Watch 4 Pro necesită un pic de timp

După finalizarea configurării inițiale, observi că dispozitivul este afișat ca fiind conectat în aplicația HUAWEI Health. Apoi, poți să-i personalizezi fețele de ceas și să activezi sau să dezactivezi funcțiile disponibile.

Ceasul este acum conectat la aplicația HUAWEI Health

Ceasul este acum conectat la aplicația HUAWEI Health

HUAWEI Watch 4 Pro are fețe de ceas tematice, care seamănă cu Luna și șase planete din sistemul nostru solar (Pământ, Marte, Venus, Jupiter, Mercur și Saturn). Sunt afișate ora, precum și longitudinea și latitudinea locală, dar și date despre ciclul zi/noapte. Cei interesați de astronomie și de tot felul de date științifice se vor bucura probabil foarte mult de aceste noi fețe de ceas.

Fețele de ceas tematice sunt cool

Fețele de ceas tematice sunt cool

Aplicația HUAWEI Health a fost remodelată astfel încât să fie un bun partener pentru HUAWEI Watch 4 Pro. Secțiunea sa principală Health (Sănătate) nu se mai concentrează pe numărul de pași făcuți astăzi și pe numărul de calorii pierdute, ci pe activitatea ta fizică generală, pe somn și pe starea ta de spirit. Aplicația îți urmărește în continuare pașii, dar aceștia nu mai sunt cea mai importantă măsurătoare. Ei sunt o valoare secundară în inelele tale de activitate (Activity rings).

HUAWEI Health a fost regândită semnificativ

HUAWEI Health a fost regândită semnificativ

O altă modificare adusă în aplicația HUAWEI Health este că nu-ți mai poți monitoriza consumul de apă. Compania a eliminat probabil această funcție pentru că nu era prea folosită. Cu toate acestea, deoarece am un istoric de a bea mai puțină apă decât are nevoie corpul meu, mă bazez pe soluții de monitorizare a consumului de apă pentru a-mi îmbunătăți sănătatea. Așadar, sunt dezamăgit de eliminarea acestei funcții. Din fericire, dezamăgirea mea nu a durat mult timp, deoarece HUAWEI Watch 4 Pro adaugă multe funcții și abordări noi în vederea monitorizării și îmbunătățirii sănătății, precum Health Glance și Health Clovers. Le voi prezenta mai detaliat în următoarea secțiune a acestei recenzii.

O listă cu principalele caracteristici de monitorizare a sănătății

O listă cu principalele caracteristici de monitorizare a sănătății

Revenind la ceasul în sine, navigarea se face cu ajutorul atingerii, al rotiței și al butonului de pe lateral. Navigarea tactilă funcționează la fel ca pe orice smartwatch, în timp ce rotița derulează prin opțiunile afișate pe ecran. Butonul este programabil și, atunci când este apăsat, deschide o bară (Quick bar) cu trei scurtături către acțiuni, care ți-ar putea fi utile. Acestea pot fi personalizate din aplicația HUAWEI Health. În general, navigarea este ușoară și dispozitivul răspunde bine. Indiferent de aplicația sau de setările pe care am încercat să le accesez, nu am observat nicio încetinire.

Bara rapidă poate fi personalizată

Bara rapidă poate fi personalizată

Ecranul este clar și vizibil, chiar și în aer liber, ceea ce este excelent pentru cei care fac sport și monitorizează activitatea sportivă. Îmi place, de asemenea, că HUAWEI Watch 4 Pro este compatibil cu eSIM, ceea ce te ajută să preiei apeluri chiar și atunci când nu ai smartphone-ul la tine. Această funcție este utilă atunci când ieși la o alergare rapidă sau când nu vrei să-ți întrerupi activitatea, dar trebuie și să le răspunzi celor care te contactează.

Poți efectua și primi apeluri direct de pe ceas

Poți efectua și primi apeluri direct de pe ceas

Deși îmi plac precizia și calitatea monitorizării somnului oferite de HUAWEI Watch 4 Pro, un aspect care ar putea fi mai bun pentru versiunea Titanium este greutatea acestuia. Ceasul este mare și prea greu pentru a fi purtat în timpul somnului. Îi simți greutatea pe mână, ceea ce poate fi mult prea inconfortabil, chiar și pentru un bărbat cu mâini mari. Acesta este al doilea motiv pentru care aș prefera varianta cu curea din piele maro - Dark Brown, pe lângă prețul său mai accesibil.

HUAWEI Watch 4 Pro dispune de funcția de monitorizare TruSleep 3.0

HUAWEI Watch 4 Pro dispune de funcția de monitorizare TruSleep 3.0

Autonomia bateriei este importantă pentru un dispozitiv de tip wearable. HUAWEI se laudă că oferă o autonomie de aproximativ 4,5 zile în condiții de utilizare normală. În timpul testelor mele, am constatat că această estimare este apropiată de realitate. Totuși, dacă ești foarte activ(ă) și desfășori multe trasee sportive cu GPS inclus, sau dacă sănătatea ta nu este foarte bună și trebuie să efectuezi zilnic multe măsurători ale stării de sănătate, este posibil ca autonomia să scadă spre 3 zile de utilizare. Este totuși destul de bine, mai ales prin comparație cu Samsung Galaxy Watch5, care funcționează aproximativ 30 de ore cu o singură încărcare. Compania se laudă, de asemenea, că oferă până la 21 de zile de autonomie la activarea modului UItra-long Battery life. Este puțin probabil ca această estimare să fie atinsă, dintr-un motiv simplu: cei care cumpără HUAWEI Watch 4 Pro îl vor pentru caracteristicile sale avansate de monitorizare a sănătății. Ei doresc să folosească aceste funcții în mod regulat, iar acest mod dezactivează prea multe dintre aceste opțiuni. Așadar, oamenii vor reactiva probabil funcțiile de monitorizare a sănătății. Ca urmare, vor obține probabil aproximativ 12 zile de autonomie atunci când folosesc acest mod.

Bateria acestui ceas are o autonomie bună

Bateria acestui ceas are o autonomie bună

HUAWEI spune că Watch 4 Pro se încarcă de la 0% la 100% în 90 de minute, iar cu o încărcare de 15 minute, poți obține o zi de utilizare. Însă această afirmație este adevărată doar dacă folosești un încărcător rapid HUAWEI, precum cel folosit pentru cele mai recente smartphone-uri ale lor. Eu nu aveam unul prin preajmă, iar o încărcare completă a fost efectuată în aproximativ 140 de minute, în loc de 90.

Reclamă

Funcțiile lui HUAWEI Watch 4 Pro

HUAWEI Watch 4 Pro are trei arii de interes: sportul și monitorizarea activităților sportive, funcțiile smartwatch și monitorizarea sănătății. Mai întâi, să vorbim despre monitorizarea sportului. Ceasul este rezistent la apă, până la 5 ATM și o adâncime de 30 de metri, și are o clasificare pentru rezistență IP68. HUAWEI Watch 4 Pro ar trebui să fie un bun partener, cu excepția cazului în care ești pasionat de scufundări. Pe de altă parte, aplicația HUAWEI Health poate monitoriza mai mult de 100 de antrenamente pentru toate tipurile de sporturi, inclusiv cele de nișă, precum bowling, rafting sau parkour.

La o alergare cu HUAWEI Watch 4 Pro

La o alergare cu HUAWEI Watch 4 Pro

Chiar dacă nu ai smartphone-ul prin preajmă, poți folosi ceasul pentru a monitoriza un număr surprinzător de activități, inclusiv, dar fără a se limita la alergări în interior și în aer liber, plimbări, ciclism, înot, ciclism, mountain biking, sărituri cu coarda și drumeții. Poți, de asemenea, să ceri inteligenței artificiale HUAWEI să creeze planuri de antrenament pe baza istoricului tău de activitate și a datelor tale de sănătate.

Poți începe multe antrenamente direct de pe ceas

Poți începe multe antrenamente direct de pe ceas

Rapoartele primite în aplicația HUAWEI Health pentru fiecare activitate pe care o monitorizezi sunt excelente. În primul rând, primești o hartă cu traseul tău și poți chiar să folosești funcția Urmărire Dinamică (Dynamic tracking) pentru a-ți transforma antrenamentele în amintiri pentru rețelele de socializare. Obții detalii despre ritmul tău, segmentele de antrenament, viteza medie, distanța, altitudinea și coborârea, diagrame despre ritmul tău cardiac în timpul antrenamentului, solicitarea de antrenament aerobic, VO2Max și multe altele.

La sfârșitul fiecărui antrenament, primești o mulțime de date

La sfârșitul fiecărui antrenament, primești o mulțime de date

HUAWEI Watch 4 Pro are funcții de smartwatch, începând cu cele de bază, precum informare meteo, ceas cu alarmă, cronometru, temporizator, busolă, altimetru și monitor de presiune atmosferică. De asemenea, ai la dispoziție o lanternă și o funcție utilă Find my phone (Găsește-mi telefonul). Printre funcțiile mai avansate, se numără:

 • Conectivitate Wi-Fi și compatibilitate eSIM.
 • Notificări de la aplicațiile selectate pe smartphone-ul tău. Poți, de asemenea, să setezi răspunsuri rapide la mesajele pe care le primești.
 • Poți răspunde, respinge și iniția apeluri și mesaje text de pe ceasul tău.
 • App Gallery - magazinul oficial pentru HUAWEI Watch 4 Pro, folosit pentru a adăuga aplicații pe smartwatch-ul tău. Din păcate, lista de aplicații disponibile nu este atât de lungă ca cea de pe Wear OS, dar se îmbunătățește permanent.
 • Huawei Wallet - poți face plăți NFC folosind ceasul.
 • Music - poți adăuga fișiere muzicale pe smartwatch-ul tău și poți asculta muzică de pe acesta. Din păcate, Spotify sau alte servicii populare de streaming de muzică nu sunt disponibile.
 • Recording - poți înregistra note audio rapide, le poți salva pe ceas și le poți reda mai târziu.
 • Petal Maps - ai acces la platforma de hărți a HUAWEI, cu tot cu urmărire GPS.
 • Watch faces - poți alege dintr-o colecție vastă de fețe gratuite și contra cost pentru a-ți personaliza smartwatch-ul.

Câteva dintre caracteristicile smartwatch

Câteva dintre caracteristicile smartwatch

Domeniul în care HUAWEI Watch 4 Pro strălucește cel mai mult este managementul și monitorizarea sănătății. Ceasul include, de asemenea, verificări detaliate ale respirației, o funcție care nu era disponibilă în generația anterioară de produse. Aceasta detectează ritmul respirator, precum și intervalul SpO2, și analizează sunetele produse atunci când tușești.

Poți să faci un control al respirației

Poți să faci un control al respirației

Cu toate acestea, funcția care îmi place cel mai mult este Health Glance, o evaluare rapidă de 60 de secunde, pe care o poți efectua zilnic cu ajutorul lui HUAWEI Watch 4 Pro. Obții un raport de sănătate detaliat, care include măsurători precum ritmul cardiac mediu, nivelul de oxigen din sânge, nivelul de stres, temperatura pielii, ritmul sinusal (ECG), rigiditatea arterială și sănătatea respiratorie. În cazul în care sunt detectate anomalii, HUAWEI Health îți oferă un feedback util cu privire la ceea ce poți face pentru a-ți îmbunătăți sănătatea. Pentru ca acest ceas să fie și mai util, ai acces, de asemenea, la indicatorii de sănătate pentru fiecare dintre parametrii colectați de HUAWEI Watch 4 Pro, ceea ce te ajută să-ți vezi evoluția în timp.

Poți obține un raport complet asupra sănătății tale

Poți obține un raport complet asupra sănătății tale

O altă caracteristică care mi-a plăcut este că HUAWEI Watch 4 Pro măsoară ritmul de recuperare a inimii după fiecare antrenament. Îți oferă o perspectivă excelentă asupra cât de sănătoasă este inima ta și asupra muncii pe care trebuie să o depui pentru a ajunge la un nivel mai bun de fitness cardiac. Și, atunci când te simți stresat de toate datele pe care le măsoară acest ceas, poți folosi exercițiile de respirație ghidată (Guided breathing) pentru a-ți reduce pulsul și a te relaxa puțin.

Când te simți stresat, apelează la o respirație ghidată

Când te simți stresat, apelează la o respirație ghidată

O ultimă caracteristică importantă, pe care vreau s-o menționez, este Health community (Comunitatea de sănătate). Să presupunem că ai un membru al familiei, la a cărui sănătate vrei să fii atent. În acest caz, poți crea o comunitate cu ajutorul aplicației HUAWEI Health. Poți să-ți adaugi părinții, partenerul de viață sau copiii și să ai acces la rapoartele zilnice despre sănătatea lor. Singura condiție este ca și aceștia să folosească un dispozitiv de sănătate și fitness HUAWEI și să accepte să facă parte din comunitatea ta. După aceea, comunitatea primește actualizări privind starea de sănătate și citirile celorlalți membri. Încă încerc să o conving pe mama mea să folosească un dispozitiv de monitorizare sau un smartwatch HUAWEI, care m-ar ajuta să-i urmăresc sănătatea atunci când nu sunt prin preajmă. Iar ceasul are și un algoritm pentru detectarea căderilor (Fall detection), care m-ar suna automat pe mine sau pe un alt membru al familiei dacă constată că purtătorul a căzut.

Adaugă-ți familia la Health community

Adaugă-ți familia la Health community

Înainte de a încheia această recenzie, aș dori să prezint o caracteristică pe care unii și-o doresc, dar la care nu au încă acces. Atunci când au apărut în presă primele detalii despre HUAWEI Watch 4 Pro, s-a anunțat că acesta va oferi o funcție de monitorizare a glicemiei - Blood Sugar (Hyperglycemia). Această funcție analizează zece indicatori diferiți în 60 de secunde, compară rezultatele cu o bază de date cu valorile înregistrate anterior și le oferă utilizatorilor o evaluare a riscurilor. Utilizatorii trebuie să poarte HUAWEI Watch 4 Pro mai mult de șapte zile consecutive înainte de a primi alerte de hiperglicemie chiar la încheietura mâinii. De asemenea, li se oferă sfaturi personalizate pe baza nivelurilor de risc calculate. Din păcate, această funcție este disponibilă doar în China. Motivul este că HUAWEI trebuie să testeze și să certifice această funcție în alte regiuni înainte de a o face disponibilă în mai multe țări. Prin urmare, nu vei avea acces la ea dacă locuiești în Europa, America de Nord sau în alte zone din afara Chinei. Totuși, mă aștept ca HUAWEI să își continue munca și să ofere această funcție la nivel mondial la un moment dat, după ce va trece toate certificările necesare.

Îți place HUAWEI Watch 4 Pro?

Acum știi destul de multe despre HUAWEI Watch 4 Pro, caracteristicile sale, punctele sale forte și punctele slabe. Acest smartwatch se vinde la un preț recomandat de 2699 lei pentru modelul cu piele maro închis și la 2999 lei pentru modelul care are curea din titan. Este un dispozitiv premium cu un preț pe măsură și poate fi comandat de pe site-ul oficial HUAWEI România. Din fericire, aduce suficiente noutăți pe piață, ceea ce îl face o alegere atrăgătoare. Înainte de a închide această recenzie, vreau să știu părerea ta: îți place ceea ce oferă HUAWEI Watch 4 Pro? L-ai cumpăra? Comentează folosind opțiunile de mai jos și hai să discutăm.

Descoperă: Sănătate Android Hardware și sunete iOS Recenzii Recomandate