Review Kingston Canvas React Plus Kit: rapid și cu garanție pe viață!

Review Kingston Canvas React Plus Kit: rapid și cu garanție pe viață!
Rating

Multe persoane folosesc carduri microSD în tot felul de dispozitive, de la smartphone-uri la camere foto, laptopuri, drone sau camere video sport. Este esențial să ai un card microSD rapid și fiabil, mai ales dacă vrei să înregistrezi videoclipuri în rezoluții ultra HD precum 4K sau 8K. Conținutul de acest tip are nevoie nu numai de spațiu de stocare generos, ci și de latență scăzută și viteze de scriere ridicate. Dacă vrei un card microSD rapid care să îndeplinească așteptările mai pretențioase ale creatorilor profesioniști de conținut, merită să iei în considerare Kingston Canvas React Plus Kit. Citește această recenzie pentru a afla de ce:

Reclamă

Kingston Canvas React Plus Kit: Pentru cine este o alegere potrivită?

Acest kit este o alegere excelentă pentru:

  • Creatorii de conținut profesioniști care doresc să înregistreze videoclipuri în rezoluții 4K sau 8K
  • Persoanele care utilizează drone HD și camere video sport care necesită un card microSD rapid
  • Utilizatorii de smartphone-uri de ultimă generație, care doresc să-și extindă spațiul de stocare cu un card microSD ultra-rapid
  • Persoanele care doresc să își folosească cardul microSD pe o multitudine de dispozitive

Pro și contra

Iată cele mai pozitive aspecte la Kingston Canvas React Plus Kit:

  • Viteze ridicate constante, similare cu specificațiile oficiale
  • Este un kit versatil, care poate fi utilizat cu toate tipurile de dispozitive
  • Garanție pe viață
  • Compatibil cu toate sistemele de operare majore

Ca aspect negativ:

  • Ai nevoie de cititoare compatibile UHS-II pentru a beneficia de viteza de care este capabil cardul microSD
Notă produs 5/5

Verdict

Kingston Canvas React Plus este un card microSD rapid care vine într-un kit versatil, ce îți permite să-l folosești pe toate tipurile de dispozitive. Deși ai nevoie de cititoare de carduri compatibile UHS-II pentru a beneficia de performanțele sale ridicate, este totuși compatibil cu versiunile anterioare și funcționează cu cititoare de carduri UHS-I mai vechi. Recomandăm Kingston Canvas React Plus Kit oricui dorește stocare pe un card microSD fiabil, cu garanție pe viață și viteze de scriere foarte rapide.

Despachetarea Kingston Canvas React Plus Kit

Ambalajul utilizat pentru Kingston Canvas React Plus Kit este mic și funcțional. Se văd cu ușurință cardul microSD și toate accesoriile din pachet. Capacitatea de stocare, viteza maximă de citire și principalele caracteristici tehnice sunt tipărite cu litere mari și simboluri ușor de văzut și de înțeles.

Pachetul în care vine Kingston Canvas React Plus Kit

Pachetul în care vine Kingston Canvas React Plus Kit

Pe spate, găsești informații suplimentare despre acest produs: sistemele de operare cu care funcționează, unde a fost asamblat, etc.

Mai multe informații despre Kingston Canvas React Plus Kit

Mai multe informații despre Kingston Canvas React Plus Kit

Când deschizi ambalajul din carton, rămâi cu un blister din plastic care conține toate accesoriile: cardul microSD Canvas React Plus, cititorul microSD Kingston MobileLite Plus și un adaptor UHS-I SD.

Accesoriile incluse în Kingston Canvas React Plus Kit

Accesoriile incluse în Kingston Canvas React Plus Kit

Este de reținut faptul că cardul microSD Canvas React Plus poate fi achiziționat și separat, fără kitul din acest review.

Reclamă

Caracteristici hardware

Canvas React Plus este un card ultra-rapid UHS-II din clasa de viteză video V90. Oferă o viteză maximă de scriere de 165 MB/secundă și o viteză maximă de citire de 285 MB/secundă. De asemenea, are suport de tip A1 pentru aplicațiile de Android, ceea ce înseamnă că funcționează bine cu aplicațiile de pe smartphone sau tabletă. Pentru a afla mai multe despre diferitele tipuri de carduri de memorie și ce înseamnă UHS-II și V90, citește despre specificațiile cardurilor microSD și ce înseamnă acestea.

Cardul microSD Kingston Canvas React Plus

Cardul microSD Kingston Canvas React Plus

Cardurile microSD din clasa UHS-II au un al doilea rând de contacte pentru a atinge vitezele menționate anterior. La fel are și Canvas React Plus. Datele sunt scrise și citite folosind ambele rânduri de contacte. Kingston Canvas React Plus este compatibil și cu dispozitivele din clasa UHS-I, dar viteza pe care o obții este mult mai mică deoarece se folosește doar rândul superior de contacte.

Cardurile UHS-II au un al doilea rând de pini

Cardurile UHS-II au un al doilea rând de pini

Acest card microSD este disponibil în capacități de stocare de 64 GB, 128 GB și 256 GB. Am testat varianta de 128 GB, pe care credem că majoritatea utilizatorilor o vor prefera. Dacă înregistrezi videoclipuri la rezoluție 8K, cel mai probabil vei dori varianta de 256 GB. Kingston Canvas React Plus Kit este compatibil cu toate sistemele de operare importante: Windows, Android, macOS, ChromeOS și Linux. Canvas React Plus are o dimensiune standard de 11 mm x 15 mm x 1 mm, tipică pentru toate cardurile microSD. De asemenea, poate funcționa la temperaturi care variază între -25°C și 85°C.

Reclamă

Un mare plus pentru Kingston Canvas React Plus Kit este garanția pe viață pentru cardul microSD și garanția de doi ani pentru cititorul MobileLite Plus inclus în pachet.

Dacă vrei să afli toate detaliile tehnice despre acest kit, vezi Canvas React Plus microSD Memory Card Datasheet.

Performanța oferită și experiența de utilizare

Inițial, am conectat Kingston Canvas React Plus în două smartphone-uri: noul realme 8 5G și Samsung Galaxy S20 FE 5G. A funcționat bine în ambele dispozitive, dar acestea nu sunt compatibile cu clasa UHS-II. De aceea, cardul ne-a oferit viteze din clasa UHS-I, care sunt mult mai mici.

Kingston Canvas React Plus poate fi folosit în orice smartphone

Kingston Canvas React Plus poate fi folosit în orice smartphone

Pentru a profita de acest card, trebuie să ai un cititor de carduri compatibil cu clasa UHS-II. Un motiv pentru care este util să cumperi Kingston Canvas React Plus Kit este că vine cu cititorul MobileLite Plus, care este compatibil cu UHS-II.

Folosirea lui MobileLite Plus microSD reader

Folosirea lui MobileLite Plus microSD reader

Astfel, atunci când conectezi cardul microSD la cititor și cititorul la portul USB de pe PC, te poți bucura de viteze similare cu cele pe care le vezi în specificațiile oficiale. În Windows 10, noi am atins o viteză de scriere a datelor de 190 MB/s, mai mare decât cei 165 MB/s promiși în specificații.

Viteza de scriere a datelor pe Kingston Canvas React Plus

Viteza de scriere a datelor pe Kingston Canvas React Plus

Cu toate acestea, viteza medie de citire pe care am atins-o a fost de 245 MB/s, ceva mai puțin decât cei 285 MB/s promiși de Kingston. Totuși, pentru momente scurte pe parcursul transferurilor de date efectuate, am ajuns și la cei 285 MB/s.

Viteza de citire raportată pentru Kingston Canvas React Plus

Viteza de citire raportată pentru Kingston Canvas React Plus

Am folosit și CrystalDiskMark v8 benchmark. Așa cum se vede mai jos, viteza maximă de scriere a fost de 224.35 MB/s (mai mare decât cea promovată de Kingston), în timp ce viteza maximă de citire a fost de 261.11 MB/s (puțin mai mică decât cea din specificații).

Rezultatele din CrystalDiskMark v8

Rezultatele din CrystalDiskMark v8

Am menționat mai devreme că Kingston Canvas React Plus are suport de tip A1 pentru aplicațiile Android. Acest card microSD funcționează bine cu smartphone-urile Android. Sistemul de operare îl detectează imediat și îl montează corect. Spațiul de stocare maxim disponibil este de 119 GB (nu 128 GB) și poți stoca orice pe el. Mutarea aplicațiilor de Android și rularea lor de pe cardul microSD funcționează bine, la fel și stocarea imaginilor și a videoclipurilor.

Am folosit Kingston Canvas React Plus într-un telefon Samsung

Am folosit Kingston Canvas React Plus într-un telefon Samsung

Pentru a profita de vitezele maxime ale Kingston Canvas React Plus, ai nevoie de un smartphone de ultimă generație, care să poată utiliza carduri microSD din clasa UHS-II. În caz contrar, cardul funcționează la viteze UHS-I, care sunt mult mai mici decât cele oferite de UHS-II. Vezi rezultatele de mai jos pentru o comparație: 80.81 MB/s pentru viteza de scriere și 86.68 MB/s pentru viteza de citire.

Rezultatele din teste atunci când se folosește UHS-I

Rezultatele din teste atunci când se folosește UHS-I

Suntem mulțumiți de vitezele pe care le oferă cardul microSD Kingston Canvas React Plus și de versatilitatea kitului din care face parte. Caracteristicile sale îl fac util pe toate tipurile de dispozitive: laptopuri, calculatoare, smartphone-uri, tablete, drone, camere video sport, camere digitale profesionale etc.

Ce părere ai despre Kingston Canvas React Plus Kit?

Acum știi ce ne place și ce nu ne place la Kingston Canvas React Plus Kit și cum a funcționat în testele noastre. Înainte de a închide această recenzie, spune-ne ce părere ai despre acest kit. Este un produs bun pentru tine? Te gândești să-l cumperi? Comentează mai jos și hai să discutăm.

Descoperă: Productivitate Hardware și sunete Recenzii Recomandate