Review Samsung Galaxy Buds2 Pro: Redefinind excelența!

Review Samsung Galaxy Buds2 Pro: Redefinind excelența!
Rating

Ești în căutarea unor căști care oferă o calitate excelentă a sunetului, o anulare activă a zgomotului ce funcționează bine, o autonomie decentă și arată excelent? Atunci, ar trebui să iei în considerare noile Samsung Galaxy Buds2 Pro. Sunt un produs grozav, cu multe lucruri bune în favoarea sa. Iar dacă ai deja în casă dispozitive Samsung, s-ar putea să fie cele mai bune căști pe care le poți cumpăra. Citește această recenzie pentru a afla de ce:

Reclamă

Samsung Galaxy Buds2 Pro: Pentru cine sunt o alegere potrivită?

Aceste căști sunt o alegere excelentă pentru:

 • Persoanele care apreciază calitatea audio și anularea activă a zgomotului de fundal
 • Utilizatorii care doresc căști foarte confortabile și ușor de utilizat
 • Cei care au investit deja în ecosistemul Samsung

Pro și contra

Iată ce îmi place cel mai mult la Samsung Galaxy Buds2 Pro:

 • Confortabil de purtat pentru o perioadă lungă de timp
 • Calitate a sunetului incredibil de bună
 • Anulare excelentă a zgomotului de fundal
 • Multe funcții utile utilizatorilor Samsung
 • Sunt rezistente la apă

Există și niște dezavantaje care trebuie luate în considerare:

 • Prețul nu este pentru toată lumea
 • Obții cea mai bună experiență doar cu dispozitivele Samsung
 • Nu există posibilitatea de asociere Bluetooth în mai multe puncte
Notă produs 4.5/5
Verdict

Verdict

Samsung Galaxy Buds2 Pro sunt o alegere grozavă pentru oricine caută o experiență audio de înaltă calitate. Asta este valabil mai ales dacă deții un smartphone și alte dispozitive Samsung. Aceste căști îți vor fi foarte utile și vei beneficia de o mulțime de funcții folositoare. Buds2 Pro sunt foarte confortabil de purtat și funcționează foarte bine în convorbirile telefonice, chiar și atunci când te plimbi pe o stradă aglomerată. Sunt cele mai bune căști wireless Samsung de până acum și unele dintre cele mai bune căști de pe piață din acest moment, precum și preferatele mele.

Despachetarea căștilor Samsung Galaxy Buds2 Pro

Samsung Galaxy Buds2 Pro sosesc într-o cutie neagră de carton realizată din materiale reciclate. Pe capacul de sus, poți vedea o fotografie a căștilor, numele lor și logoul companiei.

Ambalajul căștilor Samsung Galaxy Buds2 Pro este realizat din materiale reciclate

Ambalajul căștilor Samsung Galaxy Buds2 Pro este realizat din materiale reciclate

Pe partea din spate, găsești informații despre cele mai importante caracteristici ale căștilor Galaxy Buds2 Pro. Pe părțile laterale, se află abțibilduri cu informații despre locul în care au fost fabricate, numărul de serie și așa mai departe. Când deschizi cutia, vezi carcasa de încărcare, ca în imaginea de mai jos.

Despachetarea căștilor Samsung Galaxy Buds2 Pro

Despachetarea căștilor Samsung Galaxy Buds2 Pro

Atunci când despachetezi totul, găsești următoarele elemente: carcasa de încărcare având căștile în interior, un cablu USB de tip C pentru încărcare, o colecție de pavilioane auriculare de diferite dimensiuni, manualul de utilizare și alte pliante.

Tot ceea ce găsești în interiorul cutiei

Tot ceea ce găsești în interiorul cutiei

Samsung Galaxy Buds2 Pro oferă o experiență de despachetare plăcută. Mi-a plăcut în mod special cum se simte la atingere carcasa de încărcare atunci când am scos-o din cutie. Ai impresia că tocmai ai cumpărat niște căști premium, concepute cu atenție la detaliu.

Reclamă

Design și specificații hardware

Dețin, de asemenea, o pereche de Samsung Galaxy Buds Pro, așa că am putut să le compar încă de la început cu noile Buds2 Pro. După cum poți vedea în imaginea de mai jos, carcasa are aceleași dimensiuni și înfățișare. Singurele diferențe minore sunt absența inscripției „Sound by AKG” sub logoul Samsung și finisajul mat și plăcut la atingere al carcasei Buds2 Pro, în loc de unul lucios.

Samsung Galaxy Buds2 Pro (stânga) vs Buds Pro (dreapta)

Samsung Galaxy Buds2 Pro (stânga) vs Buds Pro (dreapta)

Designul căștilor a fost modificat, astfel încât acestea să fie cu 15% mai mici și, de asemenea, puțin mai ușoare (5,5 grame față de 6,3 grame) decât generația anterioară. Amplasarea contactelor de încărcare, a microfoanelor și a diferiților senzori a fost optimizată în conformitate cu noile dimensiuni, pentru a face căștile mai confortabil de purtat și mai eficiente în funcționarea lor. Samsung Galaxy Buds2 Pro beneficiază de o tehnologie îmbunătățită a fluxului de vânt, care ajută la reducerea presiunii în canalul auditiv și minimizează zgomotul în timp ce le porți.

Samsung Galaxy Buds2 Pro sunt mai mici și mai ușoare

Samsung Galaxy Buds2 Pro sunt mai mici și mai ușoare

În interiorul ambalajului, găsești cinci pavilioane auriculare. Cele de dimensiuni medii sunt deja atașate la fiecare cască. Desprinderea acestora necesită un pic de muncă, dar atașarea unui alt pavilion auricular este mult mai rapidă, iar dimensiunea potrivită contribuie la cât de confortabil de purtat sunt Buds2 Pro.

Pavilioanele auriculare disponibile pentru Samsung Galaxy Buds2 Pro

Pavilioanele auriculare disponibile pentru Samsung Galaxy Buds2 Pro

Fiecare cască are o baterie de 58 mAh care ar trebui să dureze până la 5 ore cu anularea activă a zgomotului de fond activă și 8 ore cu ANC dezactivat. Dacă le așezi în suport după fiecare utilizare, acestea se încarcă automat, oferind o autonomie de până la 18 ore cu ANC sau 28 de ore fără ANC. Deși aceste specificații se potrivesc cu cele ale modelului precedent Buds Pro, Samsung a îmbunătățit încărcarea rapidă. Cu Buds2 Pro, o încărcare de cinci minute asigură o oră de redare audio, dublu față de modelul anterior. O altă caracteristică interesantă este că poți încărca atât carcasa, cât și căștile wireless folosind un alt smartphone cu ajutorul funcției de încărcare wireless inversă.

Carcasa de încărcare pentru Galaxy Buds2 Pro

Carcasa de încărcare pentru Galaxy Buds2 Pro

Galaxy Buds2 Pro nu au rezistență la praf, dar au rezistență la apă IPX7, ceea ce înseamnă că pot fi scufundate complet în apă la o adâncime de 1 metru timp de până la 30 de minute și funcționează în continuare corespunzător după aceea.

Galaxy Buds2 Pro oferă rezistență la apă IPX7

Galaxy Buds2 Pro oferă rezistență la apă IPX7

Pentru conectivitatea cu alte dispozitive, Samsung Galaxy Buds2 Pro includ Bluetooth 5.3 și pot comuta automat între dispozitive Samsung Galaxy. Din punct de vedere cromatic, pe lângă versiunea lila (Bora Purple) văzută în imaginile mele, Buds2 Pro sunt disponibile și în variantele alb (White) și grafit (Graphite).

Căștile sunt disponibile și în culorile alb și grafit

Căștile sunt disponibile și în culorile alb și grafit

Pentru a vedea toate specificațiile și caracteristicile oficiale, accesează această pagină web: Samsung Galaxy Buds2 Pro.

Îmi place designul căștilor Samsung Galaxy Buds2 Pro, dimensiunea și greutatea lor redusă comparativ cu modelul anterior. De asemenea, specificațiile lor tehnice sunt de top, cu siguranță demne de un produs premium.

Reclamă

Experiența de utilizare a căștilor Samsung Galaxy Buds2 Pro

Conectarea căștilor Buds2 Pro la orice dispozitiv Samsung Galaxy este rapidă și ușoară. Acestea funcționează bine nu doar cu smartphone-uri și tablete, ci și cu smartwatchuri, precum noul Galaxy Watch5, laptopuri sau Smart TV-uri Samsung. De asemenea, sunt integrate cu aplicația SmartThings și poți să le folosești pentru a crea automatizări interesante în casa ta sau să utilizezi funcția SmartThings Find atunci când nu le găsești. Un beneficiu al acestei integrări este că facilitează trecerea de la un dispozitiv Samsung la altul. Cu toate acestea, nu beneficiezi de o adevărată asociere Bluetooth multipunct și nu poți comuta cu ușurință dacă folosești dispozitive de la alte mărci.

Conectarea căștilor la alte dispozitive Samsung Galaxy este ușoară

Conectarea căștilor la alte dispozitive Samsung Galaxy este ușoară

Mai jos, poți vedea o diagramă a diferitelor elemente și senzori care se găsesc pe fiecare Galaxy Buds2 Pro. Comenzile tactile te ajută să răspunzi sau să respingi apeluri, să redai sau să oprești muzica, să treci la piesa următoare sau anterioară. Deși funcționează bine, mi s-au părut un pic prea sensibile, ceea ce înseamnă că din când în când, am pus din greșeală muzica pe pauză sau am închis un apel telefonic. Dacă și tu pățești la fel, le poți dezactiva din aplicația Galaxy Wearable - dacă o instalezi pe smartphone, aceasta îți permite să administrezi căștile și toate funcțiile lor.

Ce găsești pe fiecare Galaxy Buds2 Pro

Ce găsești pe fiecare Galaxy Buds2 Pro

Deși Galaxy Buds2 Pro funcționează cu orice dispozitiv cu Bluetooth de la orice producător, pentru o experiență optimă, ar trebui să le folosești în tandem cu alte dispozitive Samsung. Vei obține cea mai bună calitate audio posibilă (audio pe 24 biți, 48 kHz prin Bluetooth) atâta timp cât ai un smartphone Galaxy cu Android 8.0 și One UI 4.0 sau mai recent. Această cerință se referă la toate dispozitivele Samsung Galaxy de ultimă generație, inclusiv la cele mai ieftine, așa că nu ar trebui să fie o problemă.

Controlează Galaxy Buds2 Pro cu aplicația Galaxy Wearable

Controlează Galaxy Buds2 Pro cu aplicația Galaxy Wearable

Galaxy Buds2 Pro sunt o plăcere de folosit atunci când asculți muzică de înaltă calitate pe Tidal sau piese audio lossless. Funcția 360 audio este excelentă pentru vizionarea de filme sau gaming. Pentru ascultarea de muzică, însă, nu este foarte valoroasă, așa că am optat să o dezactivez.

Funcția 360 audio este utilă pentru jocuri și filme

Funcția 360 audio este utilă pentru jocuri și filme

Samsung Galaxy Buds2 Pro sunt un companion excelent pentru convorbiri și conferințe telefonice lungi. Dacă lucrezi de acasă și ești părinte, vei aprecia activarea utilizării sunetului ambiental în timpul convorbirilor, astfel încât să poți auzi și ce se întâmplă în jurul casei. În convorbirile mai lungi, s-ar putea să-ți placă mementourile de întindere a gâtului, care te ajută să-ți îmbunătățești postura.

Setările disponibile pentru Galaxy Buds2 Pro

Setările disponibile pentru Galaxy Buds2 Pro

Dacă te afli într-un mediu în care nu dorești să fii distras, vei fi încântat de eficiența sistemului activ de anulare a zgomotului de fond. Iar dacă vrei să-l dezactivezi pentru un timp, este suficient să spui ceva, iar Buds2 Pro îți va detecta vocea și va activa sunetul ambiental, permițându-ți să porți o conversație cu altcineva.

Funcția de detectare vocală este utilă

Funcția de detectare vocală este utilă

Totuși, cele mai mari îmbunătățiri aduse de Samsung Galaxy Buds2 Pro sunt cât de confortabil sunt de purtat și cât de bine se potrivesc în urechi. Din punct de vedere al confortului, acestea sunt cele mai bune căști pe care le-am folosit vreodată. Nu am simțit nicio oboseală, nici măcar după 90 de minute de ascultare continuă de muzică și podcasturi. De asemenea, au fost foarte bune și atunci când mergeam pe stradă sau alergam puțin. În plus, carcasa de încărcare este suficient de mică și ușoară pentru a putea fi purtată în buzunar și luată cu tine peste tot.

Galaxy Buds2 Pro sunt foarte confortabile

Galaxy Buds2 Pro sunt foarte confortabile

Microfoanele de pe Galaxy Buds2 Pro au făcut o treabă bună în timpul convorbirilor telefonice. Interlocutorii m-au auzit întotdeauna clar, iar anularea zgomotului de fond a funcționat bine pentru microfon, atât în interior, cât și în medii zgomotoase în aer liber.

Autonomia s-a încadrat în intervalele vehiculate de Samsung, iar încărcarea rapidă de 10 minute s-a dovedit utilă de câteva ori. Deși alte căști pot oferi o autonomie mai mare, nu am simțit că acesta a fost un dezavantaj. Galaxy Buds2 Pro a avut întotdeauna suficientă baterie pentru nevoile mele.

Cu excepția lipsei conectivității Bluetooth multipoint, Samsung Galaxy Buds2 Pro sunt un produs premium, cu o calitate excelentă a sunetului și o anulare a zgomotului de fond care va mulțumi majoritatea utilizatorilor, mai ales dacă aceștia folosesc deja ecosistemul Samsung.

Ce părere ai despre căștile Samsung Galaxy Buds2 Pro?

Acum știi mai multe despre ce pot face Galaxy Buds2 Pro și ce este grozav la ele. Cred că sunt o alegere atrăgătoare pentru multe persoane, în special pentru cei care apreciază calitatea audio și dețin dispozitive Samsung. Înainte de a încheia această recenzie, nu ezita să ne spui părerea ta: Îți plac Galaxy Buds2 Pro și intenționezi să le cumperi? Spune-ne răspunsul tău în secțiunea de comentarii de mai jos.

Descoperă: Divertisment Android Hardware și sunete Recenzii Recomandate