Review Samsung Galaxy Watch5: Aproape perfect!

Review Samsung Galaxy Watch5: Aproape perfect!
Rating

Samsung Galaxy Watch5 este un smartwatch care arată excelent și oferă durabilitate, hardware și software îmbunătățite față de predecesorul său. Deși saltul față de versiunea anterioară este mic, acesta rafinează experiența Wear OS, apropiindu-se de perfecțiune. Dacă ești în căutarea unui smartwatch excelent, cu o mulțime de funcții de sănătate și de monitorizare a activităților fizice, Samsung Galaxy Watch5 ar putea fi dispozitivul potrivit pentru tine. Citește această recenzie și află de ce:

Reclamă

Samsung Galaxy Watch5: Pentru cine este o alegere potrivită?

Samsung Galaxy Watch5 este o alegere excelentă pentru:

 • Persoanele care doresc să-și monitorizeze sănătatea și activitățile fizice
 • Utilizatorii interesați de un smartwatch excelent, cu multe aplicații și caracteristici
 • Cei ce-și doresc un dispozitiv wearable confortabil, cu aspect plăcut
 • Utilizatorii care au investit deja în ecosistemul Samsung

Pro și contra

Există multe lucruri care-mi plac la Samsung Galaxy Watch5:

 • Design modern, disponibil în două mărimi (mare și mică)
 • Construcție rezistentă, de calitate
 • Confortabil de purtat
 • Monitorizare excelentă a activităților sportive, cu GPS inclus
 • Caracteristici utile pentru sănătate
 • Integrări utile cu ecosistemul Samsung
 • Multe aplicații și caracteristici pentru smartwatch

Există și unele dezavantaje:

 • Durata de viață a bateriei este sub așteptări
 • Încărcarea este destul de lentă
 • Trebuie să instalezi mai multe aplicații pentru a profita de toate caracteristicile sale
Notă produs 4.5/5

Verdict

Samsung Galaxy Watch5 prezintă îmbunătățiri față de predecesorul său în câteva domenii cheie: autonomia bateriei, o construcție mai rezistentă și o mai bună monitorizare a sănătății și a activității fizice. Acest smartwatch este construit în jurul celui mai recent sistem de operare Wear OS 3.5 și oferă o selecție mare de aplicații. Apreciez eleganța lui Galaxy Watch 5, calitatea materialelor folosite și întreaga experiență smartwatch pe care o primești. Deși monitorizarea sănătății și a activității fizice ar mai avea nevoie de câteva îmbunătățiri, acestea sunt foarte utile și vor ajuta utilizatorii la crearea unui stil de viață mai sănătos. În ciuda progreselor făcute de Samsung, autonomia bateriei și viteza de încărcare rămân singurele puncte slabe majore ale lui Galaxy Watch 5. Prin urmare, dacă nu te deranjează să-ți încarci smartwatchul la fiecare 22 până la 32 de ore de utilizare, Samsung Galaxy Watch5 este o achiziție excelentă, pe care o recomand tuturor cititorilor noștri.

Despachetarea lui Samsung Galaxy Watch5

Samsung Galaxy Watch5 sosește într-o cutie simplă de carton alb, realizată din materiale reciclate. În partea de sus, poți vedea o imagine a dispozitivului și numele produsului, în timp ce pe spate, găsești câteva informații tehnice despre produs, numărul de serie, data de fabricație și alte detalii.

Ambalajul folosit pentru Samsung Galaxy Watch5

Ambalajul folosit pentru Samsung Galaxy Watch5

Când deschizi pachetul, găsești o altă cutie mai mică, ce conține pliantele și accesoriile incluse cu Galaxy Watch5 și smartwatchul propriu-zis.

Despachetarea smartwatchului

Despachetarea smartwatchului

Când despachetezi totul, găsești ghidul de pornire rapidă, mai multe pliante cu informații despre produs și detalii despre garanție, cablul de încărcare, suportul de încărcare și ceasul Galaxy Watch 5 pe care l-ai cumpărat.

Iată ce găsești în interiorul cutiei

Iată ce găsești în interiorul cutiei

Experiența de despachetare este rapidă și plăcută. În interiorul cutiei, găsești toate informațiile și accesoriile necesare pentru a începe imediat să folosești ceasul. Cu toate acestea, este o idee bună să încarci Samsung Galaxy Watch5 înainte de a-l configura.

Reclamă

Design și caracteristici hardware

Samsung Galaxy Watch5 are un design modern și colorat, care seamănă foarte mult cu cel al predecesorului său. Acest dispozitiv este disponibil în două mărimi: o versiune mare de 44 mm cu o baterie de 410 mAh și o versiune mai mică de 40 mm cu o baterie de 284 mAh. Este, de asemenea, disponibil în patru culori, ilustrate în imaginea de mai jos: grafit (Graphite), argintiu (Silver), safir (Sapphire - doar pentru modelul de 44 mm) și roz auriu (Pink Gold - doar pentru modelul de 40 mm).

Culorile disponibile pentru Samsung Galaxy Watch5

Culorile disponibile pentru Samsung Galaxy Watch5

Brățările sunt realizate din silicon, iar Samsung vinde, de asemenea, mai multe curele interschimbabile în mai multe culori diferite, astfel încât să-ți poți asorta Watch 5 cu ținuta. Ecranul folosește un panou Super AMOLED cu o rezoluție de 450 x 450 pixeli și 321 ppi (densitatea pixelilor).

Ecranul tactil arată foarte bine

Ecranul tactil arată foarte bine

Samsung folosește un cadru metalic din aluminiu și un ecran de safir pentru a proteja circuitele interne ale acestui smartwatch. Acest lucru face ca Galaxy Watch 5 să fie mai rezistent la zgârieturi decât predecesorul său.

În partea stângă a ceasului, se află două butoane pentru navigare: Acasă și Înapoi, care sunt destul de intuitive. Apăsarea lor simultană face o captură de ecran, care este apoi sincronizată cu smartphone-ul tău.

Butoanele lui Samsung Galaxy Watch5

Butoanele lui Samsung Galaxy Watch5

În interiorul Galaxy Watch 5, există un procesor dual-core Samsung Exynos W920, care funcționează la 1,18 GHz, alături de 16 GB de stocare internă, Bluetooth 5.2, un cip NFC pentru plăți contactless, GPS și un modem LTE opțional. Samsung vinde acest smartwatch în versiuni LTE (ceva mai scumpe) și în versiuni doar Wi-Fi. Există, de asemenea, un difuzor încorporat pentru a răspunde la apeluri pe ceas. Însă calitatea acestuia nu este atât de bună, așa că este recomandat să conectezi o pereche de căști.

Primești un senzor 3 în 1 BioActive cu monitorizare a ritmului cardiac, ECG-uri și analiză a compoziției corporale. Samsung a inclus, de asemenea, un senzor de temperatură cu infraroșu, care nu este încă funcțional. Însă compania a promis că îl va folosi în viitoarele actualizări de firmware și va permite o analiză îmbunătățită a somnului și alte funcții bazate pe acest senzor.

Samsung folosește un senzor BioActive 3 în 1

Samsung folosește un senzor BioActive 3 în 1

Samsung Galaxy Watch5 are o certificare IP68, ceea ce înseamnă că este rezistent la apă la o adâncime de până la 1,5 metri, timp de 30 de minute, și este capabil să reziste la praf, murdărie și nisip. Cu toate acestea, nu ar trebui să-l folosești pentru a înota în apă de mare, deoarece asta îl poate deteriora.

Pentru mai multe informații despre specificațiile acestui produs, accesează această pagină: Galaxy Watch5.

Configurarea și utilizarea lui Samsung Galaxy Watch5

Configurarea inițială a lui Samsung Galaxy Watch5 se face din aplicația Galaxy Wearable. În aceasta, adaugă ceasul, acceptă toți termenii și condițiile (atât de la Samsung, cât și de la Google), conectează-te cu contul tău Google și selectează aplicațiile pentru smartwatch pe care vrei să le instalezi. Apreciez această abordare, deoarece înseamnă că primești puțin bloatware, ceea ce îmbunătățește întreaga experiență de utilizare.

Nu trebuie să instalezi aplicațiile pe care nu le dorești

Nu trebuie să instalezi aplicațiile pe care nu le dorești

La finalul expertului de configurare rapidă, dacă folosești un model LTE, poți configura un plan de telefonie mobilă pe Galaxy Watch 5. Dacă ai versiunea Wi-Fi, îl conectezi la rețeaua Wi-Fi de acasă. Apoi, poți utiliza aplicația Galaxy Wearable pentru a seta Watch 5 și funcțiile sale de smartwatch. Este o idee excelentă să-ți alegi fețele de ceas, ecranul cu aplicații și dalele afișate de ceas.

Configurația pentru smartwatch începe în Galaxy Wearable

Configurația pentru smartwatch începe în Galaxy Wearable

Este, de asemenea, o idee bună să parcurgi secțiunea Tips and user manual (Sfaturi și manual de utilizare) mai ales dacă acesta este primul tău smartwatch Samsung. Ajungi să te familiarizezi cu toate funcțiile de bază, afli cum să navighezi pe smartwatch și așa mai departe.

După ce ai terminat această configurare inițială și ai trecut prin setările găsite în aplicația Galaxy Wearable, este timpul să instalezi și să configurezi aplicația Samsung Health. De aici, vei avea acces la toate datele tale de sănătate și fitness și este important să o configurezi înainte de a începe să folosești smartwatchul. În primul rând, furnizează datele care ți se cer (sex, vârstă, înălțime, greutate și așa mai departe) și familiarizează-te cu toate secțiunile afișate în aplicație. Apoi, adaugă, elimină și reordonează seturile de date în funcție de interesele tale și stabilește-ți obiectivele privind activitatea fizică, greutatea și așa mai departe.

Samsung Health este locul unde ai cele mai multe informații despre sănătatea ta

Samsung Health este locul unde ai cele mai multe informații despre sănătatea ta

Un aspect important de reținut este că unele funcții, precum Sleep coaching (Îndrumări pentru somn), devin active doar după o săptămână de utilizare, așa că nu te impacienta să vezi imediat toate datele pe care le poate oferi Samsung.

Reclamă

Galaxy Watch5 este confortabil de purtat. Am primit pentru review versiunea mare de 44 mm, potrivită bărbaților și persoanelor cu mâini mai groase. Cureaua este foarte elastică și ușoară și nu generează iritații ale pielii. Cadrul metalic din aluminiu pare rezistent și nu irită nici el pielea.

Galaxy Watch5 este foarte comod de purtat

Galaxy Watch5 este foarte comod de purtat

Navigarea pe smartwatch este ușoară: folosești gesturi tactile și tastele Acasă și Înapoi. Poți să adaugi sau să elimini dale de pe ceasul propriu-zis, inclusiv un Buds Controller, care funcționează excelent cu noile căști Samsung Galaxy Buds2 Pro, pe care doar ce le-am evaluat. Datorită acestei integrări, poți răspunde la apeluri direct de pe Watch5 fără să ai smartphone-ul prin preajmă (dacă deții versiunea LTE). Sau poți asculta muzică în timp ce ieși la alergat sau urmări indicații pas cu pas din Google Maps. Integrarea cu ecosistemul de dispozitive și accesorii Samsung este utilă și bine realizată. Însă, asta înseamnă, totodată, că, dacă ai un smartphone de la o altă companie, Galaxy Watch5 nu este un companion la fel de bun.

Galaxy Buds2 Pro funcționează foarte bine cu Galaxy Watch5

Galaxy Buds2 Pro funcționează foarte bine cu Galaxy Watch5

Vizibilitatea în aer liber este excelentă; nu vei avea probleme cu ea nici măcar în lumina directă a soarelui. Am apreciat, de asemenea, viteza de reacție a ecranului, chiar și atunci când l-am atins cu mâinile transpirate după o competiție intensă de ciclism. Și apropo de sport, Samsung Galaxy Watch5 are una dintre cele mai bune monitorizări pe care le-am văzut pe un dispozitiv wearable. Monitorizarea sa GPS este precisă, iar capacitățile de monitorizare automată sunt bine gândite.

Monitorizarea activităților funcționează foarte bine

Monitorizarea activităților funcționează foarte bine

De exemplu, dacă ceasul detectează că ai petrecut 10 minute făcând o anumită formă de activitate fizică, o monitorizează automat pentru tine și înregistrează toate statisticile. Asta mi se pare util atunci când mă plimb prin orașul în care locuiesc. Îmi arată câți kilometri am mers, cât timp, câte calorii am ars și așa mai departe. Sau, atunci când monitorizează mersul meu cu bicicleta prin oraș, algoritmii săi detectează faptul că aștept la un semafor; întrerupe monitorizarea și o reia atunci când mă pun din nou în mișcare. Prin urmare, măsurarea antrenamentului meu nu este influențată de timpul petrecut așteptând să traversez o stradă.

Monitorizarea automată își face treaba foarte bine

Monitorizarea automată își face treaba foarte bine

Toate informațiile privind sănătatea, oferite de Samsung Galaxy Watch5, sunt utile și, în general, precise. Cu toate acestea, din când în când, există câteva erori, care pot fi eliminate prin actualizări de software. De exemplu, într-una dintre primele nopți de utilizare, am observat că analiza somnului a înregistrat mai puțin timp de somn decât am avut în realitate. În acea noapte, am purtat și dispozitivul meu Fitbit pentru comparație și am văzut că Galaxy Watch5 a declarat că nu am mai dormit atunci când am mers la toaletă dimineața. Însă, imediat după aceea, m-am culcat din nou și am mai dormit încă o oră. Fitbit a înregistrat această oră suplimentară de somn, în timp ce Galaxy Watch5 nu a făcut-o.

Nici monitorizarea somnului nu este rea

Nici monitorizarea somnului nu este rea

În afară de această eroare, nu am avut nicio problemă și am constatat că Galaxy Watch5 a oferit date despre somn care au fost, în general, apropiate de realitate. La fel și cu toate celelalte măsurători ale sale.

Revenind la funcțiile smartwatch, una dintre cele mai interesante caracteristici ale lui Galaxy Watch5 este colecția mare de fețe de ceas. Aceasta include aproape tot ce-ți poți imagina, de la cele elegante la cele bazate pe date și cele animate și amuzante. În plus, poți adăuga Complicații pe ecran, adică date colectate de smartwatch (precum numărul de pași, pulsul și nivelul de oxigen din sânge). Și dacă acestea nu sunt suficiente, poți, de asemenea, să descarci fețe de ceas personalizate din terțe părți pentru tot felul de scenarii de utilizare. Dacă iei în considerare și faptul că poți achiziționa curele în toate culorile de la Samsung și din terțe părți, este clar că Galaxy Watch5 pune foarte mult accent pe personalizare. Îți poți customiza cu ușurință smartwatchul pentru a-ți reflecta personalitatea și interesele, iar acesta poate deveni un partener elegant care se asortează cu vestimentația ta, chiar și la ocazii speciale.

Fețele de ceas pot fi foarte amuzante

Fețele de ceas pot fi foarte amuzante

Dacă nu-ți place ecosistemul de aplicații de la Samsung, te va bucura vestea că îl poți folosi pe cel de la Google în locul lui. De exemplu, poți înlocui Bixby cu Google Assistant și Samsung Pay cu Google Wallet. Vei avea, de asemenea, acces la Google Maps, ceea ce este grozav.

Singurul dezavantaj major al lui Galaxy Watch5 este autonomia bateriei. Am testat versiunea mare de 44 mm, care are o baterie de 410 mAh. Deși Samsung anunță două zile de utilizare, mi s-a părut că această promisiune este greu de respectat în viața reală. Dacă monitorizezi o jumătate de oră de alergare folosind GPS în timp ce asculți muzică, cu toate funcțiile de monitorizare a sănătății activate, nu vei obține mai mult de 30 de ore de baterie la o singură încărcare. Într-o zi foarte activă, va trebui să încarci Watch 5 înainte de a merge la culcare dacă vrei ca acesta să-ți monitorizeze și somnul. O estimare mai realistă este de 22 până la 32 de ore de funcționare, în funcție de modul în care folosești ceasul. Îmi imaginez că lucrurile stau mai rău pentru versiunea de 40 mm, care are o baterie mai mică, de 284 mAh.

Încărcarea este destul de lentă

Încărcarea este destul de lentă

Încărcarea este, de asemenea, sub așteptări. Da, o încărcare de o jumătate de oră asigură aproximativ 35%-40%, dar o încărcare completă durează aproximativ două ore, ceea ce este mult pentru o baterie cu o capacitate atât de limitată. Samsung ar fi trebuit să ofere o tehnologie de încărcare rapidă similară cu cea a smartphone-urilor și să compenseze astfel pentru faptul că bateria nu ține foarte mult.

Funcțiile de pe Samsung Galaxy Watch5

Samsung Galaxy Watch5 este, în primul rând, un dispozitiv de monitorizare a activităților sportive. Deși nu sunt prea multe activități sportive disponibile în mod implicit pe Watch5 și în aplicația Samsung Health (mers pe jos, alergare, ciclism, antrenor de alergare, alte antrenamente, drumeții, înot în interior și în exterior și bandă de alergare), poți adăuga mai multe antrenamente și poți urmări până la 90 de tipuri de activități. Chiar dacă nu sunt atât de multe ca cele de la HUAWEI și Xiaomi, este mai mult decât suficient pentru toată lumea.

Poți adăuga multe antrenamente pe Galaxy Watch5

Poți adăuga multe antrenamente pe Galaxy Watch5

În fila Fitness a aplicației Samsung Health, găsești, de asemenea, programe de antrenament ghidate, pe care le poți urma. Acestea sunt gratuite și utile mai ales pentru începători.

Sunt disponibile antrenamente ghidate

Sunt disponibile antrenamente ghidate

Fila Împreună (Together) te poate ajuta, de asemenea, să rămâi motivat prin crearea de provocări pentru a concura cu prietenii tăi sau cu alți utilizatori Samsung din întreaga lume. Dar destul cu sportul. Samsung Galaxy Watch5 are, de asemenea, multe funcții utile orientate spre sănătate:

 • Daily activity monitoring (Monitorizarea activității zilnice) - măsoară câți pași ai făcut în fiecare zi, cât timp ai fost activ fizic și câte calorii ai ars.
 • Exercise monitoring (Monitorizarea exercițiilor fizice) - poate monitoriza manual sau automat, cu sau fără urmărire GPS, toate sporturile și activitățile menționate anterior în această secțiune.
 • Sleep monitoring (Monitorizarea somnului) - îți arată un grafic cu cât ai dormit, cât timp ai petrecut în fiecare etapă, care a fost nivelul de oxigen din sângele tău în timpul somnului și câte minute ai sforăit (această funcție este dezactivată în mod implicit și trebuie activată), precum și scorul tău de somn. După o săptămână de utilizare, ai acces, de asemenea, la îndrumări pentru somn, pentru a-ți îmbunătăți calitatea somnului, astfel încât organismul tău să se poată regenera mai bine.
 • Heart rate (Ritmul cardiac) - monitorizează în permanență ritmul cardiac și afișează diagrame detaliate pentru fiecare zi, cu evoluția ritmului cardiac în fiecare oră. De asemenea, măsoară ritmul cardiac în repaus și afișează valoarea medie pentru fiecare zi.
 • Blood oxygen (Oxigenul din sânge) - poți opta ca nivelul de oxigen din sânge să fie măsurat automat sau la cerere.
 • ECG - durează 30 de secunde pentru a-ți măsura ritmul sinusal la cerere, cu ajutorul Galaxy Watch5, și pentru a evalua dacă prezinți semne de fibrilație atrială. Aceste date sunt colectate și afișate de aplicația Samsung Health Monitor.
 • Blood pressure (Tensiunea arterială) - dacă ai un tensiometru cu manșetă, poți calibra Samsung Galaxy Watch5 pentru a-ți măsura tensiunea arterială la cerere. Calibrarea este necesară o singură dată. Din păcate, nu am avut la dispoziție un monitor de tensiune arterială, așa că nu am putut testa această funcție. Din nou, trebuie să folosești aplicația Samsung Health Monitor pentru această funcție.
 • Stres - îți calculează automat nivelul de stres, afișând scorul mediu zilnic și grafice cu nivelul de stres în fiecare oră. Atunci când ești stresat, Galaxy Watch5 te poate ajuta cu exerciții ghidate de Respirație.
 • Food logging (Înregistrarea alimentelor) - am fost plăcut surprins de calitatea bazei de date folosită de Samsung pentru înregistrarea alimentelor. Poți stabili obiective și îți poți urmări alimentația pentru a-ți îmbunătăți dieta și a-ți reduce greutatea. Deși această funcție nu este la fel de complexă ca cea pe care o primești de la MyFitnessPal, este prietenoasă și suficient de bună pentru a fi utilă în demersul tău de a pierde în greutate.
 • Water logging (Înregistrarea apei) - poți înregistra câte pahare de apă ai băut zilnic. Din păcate, nu poți adăuga cantități de apă personalizate. În schimb, se numără doar paharele standard de 250 ml. Asta face funcția un pic greoaie și mai puțin utilă decât ar fi putut fi.
 • Body composition (Compoziția corporală) - poți face o măsurare manuală, care aproximează greutatea musculară scheletică a corpului tău, masa de grăsime, procentul de grăsime corporală, apa din corp și alți indicatori utili. Atunci când vrei să-ți îmbunătățești greutatea și să-ți scazi grăsimea corporală, efectuarea acestor măsurători te ajută să vezi dacă faci progrese sau nu.
 • Women’s health (Sănătatea femeilor) - un instrument de monitorizare a ciclului menstrual, bazat pe datele introduse de utilizator.

Măsurătorile compoziției corporale sunt utile

Măsurătorile compoziției corporale sunt utile

NOTĂ: Deși poți adăuga o dală de glicemie (Blood glucose) în aplicația Samsung Health, ține cont de faptul că Galaxy Watch5 nu are un senzor propriu-zis și nu poate monitoriza nivelul de zahăr din sânge. Poți adăuga datele doar manual, pe baza medicamentelor pe care le-ai luat și a alimentelor pe care le-ai mâncat.

Wear OS 3: Platforma smartwatch

Samsung Galaxy Watch5 este primul smartwatch cu Wear OS 3.5 preinstalat și cu interfața One UI Watch 4.5 deasupra. Asta îl face foarte familiar pentru deținătorii de dispozitive Samsung Galaxy Watch și pentru utilizatorii Samsung în general.

Galaxy Watch5 sosește cu Wear OS 3.5 și One UI Watch 4.5

Galaxy Watch5 sosește cu Wear OS 3.5 și One UI Watch 4.5

Toate setările smartwatchului sunt ușor de modificat, iar activarea sau dezactivarea funcțiilor este floare la ureche. De asemenea, ai acces la cel mai mare ecosistem de aplicații disponibil, cu excepția celui de la Apple, ceea ce reprezintă un mare avantaj atunci când compari Galaxy Watch5 cu concurența sa de la Xiaomi sau HUAWEI. În plus, Play Store pentru Wear OS include numeroase aplicații și fețe de ceas, atât gratuite, cât și plătite.

Există o mulțime de setări de ceas de configurat

Există o mulțime de setări de ceas de configurat

Consider că Wear OS este etalonul pentru smartwatchurile cu Android și cea mai bună alegere pentru persoanele care doresc un dispozitiv wearable, ce nu este creat de Apple.

Situația aplicațiilor Samsung

Ai nevoie de cel puțin două aplicații pentru a administra Samsung Galaxy Watch 5: Galaxy Wearable pentru instalarea și configurarea funcțiilor smartwatch și Samsung Health pentru configurarea și utilizarea majorității funcțiilor sale de sănătate și fitness. În plus, dacă vrei să-ți măsori tensiunea arterială sau să faci un ECG și să vezi rezultatele, ai nevoie de o a treia aplicație: Samsung Health Monitor.

Vezi ECG-ul tău în Samsung Health Monitor

Vezi ECG-ul tău în Samsung Health Monitor

Și, ca lucrurile să fie și mai complicate, dacă vrei să-ți găsești smartwatchul atunci când îl pierzi, trebuie să instalezi și SmartThings pentru a folosi funcția SmartThings Find. Totuși, acest lucru este util și pentru că primești notificări automate atunci când îți uiți Watch5 pe undeva fără să-ți dai seama.

Găsește un Galaxy Watch 5 pierdut cu SmartThings Find

Găsește un Galaxy Watch 5 pierdut cu SmartThings Find

Deși aplicațiile nu sunt foarte complicate, utilizarea unui număr atât de mare face ca procesul de acomodare să fie mai greoi. În primele două săptămâni, vei avea probleme să-ți amintești cum să controlezi fiecare funcție. Cred că Samsung ar trebui să depună un efort pentru a integra Samsung Health Monitor în aplicația Samsung Health pentru a simplifica experiența de utilizare.

Ce părere ai despre Samsung Galaxy Watch5?

Acum știi ce-mi place și ce nu-mi place la Samsung Galaxy Watch5, punctele sale forte și punctele slabe. Înainte de a încheia această recenzie, spune-ne părerea ta despre acest produs: îți place cum arată și ce are de oferit? Te-a convins să-l cumperi? Comentează mai jos și hai să discutăm.

Descoperă: Sănătate Android Hardware și sunete Recenzii Recomandate