Review Trust Verro Ergonomic Wireless Mouse

Review Trust Verro Ergonomic Wireless Mouse
Rating

Trust Verro este un mouse ergonomic wireless cu design vertical și o formă gândită să micșoreze durerea cauzată de multe tipuri de vătămări ale încheieturilor. Deși durează câteva zile să te adaptezi unui astfel de mouse, după ce o faci, acesta poate să îți îmbunătățească starea de sănătate, în special dacă ești obișnuit să petreci mult timp în fața calculatorului. Am avut curiozitatea să vedem dacă efectul terapeutic este real, așa că am testat mouse-ul vertical Trust Verro pentru un timp. Acum, în acest review, îți spunem ce am aflat și ce ar trebui să știi despre el:

Reclamă

Trust Verro: Pentru cine este o alegere potrivită?

Mouse-ul vertical Trust Verro este o alegere excelentă pentru persoanele care:

  • Caută metode mai sănătoase de a-și utiliza calculatorul
  • Suferă de probleme cu încheieturile sau antebrațele (leziuni de stres repetitiv, sindromul de tunelul carpian, artrită etc.)
  • Vor un mouse ergonomic construit bine și care nu costă mult

Pro și contra

Sunt destul de multe lucruri bune de spus despre Trust Verro:

Vezi prețul:
  • Designul ergonomic vertical al mouse-ului ajută la scăderea durerii cauzate de stresul la care sunt supuse încheieturile mâinilor și de probleme precum sindromul de tunel carpian
  • Este ușor, are o aderență bună și alunecă ușor pe orice suprafață
  • Prețul săul este chiar mic
  • Arată bine pe orice birou

Ca aspecte mai puțin pozitive, mouse-ul vertical Trust Verro:

  • Nu are Bluetooth
  • Are o rotiță de derulare care este greu de folosit dacă ai degetele lungi
  • Nu este bun pentru gaming, designul său nefiind gândit în acest scop, iar rezoluția dpi a senzorului nu este tocmai ridicată
Notă produs 4/5

Verdict

Per total și în funcție de ce vrei să faci cu el, Trust Verro este o recomandare relativ ușoară din punctul nostru de vedere. Este o alegere excelentă dacă îți cauți un mouse ergonomic vertical, mai sănătos de utilizat decât mouse-urile standard, care să nu coste mult și pe care nu intenționezi să îl folosești în jocuri. Deși durează câteva zile să te obișnuiești cu utilizarea unui mouse vertical, după ce o faci, vei aprecia cu siguranță beneficiile de sănătate pe care ți le aduce poziția mai naturală a brațului tău.

Despachetarea mouse-ului vertical Trust Verro

Trust Verro sosește într-o cutie ce arată bine, făcută din carton negru și gri închis. Pe partea din față a pachetului, compania a tipărit o imagine relativ mare, care ne arată cum arată mouse-ul din ambele laterale. Suplimentar, poți vedea și câteva detalii despre mouse-ul vertical din cutie, precum rezoluția sa DPI și caracteristicile de design ergonomic.

Pachetul mouse-ului Trust Verro

Pachetul mouse-ului Trust Verro

Spatele cutiei are mai multe informații despre mouse, despre cum este făcut, despre designul său vertical și specificațiile hardware. În interiorul pachetului, găsești mouse-ul vertical Trust Verro, o baterie AA și documentele de garanție.

Mouse-ul Trust Verro : Ce găsești în cutie

Mouse-ul Trust Verro : Ce găsești în cutie

Despachetarea mouse-ului vertical Trust Verro este rapidă și simplă, iar pachetul include doar lucrurile esențiale.

Reclamă

Design și specificații hardware

În primul și în primul rând, ar trebui să știi că Trust Verro este un mouse vertical. A fost creat și gândit pentru persoanele ce au nevoie și vor un mouse cu un design ergonomic, care să țină încheietura mâinii într-o poziție mai naturală. Intenția din spatele acestui design este de a ajuta cu durerile cauzate de sindromul de tunel carpian, vătămările cauzate de mișcări repetitive și alte condiții medicale care afectează încheieturile, precum artrita, de exemplu.

Cum arată mouse-ul Trust Verro

Cum arată mouse-ul Trust Verro

Trust Verro vine cu un senzor optic cu o sensibilitate maximă de 1600 dpi, ajustabilă în trei pași (la 600 dpi, 1200 dpi și 1600 dpi). Cu alte cuvinte, este evident că audiența acestui mouse este formată în principal din oamenii care au nevoie de el pentru utilizare la birou sau acasă, dar nu în jocuri.

Pe mouse, se află șase butoane cu funcții predefinite (clic stânga și dreapta, roată de derulare, înainte și înapoi, alimentare), adică nu le poți schimba scopul folosind o aplicație dedicată.

Pentru a se conecta la calculatorul tău, Trust Verro utilizează o conexiune wireless pe frecvența radio de 2,4 GHz cu o rază maximă de acoperire de până la 10 metri. Conectorul USB 2.0 se găsește în compartimentul de baterii. Mouse-ul își preia energia necesară de la o singură baterie de tip AA (cea inclusă nu este reîncărcabilă) care, teoretic, ar trebui să reziste aproximativ trei luni.

Partea inferioară a mouse-ului Trust Verro

Partea inferioară a mouse-ului Trust Verro

Din punct de vedere al dimensiunilor și greutății, Trust Verro este destul de mare și înalt, dar nu este greu. Are o înălțime de 137 mm, o lățime de 74 mm, o lungime de 68 mm și cântărește 113 grame.

De asemenea, merită menționat că acest mouse este compatibil cu sistemele de operare Windows, Chrome OS și macOS. Pentru toate, folosește un driver inclus standard, iar Trust nu oferă niciun fel de software cu care să ajustezi modul de funcționare al mouse-ului Verro.

Pentru mai multe detalii și specificații ale acestui mouse, vizitează-i pagina web dedicată: Trust Verro Ergonomic Wireless Mouse.

Reclamă

Experiența de utilizare a mouse-ului vertical Trust Verro

Trust Verro nu este ceea ce am putea numi un mouse obișnuit: este unul ergonomic vertical. În timp ce majoritatea dintre noi suntem obișnuiți să folosim mouse-uri standard orizontale de tot felul, cele verticale precum Trust Verro nu doar că arată diferit și neobișnuit, ci par și ciudat de ținut în mână, cel puțin la început. Trebuie să fiu sincer: nu am folosit niciodată un mouse vertical până la Trust Verro. Forma sa mi s-a părut a fi foarte ciudată atunci când am pus mâna pe el, dar nu mi-a luat decât câteva zile ca să mă obișnuiesc. Apoi, utilizarea sa mi s-a părut foarte naturală și trebuie să recunosc că poziția verticală chiar ajută cu durerile din încheieturi.

Perspectivă asupra mouse-ului Trust Verro

Perspectivă asupra mouse-ului Trust Verro

Deși Trust Verro arată mare și greoi, se potrivește perfect într-o mână cu dimensiuni normale, cel puțin în ceea ce privește butoanele de clic stânga și dreapta. Din păcate, dacă degetele tale sunt mai lungi decât media, rotița de derulare este relativ greu de atins, necesitând ridicarea mâinii de pe mouse. De asemenea, Trust Verro s-ar putea să fie prea mare pentru cei cu mâini mici sau degete foarte scurte. Și, dacă ai degete groase sau mâini foarte mari, s-ar putea să nu îți placă faptul că degetul mic îți va atinge permanent mousepadul sau biroul atunci când utilizezi acest mouse.

Utilizarea roții de derulare nu este atât de facilă pe cât ne-am fi dorit

Utilizarea roții de derulare nu este atât de facilă pe cât ne-am fi dorit

Îmi place faptul că mouse-ul nu este alunecos. Părțile sale superioare, unde îți așezi palma, sunt acoperite cu material cauciucat și striații stilizate, ce îmbunătățesc aderența. Pune la socoteală și faptul că mouse-ul este ușor și ergonomic, și obții un dispozitiv foarte confortabil, pe care îl poți folosi multe ore la rând fără să obosești.

Mouse-ul Trust Verro este confortabil de utilizat pentru perioade lungi de timp

Mouse-ul Trust Verro este confortabil de utilizat pentru perioade lungi de timp

Pe Trust Verro, avem un total de șase butoane, fiecare asociat unei acțiuni implicite pe care nu o poți modifica. În partea dreaptă, unde ții degetul arătător, ai butoanele standard pentru clic stânga și dreapta, roata de derulare și comutatorul dpi. În stânga, unde ții degetul mare, găsești butoanele pentru înapoi și înainte.

Butoanele principale de pe mouse-ul Trust Verro

Butoanele principale de pe mouse-ul Trust Verro

Între comutatorul dpi și roata de derulare, un mic led te informează dacă bateria este aproape descărcată, precum și ce rezoluție dpi folosește mouse-ul tău. Când bateria s-a descărcat, ledul este roșu permanent. Când apeși comutatorul dpi, ledul se aprinde o dată pentru 600 dpi, de două ori pentru 1200 dpi și de trei ori pentru 1600 dpi.

Ledul se aprinde pentru a te informa despre rezoluția DPI

Ledul se aprinde pentru a te informa despre rezoluția DPI

Până acum, am folosit mouse-ul vertical Trust Verro timp de o săptămână. Îmi este clar că m-a ajutat cu durerile din încheietură și antebraț, pe care le resimt de câțiva ani, unele fiind probabil urmări ale unei căzături cu bicicleta, iar altele probabil din cauza timpului foarte lung pe care îl petrec în fața calculatorului și laptopului. Per total, cred că Trust Verro este o alegere bună din punct de vedere al sănătății. Este excelent pentru munca de birou, navigare pe internet și utilizare standard a calculatorului în general, dar nu l-aș recomanda pentru jocuri.

Trust Verro este o alegere bună pentru cei care caută un mouse ergonomic, pentru a micșora durerile din încheieturi și brațe. Este confortabil în utilizare, are o aderență bună, este precis și arată chiar bine.

Ce părere ai despre mouse-ul vertical Trust Verro?

Acum știi puțin mai multe despre mouse-ul ergonomic wireless Trust Verro. Te-ai familiarizat cu punctele sale forte, dar și cu slăbiciunile sale, și știi cum și de ce te ajută să fii mai sănătos. Înainte de a pleca, spune-ne ce crezi despre el și dacă ai cumpăra un mouse vertical precum Trust Verro.

Descoperă: Sănătate Hardware și sunete Recenzii Recomandate Windows