Synology DiskStation Manager 7: Beta disponibil, actualizare gratuită în 2021

Synology DiskStation Manager 7: Beta disponibil, actualizare gratuită în 2021

Synology produce unele dintre cele mai bune soluții de tip Network Attached Storage (NAS), toate modelele lor folosind platforma software DiskStation Manager (DSM). În recenziile noastre am apreciat întotdeauna flexibilitatea și ușurința de utilizare a DSM. Synology lucrează acum la finalizarea unei noi versiuni - DSM 7.0 - ce promite să aducă multe îmbunătățiri și caracteristici noi pentru această platformă. Dacă vrei să afli mai multe despre noutățile introduse, cum să participi în programul DMS 7.0 Beta și ce modele sunt compatibile, citește această știre:

Reclamă

DiskStation Manager 7 Beta vrea să revoluționeze modul în care gestionezi un Synology NAS

Viitoare versiune 7.0 a Synology DiskStation Manager (DSM) include o lungă listă de noutăți:

Storage Manager din DSM 7

Storage Manager din DSM 7

  • Un Manager de stocare reproiectat care optimizează performanța și include protecție avansată împotriva degradării datelor. Va fi mai ușor să depanezi, să monitorizezi și să întreții un Synology NAS. De asemenea, noua versiune aduce îmbunătățiri la modul în care administrează cache-ul pe SSD-uri și permite viteze de SSD cash write-back de până la trei ori mai mari.
  • Active Insight include tablouri de bord centralizate și intuitive pentru PC-uri și dispozitive mobile prin care să monitorizezi toate dispozitivele Synology NAS înregistrate în același cont Synology. Poți urmări starea de sănătate a sistemului și a stocării, precum și primi notificări de evenimente în timp real, cum ar fi avertismente timpurii bazate pe datele colectate sau indicatori ai unei eventuale defecțiuni.
  • Gestionarea și securitatea utilizatorilor îmbunătățite, cu Secure Sign In și autentificare în doi pași sau prin chei de securitate hardware. Noua versiune facilitează delegarea rolurilor predefinite utilizatorilor care nu sunt administratori și îți permite să petreci mai puțin timp gestionând resursele IT. De asemenea, un nou mecanism optimizat de actualizare a sistemului reduce timpul de downtime (indisponibilitate) provocat de actualizările de sistem cu până la 80%.
  • Există o nouă Consolă de administrare Synology Drive care te ajută să monitorizezi și să urmărești starea de sănătate a serverului, informații despre dispozitivele client, starea de sincronizare, fișierele partajate extern și tendințele de utilizare. Poți avea control granular pentru partajarea publică, poți urmări fișierele partajate public și jurnalele de audit ale activităților de partajare. Noua versiune are funcții mai avansate de control al datelor și o experiență de utilizare mai intuitivă pentru partajarea de fișiere și colaborare.
  • O nouă aplicație Synology Photos permite utilizatorilor să facă copii de siguranță pentru fotografii de pe dispozitivele lor mobile sau camere digitale, precum și să navigheze, să filtreze cu opțiuni extinse și să-și organizeze imaginile. Se pot crea albume dedicate, astfel încât fotografiile care îndeplinesc anumite criterii să fie adăugate automat. Synology Photos este o soluție complet locală, ceea ce înseamnă că nu este necesară conectivitatea la rețea pentru a efectua sarcini precum recunoașterea facială, o cerință obligatorie pentru confidențialitate absolută.
  • Synology Hybrid Share le permite utilizatorilor să combine viteza unei soluții locale Synology NAS cu scalabilitatea Synology C2 Storage. De exemplu, poți conecta un dispozitiv local Synology NAS cu stocarea în cloud Synology C2 și păstra toate datele în cloud, având în același timp doar datele utilizate frecvent într-un cache local de pe NAS-ul tău, pentru acces rapid la date, cu latență redusă.
  • Un nou protocol Fibre Channel promite o disponibilitate ridicată și o latență scăzută a rețelelor de stocare de tip SAN.
  • O gamă completă de soluții de backup pentru mediul de business, care oferă criptare AES-256 și compatibilitate cu numeroase platforme: Linux, Microsoft 365, G Suite și altele.
Reclamă

Prezentarea video de mai jos oferă o imagine de ansamblu bună despre ceea ce urmează în DiskStation Manager 7:

Lista noilor caracteristici, modificări și îmbunătățiri este foarte lungă. Synology a publicat o prezentare generală a noutăților pe pagina DiskStation Manager 7 Beta. De asemenea, poți citi Notele de lansare pentru mai multe informații tehnice, inclusiv lista modelelor compatibile.

Alătură-te la BETA acum, disponibilitate finală în 2021

Poți descărca versiunea BETA astăzi dând clic pe butonul Join Beta și urmând instrucțiunile oferite.

Alătură-te programului DiskStation Manager 7 Beta

Alătură-te programului DiskStation Manager 7 Beta

După ce programul BETA se încheie și Synology remediază toate erorile raportate, DiskStation Manager 7 va fi disponibil ca actualizare gratuită pentru toate modelele Synology NAS compatibile cu noua versiune.

Care este părerea ta despre DiskStation Manager 7 Beta?

Dacă nu folosești servicii critice de business pe NAS-ul tău Synology, poate vrei să te alături programului BETA și să vezi ce este nou. După ce îl instalezi și-l încerci, nu ezita să revii și să lași un comentariu care să descrie experiența ta cu DMS 7.0. Este o actualizare semnificativă, așa cum se indică prezentarea făcută de Synology, sau are probleme serioase care trebuie reparate? Spune-ne într-un comentariu.

Descoperă: Smarthome Rețea și Internet Sistem și Securitate Știri