Cele mai bune 20 de jocuri gratuite pe care să le descarci din Magazinul Microsoft

Am vrut să găsim cele mai bune jocuri pentru PC din Magazinul Microsoft, care sunt gratuite pentru descărcare și instalare. În acest articol am adunat o listă de jocuri gratuite pe care le poți obține în versiune completă, pentru Windows 10. Cu toate acestea, unele dintre aceste jocuri includ și caracteristici plătite, care pot să îmbunătățească experiența de joc dacă faci achiziții în interiorul lor. Am încercat să acoperim o gamă largă de genuri, potrivite diferitelor tipuri de jucători și preferințe, de la jocuri de curse, până la puzzle-uri, jocuri pentru copii și simulatoare. Să începem:

1. Minecraft: Story Mode - A Telltale Games Series

Este aproape imposibil sa nu fi auzit despre Minecraft. Minecraft: Story Mode se bazează pe jocul original Minecraft dar îi adaugă o poveste. Există opt episoade în total, dar doar câteva sunt gratuite. Începe cu introducerea personajelor și apoi sare direct în poveste. Nu vrem să îți stricăm plăcerea de a o descoperi, dar trebuie să îți spunem că este foarte tare. Deși pare că este creat numai pentru copii, jocul este plin de un umor ce poate satisface pe oricine, indiferent de vârstă.

Minecraft: Story Mode

Descărcare: Minecraft: Story Mode

2. Asphalt 9: Legends

Asphalt 9: Legends este unul dintre cele mai populare jocuri de curse din Microsoft Store și expune practic tot efortul de dezvoltare al francizei Gameloft. Jocul te întâmpină cu o lungă listă de mașini reale construite de producători precum Ferrari, Porsche sau Lamborghini, Asphalt 9:Legends oferă peste 70 de trasee pentru curse, din diferite locuri din lumea reală, din America și până în Himalaia, așa că îți va fi foarte greu să te plictisești. Poți să te joci în modul Carieră și poți să finalizezi peste 60 de sezoane și 800 de curse, sau poți să joci împotriva a 7 alți jucători în timp real, în modul World Series Multiplayer. Asphalt 9: Legends oferă o experiență superbă de curse arcade, cu controale precise și reușește să te țină lipit de ecran destul de mult timp. Achizițiile în aplicație sunt, desigur, disponibile și este OK. Cu toate acestea, reclamele pot deveni puțin enervante după un timp.

Asphalt 9: Legends

Descărcare: Asphalt 9: Legends

3. World of Tanks Blitz

World of Tanks Blitz este un joc MMO gratuit de la Wargaming, aceeași companie care a creat World of Tanks, World of Warships și Worlds of Warplanes. World of Tanks Blitz este similar cu World of Tanks și funcționează pe dispozitive ču Windows 10, precum și pe smartphone-uri.

Acesta îți oferă peste 300 de tancuri din Germania, Marea Britanie, SUA, URSS și Japonia, pe care le poți manevra pentru a câștiga lupte în 7 versus 7, online. Poți să te lupți în 26 de arene de luptă diferite, poți vorbi cu alți jucători prin intermediul chat-ului din joc și primești recompense pentru cât de bine joci. Jocul este gratuit, dar poți plăti și bani reali pentru lucruri precum upgrade-uri sau vehicule noi.

World of Tanks Blitz

Descărcare: World of Tanks Blitz

4. Fallout Shelter

Fallout Shelter este un joc gratuit care te pune în funcția de strateg al unui adăpost antiatomic subteran. Trebuie să construiești cel mai bun adăpost și să-i faci pe oameni să fie fericiți, oferindu-le locurile de muncă potrivite, hainele potrivite, armele și instruirea corespunzătoare, toate pentru a îi proteja de Wasteland (Pustietate). Există o mulțime de decizii de luat, ce fac acest joc distractiv și atrăgător. Ce vei alege să faci mai întâi: să te asiguri că există destulă apă potabilă, suficientă mâncare sau economisești credite pentru a construi un spațiu de locuit mai mare? De asemenea, poți face în joc unele achiziții cu bani reali, însă Bethesda (dezvoltatorul) este o companie foarte discretă din acest punct de vedere, fără a te deranja sau a îți încetini progresul în joc dacă nu cumperi. Asta este excelent!

Fallout Shelter

Descărcare: Fallout Shelter

5. Roblox

Roblox este un joc gratuit pe care îl poți obține din Microsoft Store și pe care îl poți juca pe dispozitivele tale cu Windows 10. De asemenea, îl poți găsi și pe platforme mobile precum Android și iOS. Jocul îți cere să îți înregistrezi un cont și apoi să îți creezi un avatar. Roblox este popular în special printre copii, deoarece permite jucătorilor să își creeze propriile "jocuri în interiorul jocului". Puteți crea tot felul de lucruri precum unelte de construcții, arme, articole de transport, instrumente muzicale și multe altele. Deși la început jocul poate să pară complicat, cu timpul vei afla că totul este mult mai simplu decât pare la prima vedere. Reține că poți și să cheltuiești bani reali în Roblox, care sunt convertiți în Robux, moneda sa virtuală. Cu acești bani, în joc, poți cumpăra upgrade-uri și accesorii pentru avatar.

Roblox

Descărcare: Roblox

6. Forza Motorsport 6: Apex

Forza Motorsport 6: Apex este un joc gratuit, cu o grafică bună, în care poți concura cu tot felul de mașini extraordinare, inclusiv mașini americane "cu mușchi", mașini GT, jucării, prototipuri și hiper-mașini. Există șase trasee inspirate din piese din lumea reală, iar cursele se desfășoară și în timpul zilei dar și noaptea. Jocul folosește DirectX și are cerințe destul de ridicate ale sistemului, dar calitatea vizuală a jocului justifică acest lucru. Poți să îl joci chiar și în rezoluție 4K. Versiunea gratuită a jocului este excelentă, dar te face să vrei și mai mult și, pentru a avea acces la tot, trebuie să cumperi versiunea premium. Din fericire, aceasta nu costă la fel de mult ca în cazul altor titluri similare.

Forza Motorsport 6: Apex

Descărcare: Forza Motorsport 6: Apex

7. Sniper Fury

Sniper Fury este un joc în care devii, supriză, lunetist. :) Misiunile încep cu tine într-o oarecare locație, unde trebuie să îți ucizi inamicii.

La început primești un arsenal de bază, dar pe măsură ce progresezi prin misiuni, îți dezvolți arsenalul și îți poți personaliza armele, echipamentul și cartușele. Există peste 130 de misiuni în care poți trage în soldații inamici, vehicule blindate, unități aeriene și așa mai departe. Jocul oferă, de asemenea, provocări multiplayer și îți permite să faci lucruri cum ar fi construirea propriei echipe sau să furi de la alți jucători. :) Din păcate, jocul conține o mulțime de microtranzacții și asta poate să enerveze mulți jucători.

Sniper Fury

Descărcare: Sniper Fury

8. Dead Rivals - Zombie MMO

Dead Rivals - Zombie MMO este un joc de acțiune rapidă, despre zombie. Evident, trebuie să lupți pentru a supraviețui într-o lume post-apocaliptică. Poți să îți personalizezi personajul, să construiești un adăpost, arme artizanale, să îți îmbunătățești abilitățile și așa mai departe. Jocul îți permite să joci în echipe cu alții sau să te bați cu ei în lupte de jucători versus jucători. Deși poți să joci acest joc fără a plăti un leu, poți și să cheltuiești bani reali pentru achiziții în joc.

Dead Rivals - Zombie MMO

Descărcare: Dead Rivals - MMO Zombie

9. Kingdoms Disney Magic: Build Your Own Magical Park

Disney Magic Kingdoms este un joc in principal pentru copii, care te face responsabil de construirea celui mai bun parc magic din toate timpurile. Personajele din joc sunt cele create de animatorii Disney, variind de la Mickey Mouse la Rapunzel, până la Tinker Bell și așa mai departe. Jocul este vesel colorat, iar grafica este superbă, deci copiilor probabil că le va plăcea foarte mult. Însă, dacă ești părinte, trebuie să ai în vedere faptul că sunt disponibile și achiziții în joc, iar acestea variază între 1,99 și 99,99 dolari, deci asigură-te că ești singurul care poate aproba cheltuielile de bani reali.

Disney Magic Kingdoms: Build Your Own Magical Park

Descărcare: Disney Magic Kingdoms: Build Your Own Magical Park

10. Minesweeper Microsoft

Este aproape imposibil să nu fi auzit de Microsoft Minesweeper. Acesta este un joc de tip puzzle, clasic, care a fost prezent în Windows pentru mai mult de 20 de ani. Versiunea pentru Windows 10 include jocul clasic, bineînțeles cu grafică și sunet actualizate, precum și un nou mod de joc numit Adventure Mode (Mod Aventură) și provocări zilnice.

Microsoft Minesweeper

Descărcare: Microsoft Minesweeper

Continuăm lista noastră de jocuri gratuite pentru Windows 10, pe a doua pagină a acestui articol. Navighează la pagina următoare și continuă să descoperi jocuri bune pentru Windows.