Top 10 extensii Microsoft Edge în 2021

Top 10 extensii Microsoft Edge în 2021

Majorității utilizatorilor le place să își personalizeze dispozitivele și instrumentele cu care lucrează, acestea incluzând și browserele web. La fel ca alte browsere populare (Chrome, Firefox sau Opera), Microsoft Edge oferă o varietate largă de extensii, pe care le poți descărca și instala. Unele dintre ele sunt chiar foarte bune. Dacă îți place Microsoft Edge și vrei să-l faci și mai bun cu ajutorul extensiilor, iată lista noastră cu cele mai bune zece add-onuri pe care trebuie să le ai în acest navigator web:

Reclamă

NOTĂ: Are Microsoft Edge add-onuri? De unde descărcăm extensii pentru Microsoft Edge? Două întrebări legitime cu răspunsuri simple. Da, Microsoft Edge are add-onuri sau extensii dacă preferi, la fel ca oricare al browser web bazat pe proiectul open-source Chromium, cum ar fi Google Chrome sau Opera. Cât privește de unde faci rost de add-onuri pentru Edge, Microsoft oferă un magazin generos cu extensii, pe care îl poți găsi aici: Completări pentru Edge. Dacă vrei să știi mai multe detalii despre instalarea și configurarea add-onurilor, citește: Cum obții, configurezi și elimini extensii din Microsoft Edge.

1. Bitwarden

Bitwarden este unul dintre cele mai bune managere de parole și toată lumea ar trebui să îl folosească. Dacă îți place Microsoft Edge și nu folosești aceeași parolă pentru toate conturile tale online, cu siguranță ai nevoie de extensia Bitwarden. Aceasta îți stochează toate parolele într-un seif criptat, îți completează automat parolele atunci când navighezi pe internet și te ajută să îți păstrezi în siguranță informațiile personale. Cea mai bună parte? Este gratuit pentru utilizare pe orice platformă, și pe mobil, și pe desktop, și nu îți cere bani pentru asta, așa cum face acum vechiul nostru favorit, Lastpass.

Bitwarden (Free Password Manager) - Extensii pentru Microsoft Edge

Bitwarden (Free Password Manager) - Extensii pentru Microsoft Edge

Descărcare: Bitwarden (Free Password Manager)

2. Momentum

Momentum este o extensie pentru Microsoft Edge care înlocuiește pagina de pe noile file cu una mult mai frumoasă. Ne place pentru că este minimalistă și elimină posibilele distrageri, precum știri sau linkuri, de care poate nu ai nevoie sau nu îți sunt de folos. În plus, Momentum îți permite să-ți setezi un scop pentru fiecare zi, care să îți aducă aminte de ce trebuie să faci, de fiecare dată când deschizi o filă nouă în browser.

Momentum - Completări pentru Microsoft Edge

Momentum - Completări pentru Microsoft Edge

Descărcare: Momentum for Microsoft Edge

3. Save to Pocket

Pocket este probabil cel mai popular serviciu online pentru păstrarea de lucruri pentru mai târziu. Îți permite să să salvezi orice de la articole la clipuri video, fotografii și aproape orice altceva are o adresă de web. Mai târziu, când ai timp, poți să continui să citești sau să vizionezi lucrurile pe care le-ai pus în Pocket, pe orice dispozitiv deții. Poți să salvezi lucruri de pe internet, rapid și ușor, și în Microsoft Edge. Instalează extensia Save to Pocket din Completări pentru Edge, conectează-te și apoi apasă pe butonul Pocket pentru a salva pagina web pe care te afli.

Save to Pocket - Completări Microsoft Edge

Save to Pocket - Completări Microsoft Edge

Descărcare: Save to Pocket

NOTĂ: Dacă vrei să salvezi pagini web în liste de citit mai târziu, aruncă o privire și la Colecțiile Microsoft Edge.

Reclamă

4. Grammarly

Grammarly este un instrument popular folosit de mulți redactori și editori, dar și de utilizatori obișnuiți, pentru a își îmbunătăți stilul de scriere și gramatica limbii engleze. Dezvoltatorii săi au creat și o extensie pentru Microsoft Edge, pe care o poți descărca din Completări pentru Edge. Grammarly for Microsoft Edge te poate ajuta să scrii mesaje, documente și postări pe rețelele sociale, mai corecte. Merge cu Gmail, Facebook, Twitter, Linkedin, Tumblr și aproape orice alt loc de pe internet unde poți să scrii.

Extensia Grammarly pentru Edge

Extensia Grammarly pentru Edge

Descărcare: Grammarly for Microsoft Edge

5. Enhancer for YouTube

Enhancer for YouTube este o extensie pentru Microsoft Edge pe care oricine care folosește YouTube ar trebui să o aibă. Îți îmbunătățește experiența de vizionare mult față de ce oferă YouTube în mod implicit. Printre lucrurile care ne plac cel mai mult la această extensie este faptul că elimină reclamele și notițele de pe clipurile video și te lasă să setezi teme personalizate pentru felul în care arată YouTube. De asemenea, poate face ca toate clipurile să fie redate automat în 4K, HD sau orice altă rezoluție preferi.

Extensia Enhancer for YouTube pentru Edge

Extensia Enhancer for YouTube pentru Edge

Descărcare: Enhancer for YouTube

6. Mailtrack

MailTrack este un serviciu web care îți oferă posibilitatea de a ști când au ajuns mesajele tale email la destinatarii lor și dacă ei le-au citit. Așa că, dacă vrei să știi când ți-au citit prietenii sau colegii email-urile, cu siguranță ai nevoie de acest instrument. După ce îl ai, ei nu vor mai putea niciodată să îți spună că nu ți-au citit mesajele, deoarece tu vei ști că au făcut-o! 🙂

Mailtrack - Add-onuri pentru Microsoft Edge

Mailtrack - Add-onuri pentru Microsoft Edge

Descărcare: Mailtrack - Microsoft Edge add-ons

Reclamă

7. Turn Off the Lights

Dacă te uiți la clipuri video des pe dispozitivul tău cu Windows 10, s-ar putea să îți placă și extensia Turn Off the Lights pentru Microsoft Edge. Această extensie te ajută să te concentrezi pe clipul video la care te uiți, întunecând restul ecranului. Pentru asta, este necesar un singur clic sau atingere. Extensia suportă toate site-urile web de video populare precum YouTube, Vimeo, Dailymotion, Hulu și Metacafe.

Turn Off the Lights - Extensii pentru Microsoft Edge

Turn Off the Lights - Extensii pentru Microsoft Edge

Descărcare: Turn Off the Lights - Extensii pentru Microsoft Edge

8. Office

Șansele ca tu să folosești fișiere Office, precum documente Word sau foi de calcul Excel, sunt mari. Dar, poate că nu ai instalat aplicațiile Office pe toate calculatoarele și dispozitivele tale cu Windows 10. Pentru a putea lucra cu astfel de fișiere pe orice PC cu Windows 10, tot ce trebuie să faci este să instalezi extensia Office Online pentru Microsoft Edge. Îți va da posibilitatea să vezi, să editezi și să creezi fișiere Office, direct din browser.

Office - Completări pentru Edge

Office - Completări pentru Edge

Descărcare: Office for Microsoft Edge

9. DuckDuckGo Privacy Essentials

DuckDuckGo Privacy Essentials este o extensie pentru Microsoft Edge creată pentru a îți îmbunătăți confidențialitatea online. Poate bloca trackerele din terțe părți de pe site-urile web pe care le vizitezi și poate forța activarea criptării (HTTPS). În plus, DuckDuckGo Privacy Essentials îți schimbă și motorul de căutare implicit în DuckDuckGo, acesta fiind creat tot cu scopul de a îți proteja confidențialitatea. Dacă îți pasă de ce informații partajezi cu site-urile web pe care le vizitezi și nu vrei ca acestea să știe prea multe lucruri despre obiceiurile tale online, atunci trebuie să ai acest add-on pentru Edge.

DuckDuckGo Privacy Essentials - Extensie pentru Edge

DuckDuckGo Privacy Essentials - Extensie pentru Edge

Descărcare: DuckDuckGo Privacy Essentials

10. OneNote Web Clipper

OneNote Web Clipper este un add-on pentru Edge creat de Microsoft, care îți permite să capturezi pagini web sau doar unele părți ale lor și să le salvezi în OneNote. Partea bună este că le poți accesa de pe orice dispozitiv pe care ai instalat OneNote, indiferent că acela este un alt calculator, o tabletă sau un smartphone.

OneNote Web Clipper - Completări pentru Edge

OneNote Web Clipper - Completări pentru Edge

Descărcare: OneNote Web Clipper

Care sunt add-onurile tale favorite pentru Microsoft Edge?

Există mult add-onuri disponibile pentru Microsoft Edge, iar numărul lor se află în creștere. Asta înseamnă și că numărul de extensii utile și de bună calitate este în creștere. Lista noastră le conține pe toate cele care ne plac și continuăm să le folosim în mod regulat. Ce alte extensii ai vrea să fie dezvoltate pentru Microsoft Edge? Sunt extensii deja disponibile pe care ai vrea să le adăugăm la această listă?

Descoperă: Productivitate Ghiduri Microsoft Edge Programe Recomandate Windows