Will Austin și călătoria sa către Desktop-ul a milioane de utilizatori

Will Austin și călătoria sa către Desktop-ul a milioane de utilizatori

Printre altele, Windows 7 se remarcă prin faptul că are o personalitate vizuală foarte puternică. Acesta include un set foarte divers de imagini (diapozitive) ale mai multor artiști ai artei vizale, ce pot fi folosite ca fundal de desktop. Partea amuzantă este că imaginile de fundal pe care echipa noastră le preferă, aparțin în întregime unui singur fotograf. Numele lui este Will Austin și am fost foarte norocoși să îl avem ca oaspete în acest interviu. Dacă doriți să știți mai multe despre el și cum a reușit să ajungă pe desktop-ul a milioane de oameni, nu ezitați să citiți conversația noastră.

Reclamă
Will Austin
Will Austin

Î: Cine este Will Austin? Sunt un fotograf profesionist din Seattle, unde locuiesc împreună cu soția și fiul meu. M-am născut în Colorado și strămoșii mei sunt în mare parte fermieri din Texas. Site-ul meu este willaustin.com, acesta fiind locul de distracție și creație pentru mine!

Î: Când ați devenit pasionat de fotografie? Tatăl meu a fost un fotograf foarte bun și am folosit de multe ori vechiul său aparat Canon Pellix. Dar unchiul meu, fotograf de profesie, a fost cel care m-a ajutat atunci când, în vara când împlinisem 11 ani, mi-a permis să frecventez școala lui de fotografie și să folosesc camera sa obscură. El chiar a avut încredere în mine să mă lase să-i folosesc aparatura profesionistă Nikon! Am urmat apoi mai multe cursuri de fotografie pe parcursul școlii și am fotografiat pentru albumul meu de liceu.

Î: Cât timp ți-a luat pentru a deveni un fotograf profesionist? Niciodată nu sunt sigur cum să răspund la această întrebare.... dar am exersat și înaintat puțin câte puțin, ani de zile, până când am avut suficienți clienți pentru a face acest lucru cu normă întreagă. De obicei le spun oamenilor că "Sunt liber săptămâna asta!", pentru că sunt liber-profesionist 100%!

Î: Cum ați descrie munca pe care ați făcut-o până acum? Am început prin a face o mulțime de fotografii în natură și apoi am trecut la arhitectură/călătorii/oameni/industrie. Îmi place să fotografiez tot; aș face asta zi-și-noapte dacă aș putea.

Î: Cum a luat Microsoft legătura cu tine? De fapt, am întâlnit unul dintre designerii lor la o ședință de fotografie arhitecturală!

Î: Cum a fost să lucrați cu Microsoft? O mare întrebare și un răspuns simplu - absolut fantastic! Au fost foarte profesioniști și totuși foarte prietenoși și cu picioarele pe pământ. A fost o experiență extraordinară. Am putut vedea că le pasă într-adevăr foarte mult de ceea ce fac și de proiectele la care lucrează, a fost un moment de inspirație.

Î: Unde ai făcut imaginile pe care le-ai trimis la Microsoft? În Seattle! Cele 3 fotografii cu arhitectură au fost făcute la "Seattle Center." Fotografia cu frunze de alun cu fundalul roșu închis a fost făcută în Parcul Arboretum Washington într-o dimineață rece. Legendara "rază de lumină" a venit printre copaci și a luminat frunzele doar pentru un moment. Am mai fost de multe ori acolo, dar culorile de toamna nu au mai fost niciodată așa frumoase.

Will Austin
Will Austin

Î: Cât de multe poze ai făcut pentru Microsoft și cât de multe au fost implementate în versiunea finală? Toate fotografiile au făcut parte din portofoliul meu și ei au ales 6 pentru imaginile de fundal. Î: Ce imagine este favorita ta? Uau, aceasta este o întrebare dificilă, îmi amintesc cum le-am făcut pe toate. Voi judeca după sentimente și voi spune că frunzele de alun, deoarece aceasta este prima imagine pe care am expus-o într-o galerie!

Î: Ai vreun eveniment interesant/amuzant pe care dorești să ni-l împărtășești cu privire la această colaborare? Oh, da, am descoperit că am avut o legătură de familie în trecut cu una dintre persoanele cu care am lucrat la Microsoft. Bunica acestuia a avut grijă de tatăl meu când acesta era un copil!

Î: Ce aparat ai folosit? Fotografiile cu natură au fost făcute cu aparatură Contax, iar cele arhitecturale cu Nikon.

Î: Cât de mult ai editat pe pozele tale? Sincer, aproape deloc. Îmi place să prelucrez pozele, dar la acestea nu a fost nevoie, poate în afară faptul că le-am "sters un pic de praf". Aceste poze au fost toate făcute când lumina era foarte frumoasă, calitatea luminii fiind preocuparea mea supremă.

Î: Ați luat în considerare punerea colecției dumneavoastră la dispoziția publicului pentru descărcare? Păi, ele sunt deja acolo, și le-am văzut pe Flickr (nu sunt sigur cu privire la legalitate). Ofer o ediție foarte limitată de printuri de care sunt entuziasmat.

Î: Ce părere ai despre Windows 7? Bineînțeles că eu sunt foarte încântat de el! Locuind în Seattle am auzit multe lucruri pozitive despre el în timpul dezvoltării sale. Cred ca imaginile de fundal sunt un exemplu extraordinar al angajamentului Microsoft față experiența utilizatorului și merită toate laudele pe care le-a obținut.

Cadou gratuit exclusiv pentru cititorii noștri

Will Austin avut amabilitatea de a oferi gratuit o imagine de fundal cu o rezoluție mare, exclusiv către cititorii noștri. Atunci când o utilizați, vă rugăm să luați în considerare drepturile de autor.

Wallpaper exlusiv Will Austin
Wallpaper exclusiv Will Austin

Un mare "Mulțumim!" pentru Will. Nu numai că este un tip prietenos, dar este și un foarte bun profesionist. Dacă v-au plăcut lucrările sale în Windows 7, nu ezitați să vizitați pagina lui personală sau blogul foto. Will are un portofoliu impresionant cu o mulțime de fotografii extraordinare.

Descoperă: Divertisment Aspect și Personalizare Blog Recomandate Windows