21 de imagini gratuite pentru desktop de Crăciun 2021

Sfârșitul anului 2021 vine rapid și mai este doar un pic până la Crăciun. Este acea perioadă specială a anului pe care o petreci cu familia sau cu prietenii apropiați, iar cei mai mulți dintre noi abia așteaptă să decoreze și să intre în spiritul Crăciunului. Și ce mod mai bun de a începe decât prin a alege o nouă imagine de fundal cu tema sărbătorilor de iarnă? Ei bine, am căutat pe internet, am făcut o listă cu imaginile noastre de fundal preferate pentru Crăciun și le poți descărca pe fiecare în rezoluția preferată. Dacă ceea ce cauți este o nouă imagine de fundal (wallpaper) care să-ți decoreze ecranul în această iarnă, te încurajăm să pui niște muzică de sărbători și să consulți selecția noastră:

NOTĂ: Dacă ai nevoie de ajutor, citește ghidul nostru despre schimbarea imaginii de fundal de pe desktop în Windows 10 ori pe cel pentru Windows 11.

1. Crăciun fericit în zăpadă

Dacă speri la un Crăciun cu zăpadă, poate unul jucându-te cu cei dragi, această imagine de fundal cu Merry Xmas (Crăciun Fericit) și cu efect bokeh ar putea fi potrivită. Cine știe? Poate anul acesta ești campionul absolut la jocuri de societate.

Crăciun fericit în zăpadă de Ylanite Koppens

Descărcare: Crăciun fericit în zăpadă de Ylanite Koppens

2. Pisică în bradul de Crăciun

Pisica adorabilă din acest fundal drăguț de Crăciun este fascinată, amintindu-ne de puterea magică a sărbătorilor. Îți dorim un Crăciun ferrricit!

Pisică în bradul de Crăciun de Andréas BRUN

Descărcare: Pisică în bradul de Crăciun de Andréas BRUN

3. Brad de Crăciun cu lumini

Știai că verdele te ajută să te eliberezi de stres? Adaugă efectul calmant al luminilor de Crăciun, iar această imagine de fundal te va relaxa garantat.

Brad de Crăciun cu lumini de Joanna Kosinska

Descărcare: Brad de Crăciun cu lumini de Joanna Kosinska

4. Felinar roșu și glob verde

Aceste decorațiuni în culorile clasice de Crăciun îți amintesc că este sezonul sărbătorilor. Și poți folosi oricând felinarul pentru a-ți găsi drumul spre casă.

Felinar roșu și glob verde de Susanne Jutzeler

Descărcare: Felinar roșu și glob verde de Susanne Jutzeler

5. Mașinuțe festive de Crăciun VW Beetle

Nu putem decide dacă această imagine este jucăușă sau romantică, deci poate puțin din amândouă? Nu ezita să-ți lași copilul (interior) să se bucure de sărbătorile de iarnă cu acest fundal de Crăciun cu miniaturi festive Volkswagen Beetle.

Mașinuțe festive de Crăciun VW Beetle de Annie Spratt

Descărcare: Mașinuțe festive de Crăciun VW Beetle de Annie Spratt

6. Vâsc într-o zi de iarnă

Știai că a te săruta sub vâsc este o tradiție ce datează din secolul XVIII? Vâscul este considerat un simbol al vieții, deoarece rezistă prin frigul iernii. Dacă nu ne crezi, fă o plimbare și verifică sau, mai bine, bucură-te de acest fundal din confortul casei tale.

Vâsc într-o zi de iarnă de Mekht

Descărcare: Vâsc într-o zi de iarnă de Mekht

7. Globuri mici cu panglică argintie

Una dintre culorile predominante de Crăciun este roșul. Dacă îți place și ai nevoie de mult spațiu pe desktop pentru pictograme, această imagine de fundal poate fi perfectă pentru tine.

Globuri mici cu panglică argintie de Laura James

Descărcare: Globuri mici cu panglică argintie de Laura James

8. Steluțe albe de Crăciun

O altă culoare predominantă de Crăciun este albul. Deci, dacă îți plac fundalurile simple și luminoase, iată unul cu o creangă lângă niște steluțe pe un fundal alb, care îți oferă mult spațiu pentru pictograme.

Steluțe albe de Crăciun de Joanna Kosinska

Descărcare: Steluțe albe de Crăciun de Joanna Kosinska

9. Semn din neon cu globuri de Crăciun

La polul opus, poate preferi acest fundal de Crăciun mai întunecat cu semnul Open (Deschis). În ciuda aparențelor, nouă ni se pare că transmite mesaje pozitive: Deschide-ți inima și casa celor dragi cu ocazia sărbătorilor de iarnă! Și nu uita să-ți deschizi mintea la noi experiențe și perspective în anul ce vine.

Semn din neon cu globuri de Crăciun de D A V I D S O N L U N A

Descărcare: Semn din neon cu globuri de Crăciun de D A V I D S O N L U N A

10. Oameni de zăpadă timizi și fericiți

Acest fundal amuzant arată o familie de oameni de zăpadă în elementul lor. Când te-ai bătut ultima oară cu zăpadă? Sau când te-ai plimbat cu familia ta de sărbători?

Oameni de zăpadă timizi și fericiți by Myriam Zilles

Descărcare: Oameni de zăpadă timizi și fericiți de Myriam Zilles

11. Figurine cu Nașterea și efect bokeh

Vrei o imagine de fundal care să te facă să te gândești la Nașterea lui Iisus Hristos și îți plac și luminițele cu efect bokeh? Pentru a le avea pe amândouă, încearcă această imagine de fundal aurie.

Figurine cu Nașterea de Gareth Harper

Descărcare: Figurine cu Nașterea de Gareth Harper

12. Glob de sticlă înghețat

Visezi la un Crăciun plin de zăpadă? Deși se face frig, vizual, iarna poate fi o adevărată artistă, după cum vedem și în această imagine de fundal. În plus, ai o groază de spațiu pentru pictogramele tale.

Glob de sticlă înghețat de Aaron Burden

Descărcare: Glob de sticlă înghețat de Aaron Burden

13. Mere roșii și cappuccino de Crăciun

După ce ai stat în frig, ce poate fi mai bun ca o băutură caldă în tema Crăciunului? Adaugă niște mere și conuri pentru un fundal perfect de sărbători.

Mere roșii și cappuccino de Crăciun de Toa Heftiba

Descărcare: Mere roșii și cappuccino de Crăciun de Toa Heftiba

14. Glob de zăpadă cu Moș Crăciun

De Crăciun, Moșul aduce cadouri copiilor din toată lumea. Deci lasă-l pe Moș Crăciun să le zâmbească copiilor de pe fundalul desktopului tău pentru a le aminti să fie cuminți, mai ales în sezonul aglomerat de sărbători.

Glob de zăpadă cu Moș Crăciun de Mitya Ivanov

Descărcare: Glob de zăpadă cu Moș Crăciun de Mitya Ivanov

15. Brad de Crăciun cu efect bokeh

Ai nevoie de spațiu pentru pictograme pe desktopul tău, dar ai vrea totuși să intri în spiritul Crăciunului? Folosește acest brad de Crăciun cu efect bokeh, potrivit adepților minimalismului.

Brad de Crăciun cu efect bokeh de Kelly Sikkema

Descărcare: Brad de Crăciun cu efect bokeh de Kelly Sikkema

16. Sub bradul de Crăciun

Această imagine de fundal oferă scenariul nostru preferat pentru dimineața de Crăciun: să despachetăm un cadou în timp ce ne bucurăm de băutura noastră preferată.

Sub bradul de Crăciun de Alisa Anton

Descărcare: Sub bradul de Crăciun de Alisa Anton

17. Crăciun în stil anime

Da, suntem fani anime, deci nu ne-am putut abține să includem acest fundal de Crăciun, dedicat celor care iubesc tot ce înseamnă anime!

Crăciun anime

Descărcare: Crăciun anime

18. Stâlp de iluminat noaptea

Nu este nimic ca o noapte de Crăciun, urmărind cum pică fulgii ușor din cer la lumina difuză a unui stâlp. Acest fundal te lasă să visezi la asta de la căldură.

Stâlp de iluminat noaptea de Hide Obara

Descărcare: Stâlp de iluminat noaptea de Hide Obara

19. Om de zăpadă din gheață

Nu ne putem sătura de acest fundal care arată un om de zăpadă făcut din cuburi de gheață lângă un brad de Crăciun. Ce este cu căștile? Îi este frig sau îi place muzica? Dacă ții minte anii 90, ar trebui să fie clar ce ascultă, baby. 🙂

Om de zăpadă din gheață de Ramirez Cooper

Descărcare: Om de zăpadă din gheață de Ramirez Cooper

20. Făcând poză Bradului de Crăciun

Unora le plac brazii de Crăciun mai mult decât orice, poate chiar prea mult. Deci folosește această imagine de fundal pentru a-ți aminti să înregistrezi momentele frumoase din viața ta, dar și să lași deoparte electronicele pentru a te bucura de compania celor dragi.

Făcând poză Bradului de Crăciun de Sabri Tuzcu

Descărcare: Făcând poză Bradului de Crăciun de Sabri Tuzcu

21. Let It Snow (Lasă să ningă)

În caz că nu era deja clar, noi sperăm ca anul acesta să avem un Crăciun alb și liniștit. Dacă ești de acord cu noi, poți folosi această imagine de fundal, inspirată dintr-o melodie cunoscută de sărbători. Asta ar trebui să-ți facă chef de Crăciun.

Let It Snow de Monstera

Descărcare: Let It Snow de Monstera

Editorii Digital Citizen îți urează Crăciun Fericit!

Crăciunul este aproape, deci decorațiunile, globurile, luminile festive și brazii au început să apară peste tot. Nouă ne place să le avem și pe calculatoarele și dispozitivele noastre. Sperăm că ți-a plăcut lista noastră cu imagini de fundal tematice pentru Crăciun. Spune-ne în comentarii care sunt preferatele tale. Îți dorim un Crăciun Fericit, bucurie, pace și fericire! Sperăm ca Moșul să fie generos la sfârșitul acestui an complicat și să-ți aducă multă liniște în viitor. Și, desigur, conținutul complet al listei tale de Favorite de pe eMAG. 🙂

Descoperă: Divertisment Aspect și Personalizare Blog Windows
Spune-ți părerea: Vezi comentarii Comentează