20 de imagini de fundal pentru Crăciun 2020

Sfârșitul anului 2020 vine rapid și mai este doar un pic până la Crăciun. Este acea perioadă specială a anului când familiile și prietenii sunt împreună și majoritatea dintre noi încercăm să devenim mai buni. Peste tot sunt brazi de Crăciun, decorațiuni, globuri și luminițe festive, așa că de ce nu și pe calculatoarele și dispozitivele noastre? Dacă te afli în căutare de imagini de fundal care să-ți decoreze ecranele în perioada sărbătorilor de iarnă, te putem ajuta. Am căutat pe internet și am făcut o listă cu imaginile de fundal care ne-au plăcut cel mai mult pentru sărbătorile de iarnă din anul 2020, imagini pe care le poți vedea și descărca în rezoluția ta preferată. Iată lista:

NOTĂ: Dacă nu știi cum să setezi o imagine nouă pe fundalul desktopului tău, citește 4 metode de a schimba imaginea de fundal de pe desktop în Windows 10. Dacă vrei să le folosești pe smartphone-ul sau tableta ta cu Android, citește: 4 metode de a schimba imaginea de fundal a smartphone-ului tău cu Android.

1. Coroniță de Crăciun

Dacă îți plac imaginile simple, iată una care conține doar o coroniță roșie și un mesaj Merry Christmas (Crăciun Fericit) scris foarte frumos.

Coroniță de Crăciun, de Becca Clark

Descărcare: Coroniță de Crăciun, de Becca Clark

2. Ornamente pentru sărbătoarea Crăciunului

Următoarea este o imagine de fundal pentru Crăciun, cu scorțișoară, fructe mici și roșii, precum și cu o creangă de brad, totul deasupra unui fundal din lemn maro.

Ornament pentru sărbătoarea Crăciunului, de Daria-Yakovleva

Descărcare: Ornament pentru sărbătoarea Crăciunului, de Daria-Yakovleva

3. Brad, eucalipt și fructe roșii pentru Crăciun

Această imagine de fundal este perfectă pentru cei care iubesc plantele. Partea superioară a imaginii este simplă și bună pentru a îți așeza pictogramele, în timp ce partea de jos este plină de crenguțe de brad, eucalipt și fructe roșii pentru un strop de culoare.

Brad, eucalipt, fructe roșii, de Annie Spratt

Descărcare: Brad, eucalipt, fructe roșii, de Annie Spratt

4. Bokeh Xmas

Pentru unii oameni, luminile de Crăciun sunt mai frumoase decât orice altceva. Dacă ești unul dintre ei și îți place și efectul bokeh, această imagine de fundal s-ar putea să fie cea mai bună pentru tine.

Bokeh Xmas, de Tomislav Jakupec

Descărcare: Bokeh Xmas, de Tomislav Jakupec

5. Coroniță roșie de Crăciun, cu fructe roșii

Această imagine de fundal, ce prezintă o coroniță de Crăciun cu fructe mici și roșii, poate fi perfectă pentru tine dacă îți place să-ți ții pictogramele în partea stângă a ecranului și dacă roșul este una dintre culorile tale preferate.

Decorațiune de Crăciun, de Toni Cuenca

Descărcare: Decorațiune de Crăciun, de Toni Cuenca

6. Figurine reprezentând Nașterea

Pentru mulți oameni, Crăciunul este în primul și în primul rând despre Nașterea lui Isus și începutul unei noi lumi. Dacă vrei să aduci acest lucru pe desktopul tău, iată o imagine de fundal care prezintă Nașterea lui Hristos.

Figurine Nașterea lui Isus, de Ben White

Descărcare: Figurine Nașterea lui Isus, de Ben White

7. Globuri și clopoței de Crăciun

Crăciunul nu este definit doar de culoarea roșie, ci și de alb. Dacă îți place mult albul și tânjești după lucrurile simple, iată o imagine de fundal care prezintă clopoței albi, globuri albe și câteva frunze verzi, dar care îți lasă și mult spațiu liber în partea de sus, astfel încât să-ți poți așeza pictogramele cum vrei tu.

Globuri și clopoței albi, de Joanna Kosinska

Descărcare: Globuri și clopoței albi, de Joanna Kosinska

8. Cadouri de Crăciun și globuri roșii

Sezonul sărbătorilor de iarnă este și o perioadă plină de cadouri. Dacă vrei ca desktopul tău să îți dea acel sentiment pe care îl ai când vezi cadouri împachetate frumos sub bradul de Crăciun, atunci această imagine de fundal s-ar putea să fie ceea ce cauți.

Cutii de cadouri și globuri roșii, de Mel Poole

Descărcare: Cutii de cadouri și globuri roșii, de Mel Poole

9. Figurine cu Nașterea și efect bokeh

Vrei o imagine de fundal care să te facă să te gândești la Nașterea lui Isus Hristos și îți plac și luminițele cu efect bokeh? Dacă le vrei pe ambele, încearcă această imagine de fundal aurie.

Figurine cu Nașterea, de Gareth Harper

Descărcare: Figurine cu Nașterea, de Gareth Harper

10. Citind o carte de Crăciun, în timp ce bei o cafea

Crăciunul este și un moment perfect pentru confort și căldură, iar următoarea imagine prezintă exact aceste lucruri. Ce poate fi mai fain decât să citești o carte și să bei o cafea caldă în fața unui foc?

Femeie citind o carte în timp ce bea cafea, în ziua de Crăciun, de Thought Catalog

Descărcare: Femeie citind o carte în timp ce bea cafea, în ziua de Crăciun, de Thought Catalog

11. Cutie de cadou înconjurată de globuri argintii

Preferi albastrul în loc de roșu și argintiul în locul albului? Atunci această imagine, în care sunt cadouri argintii și globuri gri pe un fundal albastru, s-ar putea să fie perfectă pentru desktop-ul calculatorului tău.

Cutie de cadouri cu globuri gri, de Amy Texter

Descărcare: Cutie de cadouri cu globuri gri, de Amy Texter

12. Glob roșu de Crăciun

Poate că tot ce vrei pe desktopul tău este ceva simplu, ca un glob roșu atârnând în brad. Iată o imagine de fundal care arată exact asta.

Glob roșu de Crăciun, de Elias Tigiser

Descărcare: Glob roșu de Crăciun, de Elias Tigiser

13. Glob alb

Mai departe, avem o imagine de fundal care ne place pentru ne dă senzația de ceva mai personal: este o fotografie cu o persoană ce ține în mâini un glob alb. Suntem siguri că și ție îți place.

Femeie ținând un glob alb, de VisionPic

Descărcare: Femeie ținând un glob alb, de VisionPic

14. Pereche de botoșei albaștri tricotați, atârnând într-un brad de Crăciun

Aștepți cel mai frumos cadou pe care ți l-ar putea aduce Moș Crăciun? Sau, cumva, el sau ea a venit deja, schimbându-ți viața pentru totdeauna? Folosește această imagine de fundal drăguță și caldă pentru a aduce acea bucurie și pe desktopul tău.

Pereche de botoșei tricotați, agățați în bradul de Crăciun

Descărcare: Pereche de botoșei tricotați, agățați în bradul de Crăciun

15. Om de zăpadă cu alb, roșu și negru

Ce e Crăciunul fără oamenii de zăpadă? Chiar dacă nu a nins afară, poți să-ți aduci un om de zăpadă pe desktop. Iată unul care nouă ne place chiar mult:

Om de zăpadă cu roșu și negru

Descărcare: Om de zăpadă cu roșu și negru

16. Glob de zăpadă cu Moș Crăciun

Dacă este Crăciunul, atunci este timpul ca Moș Crăciun să aducă o mulțime de cadouri tuturor copiilor. De ce să nu îl lași pe Moș Crăciun să le zâmbească și de pe fundalul desktopului tău?

Glob de zăpadă cu Moș Crăciun, deMitya Ivanov

Descărcare: Glob de zăpadă cu Moș Crăciun, deMitya Ivanov

17. Fulgi de nea din hârtie

Una dintre activitățile favorite ale multor familii în timpul Crăciunului este crearea de decorațiuni din hârtie. Poți să le aduci și pe desktopul tău, cu această imagine cu fulgi de nea din hârtie.

Fulgi de nea din hârtie, de Kelly Sikkema

Descărcare: Fulgi de nea din hârtie, de Kelly Sikkema

18. Cafeaua din dimineața Crăciunului

Dacă îți place cafeaua și Crăciunul la fel de mult ca nouă și apreciezi și lucrurile simple, suntem destul de siguri că îți va plăcea și această imagine cu o ceașcă de cafea înconjurată de crenguțe de brad și fructe roșii.

Cafeaua din dimineața de Crăciun, de Toa Heftiba

Descărcare: Cafeaua din dimineața de Crăciun, de Toa Heftiba

19. Crăciun în stil Anime

Da, noi suntem fani anime și această ultimă imagine de fundal pentru Crăciun este dedicată celor care iubesc tot ce înseamnă anime! 🙂

Crăciun Anime

Descărcare: Crăciun Anime

20. Lumânare aprinsă

Încheiem acest articol cu o imagine de fundal pentru Crăciun cu o simplă lumânare aprinsă. Ne place pentru că te face să te gândești la Crăciun și speranță, dar și pentru că poate simboliza amintirea acelora care nu au reușit să ajungă la finalul acestui an.

Lumânare aprinsă de Crăciun, de Davidson Luna

Descărcare: Lumânare aprinsă de Crăciun, de Davidson Luna

Editorii Digital Citizen îți urează Crăciun Fericit!

Mai sunt doar câteva zile până pe 25 decembrie. Îți dorim un Crăciun Fericit, bucurie, pace și fericire! De asemenea, sperăm că Moșul va fi bun cu tine anul acesta și îți va aduce toate cadourile pe care ți le doreșt, la finalul acestui an complicat, pentru că meriți numai lucruri bune.

Descoperă: Divertisment Aspect și Personalizare Blog Windows
Spune-ți părerea: Vezi comentarii Comentează