25 dintre cele mai bune teme pentru indicatorii de mouse din Windows

Dacă te-ai plictisit de interfața din Windows sau te-ai săturat de opțiunile de personalizare implicite, poate ar trebui să încerci câteva pachete de personalizare. Una dintre cele mai bune metode de a îți face desktop-ul unic este să instalezi și să folosești o temă nouă de cursoare pentru mouse. Se găsesc destule pe internet. În acest articol, împărtășim 25 dintre cele mai bune teme de cursoare pentru mouse, gratuite, pentru Windows, pe care le poți folosi pentru a îți îmbunătăți felul în care arată sistemul de operare. Să începem:

NOTĂ: Poți să instalezi temele de cursoare pentru mouse în Windows 10, Windows 7 și Windows 8.1. Pentru a ne asigura că sunt sigure, noi le-am scanat cu Bitdefender. Dacă nu știi cum să instalezi teme de cursoare pentru mouse, citește partea de la sfârșitul a acestui articol, pe pagina doi. Acolo vei găsi instrucțiuni detaliate despre acest subiect.

1. Metro X Cursor Set

Pachetul Metro X îi oferă calculatorului tău un set de cursoare inspirat din Windows 8. Îl poți vedea în captura de ecran de mai jos.

Pagină de descărcare: Metro X Cursor Set

2. New Mac OS X Cursors

Poate ești tentat să încerci un set de cursoare care să arate ca cele din sistemul de operare Mac OS X. Acest pachet conține șase stiluri diferite de cursoare. Instalează fișierul INF corespunzător stilului pe care vrei să îl folosești. Alternativ, poți instala fiecare fișier INF pentru fiecare stil din set.

Pagină de descărcare: New Mac OS X Cursors

3. Gant Cursor Pack

Această schemă de cursoare pentru mouse este inspirată din popularul set de iconițe Gant, care este folosit pentru a personaliza sisteme de operare precum Windows, Linux, etc. Acest pachet de cursoare este disponibil în două variante de culori: galben și albastru, fiecare dintre acestea având câte două seturi. Cu alte cuvinte, sunt în total patru seturi de cursoare, în patru foldere separate.

Pagină de descărcare: Gant Cursor Pack.

4. Hello Cursor

Pentru cei care iubesc fenomenul numit Hello Kitty, există un set de cursoare cu această pisicuță japoneză. Acest pachet nu conține un fișier INF. De asemenea, nu este un set complet de cursoare pentru mouse, incluzând doar cursoarele din imaginea de mai jos. Totuși îl poți folosi dacă urmezi recomandările din descrierea sa.

Pagină de descărcare: Hello Cursor.

5. Direction

Un set de cursoare mai neobișnuite, care s-ar putea să îți placă. Poți vedea cum arată în imaginea de mai jos.

Pagină de descărcare: Direction

6. Mario Gant

Un set de cursoare inspirat de caracterul Super Mario. Destul de tare, nu?

Pagină de descărcare: Mario Gant

7. UNDERSized

Un set de cursoare simple și de dimensiuni mici, pentru cei cărora le plac pictogramele de dimensiuni reduse.

Pagină de descărcare: UNDERSized

8. Krystall

Un set unic și colorat. Acest pachet de cursoare nu include un fișier INF, fișier care te-ar fi ajutat la instalare. Totuși, se poate folosi dacă urmezi recomandările din descriere și configurezi fiecare indicator manual.

Pagină de descărcare: Krystal

9. Oxygen Cursors

Inițial creat pentru interfața KDE din Linux, acest set de cursoare a fost portat pe Windows și este cea mai populară temă de pe DeviantArt. Această temă este disponibilă în 37 de culori diferite.

Pagină de descărcare: Oxygen Cursors

Ai găsit o temă de cursoare de mouse care îți place? Sperăm că da. Dacă nu ai găsit, continuă să derulezi. Mai avem multe pe care să le încerci.

10. Rainbow Cursors

Acest set de cursoare de mouse este bazat pe culorile din Mac OS X și își schimbă culoarea constant. Dacă îți plac culorile vii, vei iubi acestă temă.

Pagină de descărcare: Rainbow Cursors

11. Metro X3 Cursor Set

Mai devreme în acest articol ți-am prezentat setul de cursoare Metro X Cursor. Pachetul X3 are aproape aceleași cursoare, dar într-o varietate mai mare de culori.

Pagină de descărcare: Metro X3 Cursor Set

12. Zune'D Animated Cursors Set

Zune'D Animated Cursors Set este o temă foarte colorată, inspirată de vechiul dispozitiv Microsoft Zune.

Pagină de descărcare: Zune'D Animated Cursor Set

13. Crystal Clear

Crystal Clear este un set de cursoare transparente. Dacă vrei să vezi ce se află în spatele cursorului ar trebui să încerci această temă.

Pagină de descărcare: Crystal Clear v4.0

14. DIM Cursor

Aceasta este probabil cea mai atractivă temă de cursoare din listă. Cursoarele DIM sunt inspirate din jocurile video și dispun de animații discrete care se schimbă în funcție de cum folosești cursorul mouse-ului.

Pagină de descărcare: DIM Cursor

15. Gaia 10

Gaia 10 oferă un set de cursoare pentru mouse, colorate și cu un design elegant. Dacă te afli în căutarea unei scheme de cursoare de mouse nouă, colorată și eco, această temă este o alegere foarte bună. Gaia 10 include și un fișier de instalare automată INF.

Pagină de descărcare: Gaia 10

Ai ajuns la finalul primei pagini de teme pentru cursoarele mouse-ului. Avem și mai multe pe pagina doi, unde găsești teme inspirate din jocuri precum StarCraft, unele bazate pe desene animate și altele pe Star Wars. Ar trebui să citești și pagina următoare.