5 Lucruri amuzante pe care le poți face cu Clientul Telnet

Este anul 2014 și Telnet-ul nu este tocmai cel mai popular protocol din lume. Foarte puțini oameni au auzit de el și putem spune fără teama de a fi contraziși că acest protocol este aproape mort. Totuși, acolo undeva mai există încă o mică dar activă comunitate ce încă îl mai folosește pentru diverse motive, inclusiv pentru distracție. Am cercetat puțin și am găsit cinci lucruri amuzante pe care le poți face cu Clientul Telnet în Windows:

NOTĂ: Dacă nu știți cum să instalați sau să folosiți Clientul Telnet în Windows, vă rugăm să citiți mai întâi acest tutorial: Cum instalezi & folosești Clientul Telnet în Windows 7 & Windows 8.1. De asemenea, rețineți faptul că tot ce vom prezenta în acest articol necesită ca voi să cunoașteți limba engleză.

1. Urmăriți Star Wars Episodul 4 – A New Hope, în ASCII

Da, am zis bine! Puteți urmări Star Wars!

Cineva a recreat Star Wars în caractere ASCII, și este foarte tare. Din nefericire, filmul nu este terminat, și probabil nu va fi niciodată. Totuși, veți avea parte de aproximativ 20 de minute de distracție. În mod text!

Telnet, amuzant, distractiv

Pentru a urmări Star Wars Episode 4 – A New Hope, tastați o towel.blinkenlights.nl 23 în Clientul Telnet.

2. Verificați prognoza meteo

Dacă vă plictisiți să urmăriți prognoza meteo la televizor sau în vreo aplicație de pe smartphone, puteți întotdeauna să o verificați cu ajutorul Telnet. Weather Underground oferă acest serviciu încă din 1995 și încă funcționează.

Telnet, amuzant, distractiv

Pentru a verifica prognoza meteo pe Weather Underground, executați comanda o rainmaker.wunderground.com.

3. Jucați șah

Chiar aveți nevoie de o tablă de șah fizică sau de vreun joc de șah cu cine știe ce grafică? Dacă nu, atunci un joc de șah în mod text poate fi o alegere bună. Oricum, șahul este un joc al minții, nu-i așa?

Telnet, amuzant, distractiv

4. Discutați cu Eliza, psihoterapeuta virtuală

Da, viitorul este aici. Ori de câte ori vreți să vorbiți cu cineva care să vă înfrumusețeze ziua, nu ezitați să vorbiți cu Eliza, Psihoterapeutul virtual. Dar țineți minte, să nu aveți încredere în ea!

Telnet, amuzant, distractiv

Pentru a vorbi cu Eliza, tastați o telehack.com și apoi eliza.

5. Găsiți o scuză bună

Ori de câte ori aveți nevoie de o scuză bună și pur și simplu nu vă puteți gândi la una, Telnet vă poate acoperi. Serverul de scuze Bastard Operator From Hell vă poate oferi scuza perfectă de fiecare dată. Chiar dacă nu are nimic în comun cu situația voastră, dacă îi spuneți șefului una dintre aceste scuze, veți scăpa cu siguranță. 🙂

Telnet, amuzant, distractiv

Pentru a vă găsi scuza perfectă, executați comanda o towel.blinkenlights.nl 666 sau o bofh.jeffballard.us 666.

Concluzie

Orice sugestie dintre cele mai sus ați încerca, cu siguranță veți râde bine. Dacă le încercați pe toate, cu siguranță veți avea o zi bună.
Dacă am reușit să vă învățăm ceva nou și v-am făcut să și râdeți în același timp, împărtășiți acest articol cu prietenii și faceți-i și pe ei să râdă. 🙂

Descoperă: Divertisment Ghiduri Programe Rețea și Internet Windows