Sponsorizat de

ASUS ZenBook Duo: De ce este o alegere bună pentru munca la domiciliu

Din cauza stării de alertă, multă lume lucrează acum de acasă. Din păcate, asta nu înseamnă și că suntem productivi, dintr-o varietate de motive. Un motiv este faptul că laptopul pe care lucrăm este adesea unul vechi, cu hardware depășit. Pentru a fi mai productivi, este o idee bună să ne cumpărăm un laptop nou, mai potrivit lucrului de acasă. O alegere super interesantă este ASUS ZenBook Duo. Acest model a câștigat multe premii pentru designul său, care permite scenarii de productivitate nemaiîntâlnite până acum. Iată de ce:

1. ASUS ScreenPad Plus oferă noi experiențe de utilizare

ASUS ZenBook Duo vine cu un ecran tactil secundar de 12,6" și panou IPS, care permite noi fluxuri de lucru ce nu au fost disponibile până acum pe laptopuri și ultrabook-uri. Gândește-te la la el ca la un monitor secundar care poate fi folosit pentru a extinde ce poți face pe laptop. Este util mai ales fotografilor, profesioniștilor care fac editare video și muzicienilor. De asemenea, poate fi o unealtă foarte productivă pentru corporatiști. De exemplu, îl poți folosi pentru a extinde un document mare, precum în poza de mai jos, și a-l edita mai repede decât atunci când lucrezi cu două monitoare standard.

Lucrul cu documente mari pe ASUS ZenBook Duo

ASUS ZenBook Duo are o colecție de controale rapide pentru interacțiuni intuitive între ecranul principal și ScreenPad Plus. Poți muta orice fereastră de aplicație de la un ecran la altul, împărți ambele ecrane în ferestre separate și multe altele.

Multitasking pe ASUS ZenBook Duo

ScreenPad Plus îți oferă un spațiu vizual de lucru mai mare, perfect pentru multitasking. Poți gestiona activități pe ecranul principal, în timp ce îl utilizezi pe cel de-al doilea pentru bare de instrumente suplimentare, referințe încrucișate multiple și aplicații însoțitoare. Singura limită a modului în care-l poți folosi este imaginația ta. Dacă vrei să afli mai multe despre ScreenPad Plus, vizitează această pagină pentru informații utile și tutoriale video.

2. ZenBook Duo oferă tot ce ai nevoie pentru conferințe video și audio

Dacă ai nevoie să intri ori să găzduiești multe conferințe în timp ce lucrezi de acasă, ZenBook Duo îți oferă totul pentru o experiență plăcută. În primul rând, vine cu un microfon în serie Realtek, cu suport pentru comenzi vocale prin Alexa ori Cortana. Are și o cameră web cu infraroșu, suport pentru recunoaștere facială și Windows Hello, care poate înregistra video la rezoluția 720p și 30 de cadre pe secundă.

ScreenPad Plus este super util în timpul conferințelor deoarece îți facilitează separarea între ecranul principal și cel secundar. Pe ecranul principal poți să-ți faci munca ori să-l partajezi cu ceilalți participanți din conferință. Ferestrele de chat și streamurile video ale celorlalți se pot muta ușor pe monitorul secundar.

Conferințele video sunt o plăcere pe ASUS ZenBook Duo

Nu este nevoie să comuți între multe ferestre ori să te îngrijorezi că partajezi fereastra greșită. Muți totul pe ecranul potrivit pentru ceea ce vrei și gata! Nu trebuie să mai conectezi un ecran extern la laptop pentru conferințe productive deoarece ZenBook Duo are deja unul inclus.

3. Hardware de top care face față la orice sarcină

ASUS ZenBook Duo este un laptop puternic care poate fi echipat cu un procesor cu patru nuclee Intel Core i7-10510U ori un Intel Core i5-10210U. Memoria RAM poate fi de 8 GB sau 16 GB. Placa video este NVIDIA GeForce MX250 - perfectă pentru editare foto și video, aplicații CAD și alte sarcini specializate.

Procesorul din ASUS ZenBook Duo

Stocarea este ultra-rapidă. ZenBook Duo poate fi echipat cu un SSD cu un spațiu de stocare care începe de la 256GB și ajunge la 1 TB. Laptopul pornește foarte repede și camera web cu suport pentru recunoaștere facială te poate autentifica fără să mai introduci vreo parolă.

Cu ASUS ZenBook Duo poți să faci orice îți dorești fără încetiniri și frustrare. Să lucrezi pe acest laptop e o plăcere indiferent de ce faci: dezvoltare de software, rapoarte și analize de business, prezentări, editare video, scris etc. Hardware-ul său este la înălțime și oferă performanțe pe care te poți baza.

4. Wi-Fi 6 pentru cele mai rapide conexiuni wireless

ASUS ZenBook Duo are o placă de rețea Intel Wi-Fi 6 AX201 cu suport pentru noul standard Wi-Fi 6. Dacă ai un router wireless cu Wi-Fi 6, precum ASUS ROG Rapture GT-AX11000 sau mai accesibilul ASUS RT-AX58U, te poți bucura de conexiune wireless cu viteza de 2,4 Gbps.

ASUS ZenBook Duo oferă conexiuni wireless la 2,4 Gbps

Conexiunea noastră la internet are o viteză maximă de descărcare de 1000 Mbps și una de încărcare de 500 Mbps. Pe acest laptop ne-am bucurat de descărcări la 853 Mbps și încărcări la 494 Mbps, folosind Wi-Fi 6. La aceste viteze poți uita de cablurile de rețea.

Viteza obținută prin Wi-Fi 6 pe un ASUS ZenBook Duo

Pentru munca de la domiciliu, Wi-Fi-ul nu poate fi mai rapid de atât. Te vei bucura de viteze incredibile indiferent de ce faci pe internet și vei avea o productivitate crescută.

5. Porturi generoase și conectivitate pentru a face orice ai nevoie

Pe lângă placa de rețea cu suport pentru Wi-Fi 6, ZenBook Duo are și un cititor pentru carduri MicroSD, foarte util fotografilor și editorilor de materiale video. Vine și cu un port HMDI pentru cei care vor neapărat trei ecrane, o mufă audio, două porturi USB 3.1 foarte rapide și un port USB-C. Mai avem și suport pentru Bluetooth 5, ca să conectăm accesorii precum mouse-uri Bluetooth, căști și altele.

O parte dintre porturile de pe ASUS ZenBook Duo

Dacă vrei să afli mai multe despre dotările hardware ale acestui laptop, vizitează: ASUS ZenBook Duo UX481 - Specificații tehnice.

Care este părerea ta despre ASUS ZenBook Duo?

ASUS ZenBook Duo este un laptop frumos și inovator, care oferă moduri noi de interacțiune ce nu erau disponibile până acum. De aceea a primit multe premii de design și recenzii pozitive. Ne place și nouă și-l considerăm un partener excelent pentru oricine trebuie să lucreze de acasă și să fie foarte productiv. Înainte de a închide acest articol, spune-ne părerea ta despre ASUS ZenBook Duo și sistemul său ScreenPad Plus. Iei în considerare să-l cumperi drept următorul tău laptop? Comentează mai jos și hai să discutăm.