Cum se redă muzică cu aplicația Muzică Groove pentru Windows 10

Muzică Groove este o aplicație simplă pentru redare muzică introdusă în Windows 10. Dacă în Windows 8.1 aveam binecunoscuta aplicație Xbox Music, Muzică Groove este mai mult decât o versiune reproiectată a predecesorului ei. Aplicația Muzică Groove poate reda muzică în stream sau să o descarce, pentru a putea asculta muzică chiar și când ești offline. Poți să achiziționezi un abonament Groove Music Pass sau poți importa cântece din computerul tău sau din servicii de stocare cloud. Aplicația este perfectă dacă nu vrei ceva foarte complicat și funcțiile sale sunt mai mult decât suficiente pentru cei mai mulți utilizatori. În acest articol îț vom arăta cum să utilizezi aplicația Muzică Groove pentru a putea profita la maxim de toate caracteristicile oferite de ea.

Unde se găsește aplicația Muzică Groove în Windows 10

Pentru a deschide aplicația Muzică Groove, mergi la Meniul Start și apasă Toate aplicațiile.

Derulează prin lista aplicațiilor și apasă scurtătura Muzică Groove.

Există și căi mai rapide de a deschide Muzică Groove, utilizând Cortana. Poți tasta " Groove" în câmpul de căutare de pe bara de activități și să apeși primul rezultat.

Poți de asemenea să îi ceri Cortanei să deschidă aplicația Muzică Groove, spunându-i, în limba engleză, "Open Groove Music"("Deschide Muzică Groove").

Odată ce aplicația Muzică Groove e deschisă, ar trebui să vezi ceva similar capturii de ecran de mai jos.

Cum adaugi muzică în aplicația Muzică Groove din Windows 10

Există mai multe metode prin care poți să adaugi muzică în aplicația Muzică Groove.

Adaugă muzică utilizând un abonament Groove Music Pass

O metodă de a adăuga muzică este să achiziționezi un abonament Groove Music Pass, care îți oferă acces la un catalog de muzică online, pe care o poți reda în stream sau să o descarci pentru a o putea asculta și offline. Trebuie să fii conectat cu un Cont Microsoft și va trebui de asemenea să plătești pentru acest serviciu. Prețurile pot varia în funcție de zona în care locuiești. Pentru a obține un abonament Groove Music Pass, apasă butonul Afișare meniu și mergi la Setări.

În ferestra Setări, apasă pe " Obțineți un abonament Groove Music Pass " .

Aplicația Magazin se va deschide și va trebui să oferi informațiile tale de facturare. Urmează instrucțiunile și vei primi un abonament Groove Music Pass.

Adaugă muzică din dispozitivul tău Windows 10

O altă cale de a adăuga muzică este să o imporți din calculatorul tău. În aceeași fereastră de Setări, apasă "Selectați locații în care să căutăm muzică".

Apoi, pentru a adăuga un folder nou, apasă butonul "+".