Descarcă scurtătura pentru meniul Închidere Windows

Descarcă scurtătura pentru meniul Închidere Windows

Ai nevoie de o scurtătură pe care să dai clic pentru a lansa meniul "Închidere Windows" (Shut Down Windows) ca să poți închide sau reporni computerul sau dispozitivul tău cu Windows? Pe baza cererilor de la cititorii noștri, am creat o comandă rapidă pe care o poți folosi pe orice calculator cu Windows. Merge în Windows 10, Windows 8.1 și Windows 7. Vezi mai departe cum o folosești și cum poți să o descarci:

Reclamă

CREDIT: Vrem să îi mulțumim lui Milan Benes, unul din cititorii noștri, pentru cererea de a lucra cu noi la această comandă rapidă. Pe baza cererii lui și a ajutorului la testare, am reușit să o creăm și să o punem la dispoziția tuturor cititorilor noștri.

"Închidere Windows" în Windows 10, Windows 8 și Windows 7

Dacă vrei să obții comanda rapidă, derulează până la sfârșitul articolului pentru legătura de descărcare. Înainte să ajungi acolo, reține că meniul "Închidere Windows" este una dintre modalitățile de a închide sistemul tău cu Windows. Atunci când tastezi Alt + F4 și ești pe deskop, apare o fereastră cu un meniu derulant în mijloc. Această fereastră se numește "Închidere Windows".

Fereastra Închidere Windows în Windows 10
Fereastra Închidere Windows în Windows 10

Opțiunea Închidere este cea aleasă implicit. Dacă apeși pe ea, lista completă devine vizibilă cu următoarele opțiuni în Windows 10 și Windows 8.1:

  • Comutare (între) utilizatori - salvează sesiunea curentă de utilizator și permite schimbarea utilizatorului activ în Windows
  • Deconectare - închide sesiunea curentă și afișează ecranul de autentificare
  • Repaus - trece sistemul Windows în modul de repaus
  • Închidere - oprește complet sistemul Windows
  • Repornire - închide și pornește din nou Windows
Meniul Închidere Windows în Windows 8.1
Meniul Închidere Windows în Windows 8.1

Opțiunile în Windows 7 sunt aceleași cu excepția ordinii care este un pic diferită, iar opțiunea Deconectare care se numește Log off.

Meniul Închidere Windows în Windows 7
Meniul Închidere Windows în Windows 7

Descarcă comanda rapidă pentru "Închidere Windows"

Așa cum am descris în capitolul precedent, poți să deschizi fereastra "Închidere Windows" folosind Alt + F4 de la tastatură atunci când desktopul este activ. Aceasta este ceea ce face executabilul pe care l-am creat. Activează desktop-ul și trimite apoi comanda de tastatură Alt + F4 pentru a deschide fereastra "Închidere Windows".

Reclamă

Fișierul pe care îl descarci de la link-ul nostru este versiunea comprimată în format ZIP a fișierului executabil pe care l-am creat pentru tine. Citește acest tutorial pentru a afla cum extragi conținutul dintr-un fișier ZIP (folosind ce oferă Windows). Poți să extragi fișierul și să îl plasezi pe desktop-ul tău. Pe desktop, comanda rapidă arată astfel:

Comanda rapidă Shut Down Windows (Închidere Windows) pe desktop
Comanda rapidă Shut Down Windows (Închidere Windows) pe desktop

Legătură de descărcare: Shut Down Windows

Îți este de folos această comandă rapidă?

Încearcă fișierul creat de noi și spune-ne într-un comentariu dacă merge corect pe dispozitivul tău. De asemenea, pentru alte descărcări și sugestii utile, vezi articolele recomandate mai jos.

Descoperă: Productivitate Accesibilitate Economisire energie Windows