8 motive pentru care CyberGhost VPN este unul dintre cele mai bune servicii VPN

CyberGhost și-a construit o reputație excelentă datorită faptului că oferă unul dintre cele mai sigure și mai stabile servicii de VPN din lume. Compania aderă la o politică strictă în a nu păstra log-uri, rețeaua de servere VPN pe care o oferă este mare, iar raportul preț valoare este unul dintre cele mai bune pe care le poți găsi. Acestea sunt doar câteva motive pentru care ar trebui să iei în considerare abonamentele CyberGhost. Noi folosim CyberGhost în mod constant și iată de ce îl recomandăm cititorilor noștri, precum și oricărei persoane care este interesată de un serviciu VPN de calitate:

Motivul 1. CyberGhost are o rețea vastă de servere VPN, în toată lumea

CyberGhost oferă o rețea extinsă de servere peste tot în lume, ceea ce înseamnă că ai acces atât la servere apropiate de tine cât și departe de tine. De asemenea, înseamnă că te poți conecta la servicii care altfel nu ar fi disponibile în țara sau regiunea ta geografică. Când am publicat acest articol, CyberGhost avea o rețea globală de 3.030 de servere în peste 60 de țări, pe toate continentele. Poți să găsești lista actualizată de servere, pe această pagină: CyberGhost VPN Server Overview.

Lista țărilor unde există servere CyberGhost

Motivul 2. Politica de a nu păstra log-uri ale conexiunilor VPN

CyberGhost este una dintre puținele companii VPN care aderă la o politică strictă de a nu păstra log-uri. Asta înseamnă că nu înregistrează adresa ta IP reală, serverele la care te conectezi, orele la care te conectezi sau deconectezi, sau date legate de trafic precum site-urile web pe care le vizitezi sau serviciile web pe care le folosești. De asemenea, nu înregistrează nici alte tipuri de informații care ar putea să te identifice, nici datele pe care le transmiți sau primești cât timp ești conectat la serverele CyberGhost.

Cu alte cuvinte, dacă vrei să rămâi anonim pe internet, CyberGhost este una dintre cele mai bune alegeri pe care le poți face. Pentru a afla mai multe detalii despre politica lor "fără log-uri", citește acest articol: Does CyberGhost log? No!.

Politică fără log-uri pentru anonimitatea ta

Motivul 3. CyberGhost are aplicații VPN pentru toate dispozitivele tale

CyberGhost a investit timp și efort pentru a crea aplicații pentru toate dispozitivele pe care le folosim. Nu contează dacă vrei să faci o conexiune VPN pe un PC cu Windows, pe smartphone-ul tău cu Android sau pe un iPhone. CyberGhost oferă aplicații pentru toate platformele importante: Windows, MacOS, iOS, Android și chiar și sistemele de operare Linux. Poți să descarci și să instalezi aplicațiile de pe saitul web de aplicații CyberGhost.

Aplicații CyberGhost VPN

Motivul 4. CyberGhost este ușor de folosit

Aplicațiile CyberGhost oferă interfețe de utilizare simple și intuitive, ceea ce înseamnă că oricine le poate folosi, chiar dacă nu este un utilizator care se pricepe la calculatoare. Nu trebuie să fii un profesionist în calculatoare ca să te poți conecta la un server CyberGhost VPN.

Aplicațiile includ opțiuni de conectare printr-un simplu clic, ceea ce înseamnă că tot ce trebuie să faci ca să fii protejat de VPN este să apeși pe un buton.

CyberGhost pentru Windows

Motivul 5. Reduceri mari pentru cititorii noștri

CyberGhost este și unul dintre cele mai accesibile servicii VPN din punct de vedere al prețului. Un abonament premium îți dă voie să îl folosești pe maxim 7 dispozitive simultan și, când am publicat acest articol, CyberGhost avea un preț de 3,50 dolari pe lună pentru un abonament pe 2 ani, 6,49 dolari pentru un abonament pe un an, sau 12,99 dolari pentru o lună. Cititorii noștri pot beneficia de o reducere semnificativă accesând această pagină: Reducere abonamente CyberGhost - Digital Citizen. Această pagină îți oferă prețuri mai mici pentru toate tipurile de abonamente: 2,75 dolari pe lună pentru un abonament pe 18 luni, 4,99 dolari pentru un abonament pe 6 luni, sau 11,99 dolari pentru o singură lună.

Discount pentru abonamente CyberGhost VPN

Motivul 6. Conexiuni VPN stabile și rapide

Noi am folosit CyberGhost VPN tot anul trecut și experiența noastră personală ne face să recomandăm CyberGhost ca fiind unul dintre cele mai stabile servicii VPN de pe piață. Conexiunile la serverele lor se fac rapid și au viteză bună (deși o scădere de viteză a internetului este ceva normal atunci când folosești un VPN), precum și stabilitate. Mai jos poți să vezi o captură de ecran cu un test de viteză pe un iPhone SE, înainte și după ce am activat CyberGhost VPN. După cum vezi, impactul asupra vitezei a fost destul de mic.

Viteza pe care o ai cu și fără CyberGhost VPN, pe un iPhone SE

Motivul 7. Facilități avansate care îi cresc valoarea

Aplicațiile CyberGhost includ facilități extra pe care le găsești rar la alte servicii VPN. De exemplu, poți să activezi câteva comutatoare în aplicația de Windows, pentru a bloca reclamele, banner-ele, popup-urile, reclamele video, pentru a bloca saiturile web malițioase și urmărirea ta online. De asemenea, poți să forțezi conexiunea ta să încarce versiunile mai sigure HTTPS ale saiturilor pe care vizitezi (dacă ele au așa ceva). Poți și să îți controlezi costurile pentru abonamentul de date atunci când ai o conexiune la internet cu trafic limitat, lăsând CyberGhost să comprime imaginile și alte elemente de pe saituri.

Facilități suplimentare disponibile în aplicațiile CyberGhost

Motivul 8. CyberGhost poate fi folosit pe diferite tipuri de dispozitive IoT: routere wireless, Raspberry Pi, Synology NAS, Chrome OS, etc.

Un alt motiv pentru a avea un abonament la CyberGhost VPN este faptul că îl poți folosi pe router-ul tău wireless pentru a proteja tot traficul din rețeaua ta. Funcționează pe dispozitive care au suport pentru unul din următoarele protocoale: OpenVPN, IPSec, PPTP, ori L2TP/IPSec. Asta înseamnă că poți să configurezi o conexiune VPN pe sistemele tale Synology NAS, pe tableta ta cu Chrome OS, pe dispozitive Raspberry Pi și pe alte tipuri de dispozitive IoT.

Conectarea la VPN pe dispozitive IoT

Configurarea CyberGhost pentru a merge pe astfel de dispozitive diferă în funcție de firmware-ul lor, dar procesul ar trebui să fie ușor dacă urmezi pașii detaliați aici: How to use CyberGhost on a Router, Raspberry Pi, Synology NAS, VU+ Solo 2 and Chrome OS.

NOTĂ: Dacă vrei mai multe informații despre CyberGhost VPN, inclusiv măsurători pentru viteză, citește review-ul nostru despre CyberGhost.

Ai cumpărat un abonament la CyberGhost VPN folosind pagina noastră de reduceri?

Dacă vrei să folosești un serviciu VPN de calitate, ar trebui să încerci CyberGhost VPN. Dacă îți place, folosește pagina noastră de discount pentru a îl cumpăra cât mai ieftin posibil. Dacă deja ai folosit CyberGhost, spune-le și celorlalți cititori ce experiență ai avut cu acest serviciu: Ești mulțumit? Oferă tot ce îți trebuie de la un serviciu VPN? Comentează mai jos și hai să discutăm.

Descoperă: Securitate Blog Programe Recomandate Sistem și Securitate
Spune-ți părerea: Vezi comentarii Comentează