Review Samsung Galaxy A35: Camere bune pe un mid-range accesibil

Review Samsung Galaxy A35: Camere bune pe un mid-range accesibil
Rating

În această recenzie, îți voi prezenta smartphone-ul Samsung Galaxy A35, cel mai recent telefon mid-range accesibil al companiei, care trebuie să se distingă în marea gamă de oferte de la alți producători. Unii dintre concurenții săi se pot mândri cu specificații hardware mai bune la prețuri comparabile. Totuși, Samsung Galaxy A35 are câteva atuuri, precum designul atractiv și sistemul de camere competent, care te-ar putea face să îl consideri alegerea ideală. Fără alte introduceri, iată ce ar trebui să știi despre Samsung Galaxy A35:

Reclamă

Samsung Galaxy A35: Pentru cine este o alegere potrivită?

Samsung Galaxy A35 este o alegere bună pentru:

  • Cei ce își doresc un smartphone Android care să arate bine
  • Persoanele în căutarea unui telefon cu o construcție bună
  • Oricine vrea un Android accesibil din gama medie, produs de Samsung

Pro și contra

Cele mai bune lucruri despre Samsung Galaxy A35 sunt:

  • Performanță bună în sarcinile zilnice
  • Ecran AMOLED luminos, cu rată de reîmprospătare de 120 Hz
  • Un sistem de camere competent
  • Calitate bună a construcției și sticlă Gorilla Glass Victus+
  • Protejat împotriva prafului și a apei cu o certificare IP67
  • Rulează Android 14 și Samsung One UI 6.1, ultimele versiuni
  • Autonomie mare a bateriei
  • Spațiu de stocare extensibil prin intermediul unui card microSD

Există și unele dezavantaje:

  • În cutie nu este inclus niciun încărcător
  • Mult bloatware preinstalat
  • Nu are HDR
Notă produs 4/5

Verdict

Samsung Galaxy A35 5G impresionează prin autonomia bateriei, estetica atrăgătoare, ecranul excelent și performanțele competente ale sistemului de camere, mai ales dacă luăm în considerare poziționarea sa în gama medie de pe piața Android. Designul smartphone-ului este, de asemenea, destul de simpatic, iar culorile sale primăvăratice ar trebui să fie pe placul multora. Cu toate acestea, există multe alternative care concurează cu Samsung Galaxy A35 în această categorie de preț, unele cu specificații hardware puțin mai bune. Unul dintre cei mai importanți concurenți este Samsung Galaxy A54 de anul trecut, care are un ecran puțin mai bun și o cameră selfie ușor mai capabilă la un preț foarte asemănător. Însă, dacă preferi un dispozitiv nou și ești fan Samsung Galaxy, Galaxy A35 este o alegere foarte echilibrată.🙂

Design și calitatea construcției

La capitolul dimensiuni și design, Samsung Galaxy A35 este aproape identic cu fratele său mai mare, Galaxy A55. Este mare și greu, măsurând 161,7 x 78 x 8,2 mm în lungime x lățime x grosime și cântărind 209 grame.

Samsung Galaxy A35 este mare și greu

Samsung Galaxy A35 este mare și greu

La fel ca în cazul lui Galaxy A55, spatele smartphone-ului este acoperit de sticlă, dar rama sa este realizată din plastic în loc de aluminiu.

Reclamă

Cu un aspect minimalist, care include doar camerele și sigla Samsung, spatele arată bine, dar este predispus la acumularea de pete și de amprente. Poți rezolva această problemă cu o husă, care ar proteja, de asemenea, toată sticla de care vorbeam. 🙂

Spatele lui Samsung Galaxy A35 este acoperit de sticlă

Spatele lui Samsung Galaxy A35 este acoperit de sticlă

Modelul Galaxy A35 primit de la Samsung era varianta Awesome Navy. Smartphone-ul este disponibil și în Awesome Iceblue, Awesome Lilac și Awesome Lemon. Este probabil ca publicul mai tânăr să prefere aceste culori. 🙂

Culorile disponibile pentru Galaxy A35

Culorile disponibile pentru Galaxy A35

Pe partea din față, generosul ecran Super AMOLED de 6,6 inci al lui Galaxy A35 este protejat de sticlă Corning Gorilla Glass Victus+. Suprafața ecranului este întreruptă doar de un mic orificiu în zona central superioară, unde se află camera selfie. Deasupra acesteia, în decupajul extrem de subțire din rama telefonului, se află difuzorul pentru ureche.

Camera selfie de pe Samsung Galaxy A35

Camera selfie de pe Samsung Galaxy A35

Trecând la laterale, marginea superioară a lui Galaxy A35 adăpostește suportul pentru cartela SIM și unul dintre microfoanele smartphone-ului.

Marginea superioară a lui Samsung Galaxy A35

Marginea superioară a lui Samsung Galaxy A35

Pe marginea din stânga nu există niciun fel de elemente, iar pe cea din dreapta, găsești obișnuitele butoane de volum și de pornire.

Marginea dreaptă a lui Samsung Galaxy A35

Marginea dreaptă a lui Samsung Galaxy A35

Marginea inferioară este mai aglomerată; aici se află portul USB-C, difuzorul principal și alte două microfoane.

Marginea inferioară a lui Samsung Galaxy A35

Marginea inferioară a lui Samsung Galaxy A35

Samsung Galaxy A35 este protejat împotriva prafului și a apei (la o adâncime de 1 metru, timp de maximum 30 de minute), după cum reiese din certificarea sa IP67.

Samsung Galaxy A35 este construit și arată foarte asemănător cu Galaxy A55. Este un telefon mare, cu sticlă pe ambele părți. Însă rama sa este făcută din plastic în loc de aluminiu, probabil pentru a menține costurile la un nivel mai scăzut.

Reclamă

Specificații hardware

Sub capotă, Samsung Galaxy A35 este propulsat de un Samsung Exynos 1380, același chipset de pe modelul Galaxy A54 de anul trecut. Acest chipset are opt nuclee, dintre care patru sunt concepute pentru performanță și funcționează la 2,4 GHz, iar celelalte patru funcționează la 2,0 GHz și sunt eficiente din punct de vedere energetic. În interiorul chipsetului se află, de asemenea, o unitate grafică Mali-G68 MP5. În ceea ce privește memoria și spațiul de stocare, modelul Galaxy A35 pe care l-am testat avea 6 GB de memorie RAM și 128 GB de spațiu intern de stocare flash. În funcție de nevoi și de buget, îl poți achiziționa și cu mai multă memorie (8 GB) sau spațiu de stocare (256 GB).

Detalii privind stocarea și memoria

Detalii privind stocarea și memoria

Ecranul de pe Samsung Galaxy A35 este aproape identic cu cel de pe modelul mai scump Galaxy A55. Acesta se bazează pe un panou Super AMOLED de 6,6", care oferă culori vii, o rată maximă de refresh de 120 Hz și o luminozitate care poate ajunge la 1000 de niți. Rezoluția sa de 1080 pe 2340 pixeli oferă o densitate de 390 ppi (pixeli per inci), ceea ce înseamnă că fonturile și marginile sunt netede și clare atât în text, cât și în imagini. Singura diferență evidentă între acest ecran și cel de pe Galaxy A55 este că primul nu are HDR.

Ecranul are o rată maximă de refresh de 120 Hz

Ecranul are o rată maximă de refresh de 120 Hz

Sistemul de camere de pe Samsung Galaxy A35 include:

  • O cameră principală wide cu un senzor de 50 megapixeli, PDAF (phase detection autofocus), diafragmă f/1.8 și OIS (sistem de stabilizare optică a imaginii)
  • O cameră ultrawide de 123˚ cu 8 megapixeli și o diafragmă f/2.2
  • O cameră macro de 5 megapixeli cu o diafragmă f/2.4
  • O cameră selfie cu un senzor de 13 megapixeli și o diafragmă f2/2

În ceea ce privește videoclipurile, camera principală de pe Samsung Galaxy A35 le poate înregistra la o rezoluție de până la 4K la 30 de cadre pe secundă sau la o rezoluție de 1080p la o rată de 30 sau 60 de cadre pe secundă. Camera pentru selfie poate, de asemenea, să înregistreze videoclipuri în 4K, dar numai la 30 de cadre pe secundă.

Camerele de pe spatele lui Samsung Galaxy A35

Camerele de pe spatele lui Samsung Galaxy A35

În ceea ce privește conectivitatea și senzorii, Samsung Galaxy A35 este un telefon dual-SIM cu opțiuni pentru nano-SIM plus eSIM și este compatibil cu rețelele 5G. Există, de asemenea, un slot pentru carduri microSD pentru extinderea spațiului de stocare.🙂

Samsung Galaxy A35 este un telefon dual SIM

Samsung Galaxy A35 este un telefon dual SIM

Este dotat și cu cipuri Wi-Fi 6 și Bluetooth 5.3 și, în funcție de regiunea în care te afli (precum România, SUA sau Uniunea Europeană), poate include un cip NFC. În plus, smartphone-ul dispune de senzori obișnuiți precum GPS, amprentă (optic, sub ecran), accelerometru, giroscop, proximitate virtuală și busolă.

Reclamă

Samsung Galaxy A35 are o baterie cu o capacitate mare, de 5.000 de miliamperi-oră (mAh), ceea ce îi asigură o autonomie de cel puțin o zi întreagă, dacă nu chiar două, înainte de reîncărcare. Acceptă încărcare rapidă prin cablu la 25 de wați, dar nu este compatibil cu încărcarea wireless.

Detalii despre baterie și setările de încărcare rapidă

Detalii despre baterie și setările de încărcare rapidă

Pentru lista completă a specificațiilor tehnice, accesează pagina oficială a produsului: Samsung Galaxy A35.

Treci la pagina următoare pentru a vedea cum este să folosești Samsung Galaxy A35, ce pot face camerele sale și cum se descurcă în benchmarkuri.

Descoperă: Smartphone Android Hardware și sunete Recenzii Recomandate