Au apărut Samsung Galaxy Z Flip4, Z Fold4, Buds2 Pro, Watch5 și Watch5 Pro!

Au apărut Samsung Galaxy Z Flip4, Z Fold4, Buds2 Pro, Watch5 și Watch5 Pro!

Astăzi, Samsung a lansat mai multe dispozitive interesante. În primul rând, avem Galaxy Z Flip4 și Galaxy Z Fold4, disponibile pentru precomandă și care vor fi livrate începând cu 26 august. Avem, de asemenea, Samsung Galaxy Buds2 Pro, care promit să ofere o calitate audio mai bună și anularea activă a zgomotului de fundal, precum și Samsung Galaxy Watch5 și Watch5 Pro - primele dispozitive wearable care dispun de noul Wear OS 3. Am avut ocazia să vedem și să ne jucăm puțin cu toate aceste dispozitive în cadrul unui eveniment local. Iată ce am aflat:

Reclamă

Samsung Galaxy Z Flip4

Samsung Galaxy Z Flip4 - variante de culoare

Samsung Galaxy Z Flip4 - variante de culoare

Samsung Galaxy Z Flip4 este alegerea mea preferată din scurta noastră experiență de utilizare. Îmi place aspectul acestui smartphone, opțiunile de culoare, greutatea și senzația pe care o ai când îl ții în mână și îl folosești. În mod sigur, va fi apreciat de cei care-i admiră designul, cât este de ușor, faptul că poate fi ținut în buzunar și că este comod de folosit cu o singură mână. În comparație cu Flip3 anterior, Flip4 este un progres din punct de vedere evoluționar și aduce câteva îmbunătățiri în unele domenii cheie.

Navigarea pe internet este o experiență interesantă

Navigarea pe internet este o experiență interesantă

În primul rând, avem parte de o creștere a performanței procesorului și a performanțelor generale, precum și de o utilizare ușor mai redusă a bateriei datorită platformei hardware mai bune: cel mai recent procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, 8 GB de RAM și 128 GB, 256 GB sau 512 GB de spațiu de stocare. În plus, bateria are o capacitate mai mare decât cea utilizată pentru generația anterioară: 3700 mAh, și dispune de o încărcare rapidă mai accelerată (la 25W, ajungând de la 0% la 50% în 30 de minute), încărcare wireless rapidă și încărcare wireless inversă.

Îmi place foarte mult forma. Tu ce părere ai?

Îmi place foarte mult forma. Tu ce părere ai?

Micul ecran secundar are un suport software mai bun, care-ți permite efectuarea mai multor acțiuni, precum preluarea de apeluri fără a deschide smartphone-ul, trimiterea de răspunsuri la mesaje text sau deblocarea automobilului tău. Are, de asemenea, câteva teme frumoase pe care le poți folosi pentru a-ți personaliza experiența.

Samsung Galaxy Z Flip4 este foarte ușor de ținut în buzunar

Samsung Galaxy Z Flip4 este foarte ușor de ținut în buzunar

Deși sistemul de camere nu pare foarte diferit de cel de pe Galaxy Z Flip3, Samsung se laudă că Flip4 oferă mai multe caracteristici software care îmbunătățesc experiența camerei. De exemplu, au încheiat un parteneriat cu Meta și au implementat un mod FlexCam, care-ți permite să faci fotografii și clipuri video optimizate pentru Instagram, Facebook, Messenger sau WhatsApp. De asemenea, au îmbunătățit procesul de comutare între camere și modul în care înregistrezi videoclipuri hands-free.

Reclamă

Samsung Galaxy Z Fold4

Samsung Galaxy Z Fold4

Samsung Galaxy Z Fold4

În acest an, Galaxy Z Fold4 s-a concentrat pe îmbunătățirea rezistenței și a productivității. Smartphone-ul are o balama Armor Aluminum, cu sticlă Corning Gorilla Glass Victus atât pe partea din față, cât și pe cea din spate. Ecranul are, de asemenea, un strat de protecție îmbunătățit, care ar trebui să reducă daunele provocate de șocurile externe.

O caracteristică unică a lui Samsung Galaxy Z Fold4 este că acesta este primul smartphone care are pe el Android 12L - o versiune specială optimizată pentru dispozitive cu ecran mare și pliabile. În plus, smartphone-ul dispune de o nouă bară de activități în partea de jos a ecranului, unde poți adăuga aplicațiile tale preferate pentru acces rapid la pornire.

Samsung Galaxy Z Fold4 își propune să fie un înlocuitor pentru tablete

Samsung Galaxy Z Fold4 își propune să fie un înlocuitor pentru tablete

Avem la dispoziție noi gesturi pentru trecerea de la o aplicație la alta, opțiuni îmbunătățite de împărțire a ecranului și multe optimizări de productivitate pentru Google Chrome, Gmail, Google Meet, Office și Outlook. Samsung va oferi, de asemenea, noi carcase pentru S Pen, astfel încât să-l poți lua cu tine și să-l folosești pentru a lua notițe și a desena în timp ce ești în mișcare.

Ecranul pliat permite câteva scenarii interesante de productivitate

Ecranul pliat permite câteva scenarii interesante de productivitate

Samsung Galaxy Z Fold4 dispune, de asemenea, de cel mai recent procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 pentru o performanță optimă, un ecran de 7,6 inchi mai luminos decât cel al modelului de anul trecut, cu o rată de refresh adaptivă de 120 Hz, și o nouă cameră foto wide de 50 MP cu zoom optic 3x și zoom digital 30x. Software-ul pentru sistemul de camere a fost, de asemenea, îmbunătățit cu noi funcții, precum Zoom Map, care profită de forma smartphone-ului. În plus, aplicația Facebook a fost, de asemenea, optimizată pentru a utiliza mai bine spațiul disponibil pe ecran și a afișa mai multe informații comparativ cu modelul Fold3 anterior.

Reclamă

Samsung Galaxy Buds2 Pro

Îmi place să-mi folosesc căștile Samsung Galaxy Buds Pro și am fost curios în legătură cu noile Samsung Galaxy Buds2 Pro. Acestea au un design mai compact, ocupând cu 15% mai puțin spațiu decât versiunea anterioară, și dispun de sunet Hi-Fi pe 24 de biți cu o gamă dinamică mai mare pentru o experiență audio mai bună atunci când asculți muzică.

Samsung Galaxy Buds2 Pro - variante de culoare

Samsung Galaxy Buds2 Pro - variante de culoare

Algoritmii de anulare activă a zgomotului de fundal (ANC) au fost îmbunătățiți și ar trebui să ai la dispoziție aproximativ 5 ore de utilizare la o încărcare completă cu anularea zgomotului de fundal activată și până la 8 ore cu ANC dezactivată. Dacă răspunzi la multe apeluri, ar trebui să te bucure că Samsung Galaxy Buds2 Pro rezistă până la 3,5 ore în convorbiri cu ANC activat și până la patru ore cu ANC dezactivat. Toate aceste măsurători au fost făcute de Samsung, nu de terțe părți.

Samsung Galaxy Buds2 Pro sunt mai mici și mai bune

Samsung Galaxy Buds2 Pro sunt mai mici și mai bune

În scurta mea experiență de utilizare, mi-au plăcut atât culorile disponibile pentru Samsung Galaxy Buds2 Pro, cât și designul și dimensiunile lor mai restrânse. Din păcate, nu am putut evalua corespunzător calitatea audio pe care o oferă, așa că nu voi comenta acest aspect până când le testez.

Samsung Galaxy Watch5 și Watch5 Pro

Samsung Galaxy Watch5 și Watch5 Pro sunt primele care rulează Wear OS 3, o platformă unificată, care integrează aplicații realizate atât de Google, cât și de Samsung. Sunt curios să o testez și să văd dacă reprezintă o îmbunătățire majoră în fața concurenței.

Samsung Galaxy Watch5 și Watch5 Pro

Samsung Galaxy Watch5 și Watch5 Pro

Samsung Galaxy Watch5 este disponibil în două dimensiuni: S (40 sau 42 mm) și L (44 sau 46 mm), care ar trebui să satisfacă persoanele cu gusturi diferite și diverse dimensiuni ale încheieturii.

Samsung Galaxy Watch5 arată excelent

Samsung Galaxy Watch5 arată excelent

Samsung Galaxy Watch5 Pro pare să fie disponibil într-o singură dimensiune, iar rama sa este realizată din titaniu, pentru o rezistență sporită. În plus, atât Watch5, cât și Watch5 Pro ar trebui să ofere o durată mai lungă de viață a bateriei față de generația anterioară (2 până la 3 zile), o mai bună monitorizare a tensiunii arteriale, aprobată de FDA în Statele Unite, mai multe fețe de ceas și opțiuni de culoare pentru o personalizare sporită.

Samsung Galaxy Watch5 Pro beneficiază de materiale foarte rezistente

Samsung Galaxy Watch5 Pro beneficiază de materiale foarte rezistente

Nu am primit prea multe detalii, așa că nu avem nimic altceva de raportat despre aceste smartwatchuri. Cu toate acestea, sunt curios să le examinez aici, la Digital Citizen.

Care dispozitiv îți place cel mai mult?

Personal, după ce m-am jucat cu toate aceste dispozitive, abia aștept să testez Samsung Galaxy Z Flip4, Samsung Galaxy Buds2 Pro și Samsung Galaxy Watch5. Sunt dispozitive care arată foarte bine, cu specificații promițătoare și caracteristici interesante, pe care aș dori să le evaluez în condiții reale de utilizare. Așadar, înainte de a încheia această scurtă prezentare, spune-mi ce părere ai. Care dispozitive îți plac cel mai mult și de ce? Comentează mai jos și hai să discutăm.

Descoperă: Smartphone Android Hardware și sunete Știri