Cum ai zilnic pe telefonul tău cu Android o altă imagine de fundal de la Google

Cum ai zilnic pe telefonul tău cu Android o altă imagine de fundal de la Google

Cu aplicația "Imagini de fundal" de la Google, poți avea gratuit în fiecare zi o nouă imagine de fundal pe dispozitivul tău cu Android. Dacă te plictisești repede de imaginile de pe "Ecranul de pornire" și "Ecranul de blocare", dar nu găsești timp să le schimbi sau dacă vrei ca aplicația ce-ți schimbă imaginea de fundal să te surprindă în fiecare zi cu poze din categoriile tale preferate, atunci această aplicație ți se potrivește. Află cum găsești aplicația "Imagini de fundal", cum îi folosești imaginile ca fundal și cum o poți seta să pună în fiecare zi o imagine proaspătă pe fundalul Androidului tău:

Reclamă

NOTĂ: Pentru acest tutorial, am folosit un ASUS ZenFone Max Pro rulând Android 9 Pie. Pașii sunt similari pe toate dispozitivele cu Android, deci ar trebui să te poți descurca și dacă ai un smartphone de la Samsung, Huawei, Xiaomi sau alt producător.

Mai întâi: Instalează aplicația Imagini de fundal din Magazinul Google Play

Aplicația "Imagini de fundal" este disponibilă gratuit în "Magazinul Google Play", oferindu-ți acces la niște colecții de imagini incredibile. Pentru a începe, fie deschide Magazinul Google Play și caut-o, fie accesează direct pagina aplicației Imagini de fundal. Apoi, apasă pe Instalați pentru a o putea folosi pe smartphone-ul sau tableta ta cu Android.

Ia-ți Imagini de fundal pe Android
Ia-ți Imagini de fundal pe Android

După ce o instalezi, deschide-o din pagina ei de pe "Magazinul Google Play" sau din ecranul Toate Aplicațiile.

Reclamă

Cum folosești aplicația Imagini de fundal pentru a seta o imagine de fundal aleasă de tine

"Imagini de fundal" îți oferă acces la galeria ei impresionantă de imagini, adunând toate imaginile de fundal preexistente într-o singură aplicație. Pe lângă dosarele folderele obișnuite (în cazul nostru - Fotografiile mele, "Imagini de fundal de pe dispozitiv", "Imagini de fundal live", "Imagini de fundal"), când deschizi aplicația "Imagini de fundal", poți explora colecția ei de imagini, care este constant actualizată.

Navighează prin toate imaginile de fundal de pe dispozitivul tău
Navighează prin toate imaginile de fundal de pe dispozitivul tău

Derulează în jos și poți vedea cele nouă categorii pe care le oferă aplicația: Peisaje, Texturi, Viață, Pământul, Artă, Peisaje urbane, Forme geometrice, O singură culoare și Peisaje marine. Imaginile noastre preferate sunt în Texturi și Viață, dar poți apăsa pe fiecare categorie pentru a te uita prin ea și a găsi fotografii care se potrivesc stilului tău.

Aplicație are o galerie impresionantă
Aplicație are o galerie impresionantă

Noi imagini de fundal sunt adăugate constant la aplicație, deci, din când în când, ne uităm după poze deosebite în categoriile noastre preferate. Apasă pe o imagine care ți-a atras atenția pentru a o vedea mai bine.

Navighează după o imagine interesantă
Navighează după o imagine interesantă

Când deschizi imaginea pe tot ecranul, autorul ei este afișat în partea de jos.

Reclamă

Apasă pe opțiunea "Setați imaginea de fundal" din colțul din dreapta sus, dacă vrei să folosești fotografia ca imaginea ta de fundal curentă.

Apasă pe Setați imaginea de fundal
Apasă pe Setați imaginea de fundal

Acum trebuie să decizi dacă vrei ca imaginea de fundal să apară pe "Ecranul de pornire", pe "Ecranul de blocare" sau pe Ambele.

Alege unde folosești imaginea de fundal
Alege unde folosești imaginea de fundal

PONT: Există si alte moduri de a seta o imagine de fundal aleasă de tine pe Androidul tău și le ilustrăm pe toate în 4 metode de a schimba imaginea de fundal a smartphone-ului tău cu Android.

Cum folosești aplicația Imagini de fundal pentru a avea în fiecare zi o un fundal diferit

Punctul de atracție al aplicației "Imagini de fundal" este de departe "Imaginea de fundal zilnică". Aplicația îți poate schimba fundalul cu altă imagine din aceeași categorie la fiecare 24 de ore. Ca să o activezi, deschide-ți favorita din cele nouă categorii care vin cu aplicația (Peisaje, Texturi, Viață, Pământul, Artă, Peisaje urbane, Forme geometrice, O singură culoare sau Peisaje marine) și apasă pe butonul "Imaginea de fundal zilnică" din stânga sus.

Apasă pentru a activa Imaginea de fundal zilnică
Apasă pentru a activa Imaginea de fundal zilnică

Ești informat că "Imaginea de fundal se va schimba automat în fiecare zi". Lasă caseta bifată dacă vrei să descarci imaginile de fundal numai prin Wi-Fi pe viitor, asigurându-te că nu există costuri suplimentare neașteptate. Apoi, apasă pe Continuați.

Apasă pe Continuați pentru a termina de activat opțiunea
Apasă pe Continuați pentru a termina de activat opțiunea

În continuare, aplicația te duce la una dintre imaginile de fundal disponibile în categoria aleasă. Apasă pe opțiunea "Setați imaginea de fundal" din colțul din dreapta sus.

Apasă pe Setați imaginea de fundal
Apasă pe Setați imaginea de fundal

Acum poți alege dacă vrei să ai zilnic o imagine de fundal nouă pe "Ecranul de pornire și ecranul de blocare" sau dacă vrei să activezi opțiunea doar pentru "Ecranul de pornire".

Alege ecranul(ele) pe care se schimbă zilnic fundalul
Alege ecranul(ele) pe care se schimbă zilnic fundalul

Acum poți închide aplicația "Imagini de fundal" și te poți bucura zilnic de un fundal nou pe smartphone-ul sau tableta ta cu Android.

PONT: Pentru a afla alte moduri de a schimba "Ecranul de pornire" ca să fie pe placul tău, citește 7 metode de personalizare pentru ecranul principal al dispozitivului tău cu Android.

Ce alte categorii ai vrea să vezi?

Cu trecerea timpului, am observat că aplicația oficială de la Google "Imagini de fundal" primește actualizări atât cu fotografii noi, cât și cu noi categorii. Abia așteptăm noile colecții cu imagini superbe și ne întrebăm care vor fi. Ție îți plac categoriile actuale? Aștepți să vezi ce urmează? Ce alte categorii ai vrea să vezi? Lasă-ne un comentariu cu preferințele tale mai jos.

Descoperă: Divertisment Android Aspect și Personalizare Ghiduri Programe Recomandate