Activează ori dezactivează Modul Întunecat (Dark Mode) în Microsoft Edge

Începând cu Windows 10 April 2018 Update, Microsoft Edge are un Mod Întunecat (Dark Mode) pe care-l poți activa. În acest mod, bara de titlu, filele deschise și meniurile din Microsoft Edge se transformă din gri și alb în negru. De asemenea, textul pe care-l vezi în meniuri și alte locuri, se schimbă din negru în alb. Iată cum se activează Modul Întunecat (Dark Mode) în Microsoft Edge:

NOTĂ: Această facilitate este disponibilă în Microsoft Edge, începând cu Windows 10 April 2018 Update, lansat în Aprilie 2018. Dacă nu știi ce versiune de Windows 10 ai instalată, citește acest ghid: Ce versiune, ediție și tip de Windows 10 am instalat?

Cum activezi Modul Întunecat (Dark Mode) al Microsoft Edge

Deschide Microsoft Edge și apasă pe butonul "Setări și altele" din colțul dreapta sus. Poți obține același rezultat apăsând simultan tastele ALT și X de pe tastatură. În meniul care se dechide, mergi la Setări.

Meniul Setări și Altele din Microsoft Edge

În lista cu setări, vezi secțiunea Particularizare. În ea este o listă numită "Alegeți un mod". Valoarea implicită este Luminos. Dă clic pe ea și alege Întunecat.

Alege un mod pentru Microsoft Edge

Imediat vezi cum fereastra Microsoft Edge se întunecă.

Dă clic oriunde în afara setărilor și ai terminat.

Microsoft Edge în modul întunecat

Bucură-te de Modul Întunecat al Microsoft Edge!

Cum dezactivezi Modul Întunecat (Dark Mode) al Microsoft Edge

Dacă te-ai săturat de faptul că Microsoft Edge este mereu întunecat și vrei să fie iarăși alb și gri, poți dezactiva rapid Modul Întunecat. Pentru a face asta, urmează pașii din secțiunea precedentă a acestui ghid. După ce dai clic în lista Particularizare, alege Luminos în loc de Întunecat.

Activează modul luminos al Microsoft Edge

Microsoft Edge revine la aspectul său luminos, cu alb și gri. Apasă oriunde în afara setărilor și ai terminat.

Îți place mai mult Microsoft Edge atunci când este întunecat?

Microsoft a implementat Modul Întunecat (Dark Mode) la cererea utilizatorilor de Windows 10. Se pare că acesta este popular în rândurile lor. Ție îți place? Preferi să folosești Microsoft Edge atunci când are un aspect întunecat, cu mult negru? Comentează mai jos și hai să discutăm.

Descoperă: Productivitate Aspect și Personalizare Ghiduri Microsoft Edge Programe Windows