Cum faci Microsoft Edge să-ți arate mereu bara cu saiturile preferate

În mod implicit Microsoft Edge nu afișează mereu bara de cu saiturile favorite, pentru a le accesa cât mai rapid. Dar, începând cu Windows 10 April 2018 Update, afișează această bară atunci când deschizi o filă nouă. Iată cum setezi Microsoft Edge astfel încât să afișeze întotdeauna bara cu saiturile favorite:

Cum activezi bara cu saituri favorite, în Microsoft Edge

Atunci când deschizi Microsoft Edge, nu afișează bara cu saituri favorită, numită și Bara de Preferințe ori Favorites Bar. Fereastra acestui browser arată similar capturii de ecran de mai jos.

Dacă vrei să o vezi mereu, apasă mai întâi pe butonul "Setări și altele" ("Settings and more") în colțul dreapta-sus. O alternativă este să apeși tastele ALT+X de pe tastatură. În meniul care se deschide, mergi la Setări (Settings).

Derulează în jos lista de setări, până găsești o secțiune numită Bara Preferințe (Favorites bar). Acolo, mută comutatorul disponibil, pe poziția Activat (On).

Dă clic oriunde în altă parte în fereastra Microsoft Edge, pentru a închide lista cu setări. Acum vezi bara cu saiturile favorite, afișată în partea de sus, sub bara de adrese. Aceasta va fi afișată mereu.

Câte saituri ai în Bara de Preferințe?

Dacă ai citit acest tutorial până la capăt, înseamnă că folosești Bara de preferințe din Microsoft Edge. înainte de a-l închide, suntem curioși să aflăm câte pagini web ai păstrat în lista ta de favorite. Ai doar câteva saituri salvate ori o listă lungă, organizată pe foldere? Comentează și hai să discutăm.