Cum să generezi o listă cu toate conturile de utilizator din Windows

Aveți nevoie de o metodă rapidă de listare a tuturor conturilor de utilizator existente pe un calculator sau dispozitiv Windows? O metodă care funcționează pe toate versiunile de Windows? Puteți folosi o comandă rapidă în Linia de comandă pentru a afla aceste informații și pentru a le stoca apoi într-un fișier text. Iată ce trebuie să faceți:

Cum să listezi toate conturile de utilizator din Windows, folosind Net User

Porniți Linia de comandă, tastați comanda net user și apăsați Enter.

Linia de comandă va afișa o listă cu toate conturile de utilizator existente pe calculatorul dumneavoastră, inclusiv conturile de utilizator ascunse sau dezactivate.

Puteți stoca această listă într-un fișier text. Tastați net user > numele fișierului.txt și un fișier cu numele pe care l-ați setat va fi creat în "C:\Utilizatori\Numele Dvs. De Utilizator". De exemplu, în captura de mai jos am creat un fișier numit lista.txt pentru care am tastat net user > lista.txt.

Dacă vreți să creați un fișier text cu lista de utilizatori pe care să îl salvați într-o anumită locație, tastați net user > "calea către fișier \ numele fișierului.txt". În captura de ecran de mai jos puteți vedea un exemplu.

Documentația completă pentru comanda net user și toți parametrii săi este disponibilă în limba engleză, aici: How to Use the Net User Command.

Concluzie

Sper că acest scurt ghid vă va fi util. Dacă știți și alte metode de a genera rapid o listă cu toate conturile de utilizator existente în Windows, nu ezitați să ne spuneți, folosind formularul de comentarii de mai jos.