Sincronizează manual fișierele din OneDrive & Vezi ultima sincronizare

Deși îmi place serviciul OneDrive și îl folosesc frecvent, există câteva mici aspecte care îmi creează probleme. Unul dintre ele este faptul că este greu să afli cum să convingi OneDrive să sincronizeze manual fișierele în Windows 8.1, fără a aștepta ca el să descopere în câteva minute fișierele adăugate recent. O altă problemă este faptul că uneori trebuie să știi când a avut loc ultima sincronizare ca să îți poți da seama dacă a sincronizat ultimele fișiere pe care le-ai adăugat sau nu. Iată cum puteți face aceste lucruri:

Cum afli când au fost sincronizate ultima dată fișierele din OneDrive?

Deschideți aplicația OneDrive din Windows 8.1 și, pe pagina de pornire, căutați o legătură rapidă numită "Toate fișierele sunt la zi".

O veți găsi în colțul din dreapta sus al ferestrei.

Aceasta va deschide un ecran numit Progres unde puteți vedea dacă există acțiuni în desfășurare sau toate acțiunile sunt terminate. Dacă nu există acțiuni în desfășurare, OneDrive va spune când au fost actualizate fișierele ultima dată.

Cum sincronizezi manual fișierele din OneDrive, în Windows 8.1

Dacă vreți să forțați OneDrive să pornească manual sincronizarea fișierelor fără a mai aștepta pornirea automată a acestui proces, apăsați butonul Sincronizare. OneDrive va începe verificarea modificărilor și va încărca sau descărca automat fișierele ce trebuiesc sincronizate.

Când procesul de actualizare este terminat, sunteți informat că "Toate acțiunile s-au terminat" și OneDrive va afișa cât timp a trecut de când a avut loc ultima sincronizare.

Concluzie

Sper că acest ghid vă este util. Dacă întâmpinați probleme cu OneDrive pentru care aveți nevoie de ajutor, spuneți-ne folosind comentariile de mai jos. Vom face tot posibilul să vă fim de ajutor.