5 Locații de unde poți descărca teme gratuite de Windows

Există numeroase moduri de a-ți personaliza dispozitivul Windows pentru a arăta cât mai bine și cât mai unic. În câteva din articolele noastre am prezentat cele mai bune locații pentru descărcarea de pictograme, scheme de cursor pentru mouse și multe alte elemente vizuale. În acest articol vrem să prezentăm cinci dintre cele mai bune locații de unde poți descărca teme pentru Windows 7 și Windows 8.1. Aceste saituri oferă gratuit multe teme de calitate. Câteva dintre ele oferă conținut original creat de fotografi și ilustratori. Să începem:

1.Galeria de personalizare Microsoft

După cum era de așteptat Galeria de personalizare Microsoft este una dintre cele mai bune locații pentru a descărca teme Windows. Aici sunt incluse și o serie de teme panoramice care se întind pe două monitoare. Dacă utilizați Windows 7, veți fi încântați să aflați că Microsoft oferă numeroase teme compatibile și cu această versiune. Desktop-ul tău va fi atractiv indiferent de versiunea de Windows pe care o folosești.

Windows, teme, download, gratis, descarca

2. DeviantART

DeviantART este cea mai mare comunitate de artă online cu peste 33 milioane de artiști și iubitori de artă întregistrați ca utilizatori. Aici poți găsi niste teme extraordinare de la artiști din toate colțurile lumii. Din păcate, nu sunt foarte multe teme, dar comunitatea aduce constant conținut nou și suntem siguri că veți găsi ceva care vi se va potrivi.

Windows, teme, download, gratis, descarca

3. 7 Tutoriale

Probabil nu vă așteptați la asta. Ei bine, e adevărat: saitul nostru oferă a colecție numeroasă de teme HD pentru Windows 7 și Windows 8.1. Ele sunt creații originale de la diferiți fotografi și ilustratori. Aruncă o privire în colecția noastră și spune-ne ce ți-a plăcut cel mai mult.

Windows, teme, download, gratis, descarca

4. Expo Themes

Expothemes este un blog de personalizare pentru Windows care te ajută să îți populezi Desktop-ul cu fundaluri din filme și jocuri video. Au început ca un sait mic în martie 2012 și au devenit unii dintre cei mai cunoscuți dezvoltatori de teme Windows. Dacă ești un gamer sau un cinefil, acesta este locul potrivit pentru tine.

Windows, teme, download, gratis, descarca

5.TechNorms

TechNorms este o altă sursă bună cu teme de Windows. Poți alege să vizitezi Galeria de teme Windows 7 ori Galeria de teme Windows 8.1. Poți alege între diferite categorii precum anime, artă și artiști, jocuri, filme, natură, tehnologie și multe altele.

Windows, teme, download, gratis, descarca

Cum instalezi o temă Windows

Pentru a instala o temă pe care tocmai ai descărcat-o, apasă pe fișierul "*.themepack" în Windows 7 sau "*.deskthemepack". Tema va fi salvată în secțiunea Temele mele din fereastra Personalizare. Poți accesa fereastra Personalizare în Windows 8.1 din Bara de butoane speciale și apoi apăsați Setări. În Windows 7 poți accesa fereastra de Personalizare din Panoul de Control. Tema va fi instalată și aplicată automat, deci nu vei mai avea nevoie de fișier ulterior.

Windows, teme, download, gratis, descarca

Dacă modifici tema, o temă nesalvată este creată, ce conține setările inițiale și modificările pe care tocmai le-ai făcut. Versiunea originală, instalată pe dispozitivul tău cu Windows este păstrată separat. Dacă vrei să salvezi modificările pe care le-ai efectuat, apasă Salvare temă. Dacă vrei să ștergi tema curentă, trebuie să selectezi pentru început, o altă temă. Click dreapta pe tema pe care vrei să o ștergi și apasă Ștergere temă.

Concluzie

Saiturile pe care tocmai le-am prezentat sunt surse bune unde poți găsi teme de Windows interesante. Dacă mai știi și alte surse de teme gratuite, te rugăm să ni le împărtășești folosind formularul de comentarii de mai jos.

Descoperă: Divertisment Aspect și Personalizare Ghiduri Windows