Sponsorizat de

Produse ASUS pentru munca la domiciliu și studiu online

Munca de acasă și programele școlare online nu sunt ușor de realizat și nici familiare pentru multe persoane, dar asta nu înseamnă că nu poți munci ori studia astfel și că nu poți fi productiv(ă). Cu instrumentele potrivite, îți poți face treaba la fel de rapid sau chiar mai repede decât la locul de muncă sau la școală. Primul pas către lucrul la distanță sau învățarea online de la domiciliu este mai ușor decât pare, iar ASUS oferă dispozitive și tehnologii de top, care îți pot facilita tranziția:

Crește acoperirea wireless cu ASUS ZenWiFi

Munca de la distanță și studiul online presupun utilizarea intensă a internetului. Este o idee bună să ai o acoperire Wi-Fi cât mai bună în casa ta. Pentru a te ajuta cu asta, ASUS oferă o listă lungă de produse mesh Wi-Fi, cele mai recente fiind ASUS ZenWiFi AC (CT8) și ASUS ZenWiFi AX (XT8). Ambele sunt dotate cu hardware actualizat, firmware avansat cu antivirus inclus, controale parentale și QoS Avansat pentru a te asigura că nu vei fi niciodată fără lățime de bandă. Nici măcar atunci când copiii tăi se uită la filme în rezoluție 4K pe Netflix în timp ce tu lucrezi și intri în conferințe video din biroul de acasă.

ASUS ZenWiFi AC (CT8)

ZenWiFi AX (XT8) oferă și suport pentru standardul Wi-Fi 6. Folosindu-l, te poți bucura de cea mai mare viteză posibilă în rețeaua wireless, pe laptop, smartphone și alte dispozitive compatibile.

Routere wireless de ultimă generație

Dacă sistemele mesh Wi-Fi nu te interesează, un router puternic este o alternativă foarte bună. Asta cu atât mai mult dacă toată familia ta trebuie să stea acasă și utilizarea internetului fără lag și întreruperi nedorite reprezintă o prioritate. Achiziția unui router Wi-Fi 6 foarte puternic, precum ASUS ROG Rapture GT-AX11000, te asigură că nu trebuie să-ți faci niciodată griji pentru câți oameni și câte dispozitive folosesc rețeaua simultan. Adio zilelor în care routerul nu putea face față creșterii consumului de internet ori a numărului de dispozitive conectate simultan.

ASUS ROG Rapture GT-AX11000

Dacă preferi un router mai puțin "ambițios" și la un preț mai rezonabil, ASUS RT-AX58U este o alegere foarte bună care îți oferă suport pentru Wi-Fi 6, hardware la zi și funcții de securitate avansate.

ASUS RT-AX58U

Dacă ai deja un router ori sistem mesh Wi-Fi cu suport pentru Wi-Fi 6, poate vrei să-ți actualizezi PC-ul ca să poată profita de o conexiune mai rapidă la rețea, folosind o placă precum ASUS PCE-AX58BT. Îți va mări considerabil viteza pe care o obții atunci când te conectezi prin Wi-Fi.

ASUS PCE-AX58BT

Dacă nu vrei să migrezi încă la standardul Wi-Fi 6, un router excelent este ASUS ROG Rapture GT-AC2900. Acest router este rezultatul evoluției unui design clasic, testat mulți ani la rând, la care se adaugă funcții prietenoase pentru gameri.

Sistemul său de iluminare RGB arată excelent, firmware-ul are multe unelte și funcții avansate, inclusiv unele create special pentru pasionații de jocuri. Utilizatorii care vor cel mai bun Wi-Fi folosind un standard matur precum Wi-Fi 5, ar trebui să ia în considerare acest router.

ASUS ROG Rapture GT-AC2900

Monitoare portabile pentru configurații dual-screen rapide

Poate ai nevoie să lucrezi de acasă pe laptop-ul de serviciu și ți-e dor de cel de-al doilea ecran pe care-l ai la muncă. Dacă nu ai mult spațiu pe biroul tău de acasă, poți alege un monitor portabil precum ASUS ZenScreen MB16AC. Merge foarte bine ca monitor secundar și poate fi conectat la laptop, PC desktop, smartphone ori tabletă.

ASUS ZenScreen MB16AC

Dacă ai nevoie să călătorești, este simplu de luat cu tine. Poate fi folosit de oriunde, atâta timp cât ai o masă pe care să-l așezi. Cu ZenScreen, poți să lucrezi în Excel ca un campion, să editezi documente multiple simultan și să realizezi eficient orice sarcină unde ajută să ai mai mult spațiu pe ecran.

Laptopuri puternice și inovatoare pentru muncă și gaming

ASUS ZenBook Pro Duo și fratele său mai mic - ZenBook Duo - sunt două laptopuri de top care au câștigat iF Design Award 2020 pentru designul lor remarcabil.

ASUS ZenBook Duo

Noi am testat ZenBook Pro Duo și ne-au plăcut inovațiile incluse, aspectul său impresionant și calitatea construcției. Cele două ecrane ale sale îți permit să faci lucruri care nu au fost posibile pe generațiile anterioare de laptopuri. De asemenea, performanța este excelentă, indiferent de ce faci, de la utilizarea aplicațiilor Office la editarea video sau dezvoltarea de software.

Dacă ești pasionat(ă) de jocuri sau îți dorești puterea unui laptop pentru jocuri, aruncă o privire la ASUS ROG Zephyrus S (GX502), un alt câștigător al iF Design Award 2020.

ASUS ROG Zephyrus S (GX502)

Are un design subțire, o construcție curată și durabilă, un ecran excelent (cu o rată de reîmprospătare de 144 Hz ori 240 Hz) și multă putere hardware pentru performanțe ridicate. Este genul de laptop care face o treabă excelentă în a combina specificațiile tehnice de top cu utilizarea eficientă a spațiului.

Dacă vrei să faci un backup al datelor folosind Istoric Fișiere ori o altă soluție, este o idee bună să-ți cumperi și un hard disk extern precum ASUS FX HDD. Este un accesoriu micuț, cu spațiu de stocare generos, care merge bine și se integrează vizual în ecosistemul ASUS ROG.

ASUS FX HDD

Căști cu microfon și anularea zgomotului pentru întâlniri și cursuri la distanță

Unele persoane care lucrează sau studiază de acasă au animale de companie ori familii cu copii. Este posibil să fie nevoie să participe la ședințe la distanță realizate prin Skype, Zoom, Webex și alte platforme ori să aibă mai multe apeluri telefonice decât de obicei pentru a-și face treaba eficient. Pentru astfel de situații, este bine să folosești căști cu microfon care au funcție de anulare a zgomotului, pentru ca persoanele și animalele de companie din jur să nu fie auzite în ședințele respective. ASUS ROG Strix Go 2.4 este un headset wireless inovator care poate fi conectat prin USB Type-C la laptop, smartphone, consolă sau PC. Este un dispozitiv mobil care vine și cu o geantă de transport pentru protecție. Microfonul are funcție de anulare a zgomotului, ce permite o comunicare vocală clară atât pentru muncă cât și pentru divertisment. În același timp, camerele de sunet din interiorul căștilor și difuzoarele ASUS Essence de 40 mm oferă un sunet bogat, cu bas profund, optimizat pentru o experiență audio imersivă.

ASUS ROG Strix Go 2.4

Dacă preferi o soluție și mai mobilă, poți încerca ASUS ROG Cetra. Au un design ergonomic, cu trei mărimi pentru dopurile și suporții de fixare pe ureche și o pereche suplimentară de dopuri de spumă, pentru a asigura o potrivire sigură și confortabilă. Headsetul vine cu funcția de Active Noise Cancellation și un mod Ambient inovator care îți oferă o experiență sonoră imersivă dar permite și trecerea sunetelor din lumea exterioară, în acele momente când ai nevoie să auzi tot ce se întâmplă în jurul tău. Poți conecta ASUS ROG Cetra la orice smartphone, laptop, PC ori consolă care dispune de un port USB Type-C.

ASUS ROG Cetra

Mouse-uri inovatoare pentru utilizarea productivă a laptopului și PC-ului

Atunci când vrei să fii productiv lucrând de acasă, este bine să ai un mouse bun pentru laptop, în loc să folosești trackpadul enervant de pe laptop. Poți încerca mouse-ul ASUS ROG Strix Carry. Este un mouse wireless mic și precis, cu conectivitate Bluetooth și Wi-Fi. Vine cu o geantă mică de călătorie, două baterii AA și două comutatoare Omron de rezervă pentru a putea da clicuri ani de zile.

ASUS ROG Strix Carry

Dacă vrei un mouse și mai flexibil, ia în considerare ASUS ROG Pugio II, care poate fi conectat la orice laptop sau PC prin USB, Bluetooth sau Wi-Fi. Îl poți conecta la trei calculatoare folosind trei metode de conectare diferite și poți comuta între acestea cu ușurință.

ASUS ROG Pugio II

Și mai multă flexibilitate decât atât este greu de găsit!

PC-uri și monitoare pentru artiști profesioniști

Dacă ești un artist profesionist și trebuie să lucrezi de acasă făcând editare foto, editare video, arhitectură, inginerie, animație sau alte forme de artă, ai nevoie de o stație de lucru puternică precum ASUS Mini PC ProArt PA90. Numele său include termenul "Mini PC", dar acest lucru este înșelător. Este un calculator înalt și puternic. Nu există nicio sarcină pe care să nu o poată îndeplini bine. Dacă vrei o alternativă puternice la Mac Pro-ul destul de învechit, ASUS Mini PC ProArt PA90 este una dintre cele mai bune alegeri pe care le poți face.

ASUS ProArt PA32UC și ASUS Mini PC ProArt PA90

Pentru a completa acest PC, vezi monitorul ASUS ProArt PA32UC. Este o alegere potrivită pentru persoanele care doresc o reproducere excelentă a culorilor, HDR și calibrare hardware. Pentru a face lucrurile și mai interesante, suportul său reglabil îți permite să înclini, să înalți și să rotești monitorul în orice mod vrei, ca să răspundă nevoilor tale indiferent de ceea ce faci.

ASUS ProArt PA32UC in modul portret

Ce soluții preferi pentru lucrul de-acasă?

Munca de la distanță și studiul online devin din ce în ce mai frecvente. Produse și tehnologii inovatoare, precum cele menționate în acest articol, te pot ajuta să te bucuri de o experiență productivă. Înainte de închide acest articol, spune-ne ce soluții și produse preferi pentru lucrul de acasă și de ce. Te interesează să-ți modernizezi rețeaua wireless din casă ori vrei un laptop mai puternic? Ce zici de o pereche de căști cu microfon și anularea zgomotului înconjurător? Comentează mai jos și spune-ți părerea ori experiența ta personală în ceea ce privește munca ori studiul de-acasă, folosind internetul.